Salajence (p27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare gasca!!!!!!!

cami, multumesc de cafea.cum esti? tot in ritm alert muncesti?
otilia cum stai cu salteaua? sa-mi spui cand gasesti una de calitate ca-s interesata.
am fost cu matei la dr.si nu am diagnostic.m-am plimbatt pe la mai multi dr.azi sun la cluj sa ma programez si merg acolo la un consult.m-au plimabt dr nostri de la unu la altul.am facut analize de sange si nu arata infectie.iar pt faptul ca abcesul e si pe pleoapa m-au trimis la ofta.are si pe frunte, dar e spre vindecare.ma asteptam sa ma trimita si la psihiatrie, dar pt ca-i apropape vindecat nu m-au trimis.cand ii vad cum ridica din umeri ma speriu.
giulia sanatate mamei tale.cand reveniti in tara?

va tzuc si mai vin..........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Sanatate la cei bolnaviori , mici si mari ....

La noi nimik nou , toate sunt la fel .... mult de lucru peste tot .... fetele sunt bine , dupa ce Paula a fost cu diaree saptamana trecuta , iar Andreea cu pneumonie ....

O zi cu mult soare va doresc !

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uite-asa mai beau si eu cafelutza cu voi . Noa numa' azi, nu va speriati! Silvia e bolnavioara, nimic grav, doar racita-nas infundat si putina tuse, fara febra si alte complicatii-dar am hotarat sa stea acasa 2 zile. Si azi sunt eu cu ea, mi-am luat o zi de concediu, Ovi e de garda si nu am ce face.

Sanatate bolnaviorilor, Bianca eu cred ca nu e nimic grav cu Matei, de aia nu stiu nici dr.-ii .

Adriana, ma bucur ca fetele sunt bine acum, n-am stiut ca au fost bolnavioare...

Cami, tot asa ocupata si saptamana asta? Babutele ce mai fac?

Ioana, acu' trimit PM, am timp!

Va pup pe toate, la .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

salaj

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

cum e vremea la voi aici e foarte cald ..soare.
sper sa ramana asa sa nu mai vina frigul.

pupici

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

haha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

la mine e foarte cald, mult soare si de dimineata stau cu geamurile larg deschise

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2475001250080086860tJLBXU

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor! Si aici e soare, din pacate eu am ore pana tarziu. Sper sa tina tot asa si m aine sa pot iesi cu Andrei un pic pe afara. Stati sa va zic, ca ieri l-am adus la prima ora de antrenament la fotbal. Sa vedeti cat ia alergat antrenorul (Andrei e cel mai mic din grupa si ultimul venit) ca m-am gandit ca nu va mai dori sa mearga in veci (eu una asa as fi facut). Da de unde, ca a fost super incantat, a zis ca abia asteapta martea viitoare .Cam astea sunt noutatile.Bianca las' sa vezi ca ii trece lui Matei. Asa suntem noi mamele (eu una mai nevrotica ), ne facem griji din orice.Adriana, nu am stiut ca fetele au fost bolnavioare. Si Andrei a tusit sapt trecuta, iar de azi noapte a inceput iar (probabilo fi alergat ieri cu gura deschisa ).Miha,sper sa-si revina Silvia repede ca stiu cum e sa-ti vezi odorul bolnavior.Pentru restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Nu-i nimeni pe baricade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!
mihaela , insanatosire grabnica silviei.e bine pt tine ca ai macar o zi libera, da pacat ca ti-ai luat in conditii de boala.
otilia, sper sa nu fie grav.da io-n blonzaciunea mea zic ca-i ceva infectie.desi analizele nu o dovedesc.acu faza e ca deja nu mai am incredere nici in analizele facute aici in oras.
adriana , sanatate fetelor si spor la treaba.

va tzuc si mai vin.......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput