Salajence (p27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

sarutmana salajence

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
OTILIA unde te tot duci si vi?
La ora....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca , eu atat am de zis despre acel domn : RUSINE SA-I FIE !
Cum isi permit sa ceara asemenea sume ..... dar , pe de alta parte , ei cer , ca nu-i opreste nimeni sa nu ceara , prost e cine da atatia bani , ca doar de banii aia iti faci casa in alta parte ....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare
Prezenta la apel!
Abia am venit de afara...Luca e treaz de la 6,30...cum am intrat in casa, s-a pus el la mine in bratze si a adormit in 2 minute

BIANCA-incredibil pretul...Chiar e reala faza, da? nu e ceva banc
Bine k e bine Matei...Ii dai antibiotic, deci?
GIULIA- cum a fost la carnaval?
CAMI -nici eu nu o cunosc pe prietena ta...Ai incercat la colegi.ro? poate e in baza de date...
Daca nu, poti deschide un subiect aparte, poate-poate
Mey...ar fi bine sa te angajam sa faci tu cafeaua k sa o gasim calda in fiecare dimineatza...Pt mine, nu uiti sa faci un ceai, da?
MIHAELA- cum e Silvia? Am trimis un PM
ELUTZA-munca, munca? Fara timp de forum?

Pupici la toata lumea

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana nu-i banc.crezi ca ma tin de glume.daca sunteti interesate va trimit nr de telefon pe PM.io-s socata inca.am vrut sa-l intreb pe nenea ala , daca are cumva o comoara ascunsa acolo sau de ce pana mea cere asa mult? tot el imi zicea la telefon ca langa LUK'OIL s-a vandut cu 12,500 euro aru.io stiu ce sa mai cred?acu lumea poa sa ceara cat vrea .anul trecut am luat cam la 600 de m de pozitia asta cu pret fabulos 7 ari de teren da cu 3000 de euro aru.si-i explic lui nenea.la care el : da doamna da ala nu are asa pozitie buna ca si al meu.acu io nu am vrut sa ma iau la "tranta verbala" cu nenea si sa-l trimit exact la terenul meu, sa vada ca am aceleasi utilitati ca el.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

miki doar atat
Bianca vrei pamant?

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha "NOI VREM PAMANT!"
ei, vreau pamant!mi-a picat si mie un ziar local in mana si am zis ia sa vad cum sta piata? asa ca m-am pus pe dat telefoane ca sa stiu si eu cum ma situez.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Salutare, ma duc sa dau desteptarea.

Am citit cele scrise de Bianca si m-am crucit: intr-adevar, sint niste preturi la imobiliare acolo, de te sperii.Aproape ca si aici, ca nu-i prea mare diferenta, la unele.Da Zalaul, ca Zalaul, insa Simleu?... Inteleg ca pe viitor nu se stie ce o mai fi, si ca se dezvolta si Simleul oricum, in pas cu alte orase...gasesti si acolo grozavii din astea, de preturi...

Mihaela(Satu-Mare): nu-i nimica, de data asta va iert ca nu aveti poze.Data viitoare sa fiti mai atente

Am plecat la treaba.Si sa imi beau si eu cafeaua cu "fetele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Vad ca azi sinteti ocupate, am ramas eu la ...monolog

Am vorbit la telefon vreo 2 ore de dimineata, dupa ce le-am instalat pe fiecare in treaba lor.Am sunat acasa, am vorbit cu mama si cu tata, e urma am vorbit cu o prietena veche care locuieste la Roma...ce mai, pasarelele cinta si acuma afara, soarele se vede printre copaci, e o zi frumoasa azi.Colegul meu m-a sunat devreme, sa imi spuna ca ma iubeste.

Va doresc sa aveti un week end placut, eu o sa fiu libera duminica - prima mea duminica libera de cind sint in America! Oi vedea ce om face, se zice ca o sa ploua.

Mergi la inceput