Va rog foarte mult sa ma ajutati....
Buna...
Incep prin a va scrie ca sunt intr-o situatie destul de confuza pt mine.
In ianuarie an avut contact sexual cu sotul meu.El a terminat afara, dar dupa a introdus destul de repede in interior.Tin a preciza ca nu folosim masuri de precautie, de nici un fel.
Lucrurile au inceput sa se schimbe dupa cu organismul meu...Ciclul mi-a venit , dar nu cum era de obicei, in sensul a prima zi era putin .. iar in zilele urmatoare ceva mai mult...A fost ca o hemoragie din prima zi...
Corpul meu a inceput sa ia in grautate, sa ma trezesc dimineata cu senzatii de voma, uflaturi de picioare, ameteli destul de puternci, sanii sunt mariti, cam toate simtomele care le-am putut citi e internet.
Am facut 2 teste de gravidanta care au esit negative.
In februarie, aceasta luna, ciclul mi-a intarziat cu 1 zi...
dar nu stiu ce sa cred...
ma simt foarte obosita, mananc foarte mult,ciclul l-am avut cu ceva dureri, dar dupa mi-a trecut-Acum nu ma aflu n tara...anm fost la un ginecolog si mi-a prelevat lichid... dar trebuie sa astept o luna pt un rezultat...
E posibil sa fiu insarcinata si sa am ciclu peste sarcina...'
Nu cunosc foarte multe despre aceste lucruri... unicul lucru ce am reusit sa citesc, a fost pe forum... va rog mult...dati-mi un sfat.
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre...
Sper ca minimul de informatii l-am oferit pt a va putea face o idee... va multumesc mult.
Raspunsuri
kattydool spune:
Multumesc mult de ideea data, dar aici unde sunt.. mai toate analizele care se fac, dureaza cam 1 luna.
Eu as dori sa stiu cam ce am intr-un timp mai scurt..
E unica modalitate testul de sange pentru a afla un raspuns?
denisa73 spune:
Asa cum ti-a spus si Tia testul la sange este cel mai sigur(iti poate da raspunsul intr-o zi,doua),apoi poti face o ecografie.Se poate si sarcina si sa ai si ciclu,totusi daca ai facut doua teste de urina care au iesit negative,ma indoiesc sa ai sarcina,cel mai probabil poti avea o dereglare hormonala.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
Poze noi 16-19 luni
Idaira spune:
Fetele ti-au raspuns foarte bine,atit as vrea sa punctez ca facindu-ti o echo transvaginala se vad lucrurile clar.