Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 10

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

cand nu scriu cu lunile, cand scriu in fiecare zi...
in sfarsit a venit primavara si la noi: azi am fost afara 4 ore cu fetele, au mancat in parc, au dormit, s-au uitat la copaci, ce mai, a fost foarte bine
cand am intrat in casa erau amandoua rosii in obraji si nu le tacea gura de loc; acum dorm
maine se anunta 19 grade, sambata 21 - poate reusim sa iesim undeva mai departe de casa ca bine ar fi

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Vad ca nu mi-a vazut nimeni pozele, nici filmuletele!?!?!?!?!?!? Atunci sa mai pun cateva.

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ainia io le'am vazut pe toate,,si poze si filmulete
pussi bun venit
lachii te pupp imi era dor de tine..ma bucur ca sunteti bine..si stai linistita ca daca dc zice ca nu'i bai..atunci nu'ielyanne suntem bine..stam cuminti in pat ca sa crestem cat mai mari
va pupp pe toatee,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

buna dragi gravidutze

m-am hotarat: va fi saptamana viitoare, eu as vrea marti.
sper k maine sa pun la punct detaliile cu dr caci momentan sunt la faza de il sun in fiecare seara sa ii zic cum mi-a fost peste zi.

m-am hotarat si pt ca am inceput sa am iar niste dureri care cred k sunt contractii, plus intepaturi...si nu cred ca mai stau fetele mult acolo, asa ca eu cred ca marti le tin in brate pe printese:)

daca chiar marti va fi , o sa fie haios: mama mea e nascuta pe 18 aprilie, eu pe 21 aprilie si fetele mele ar putea fi pe 24 aprilie:)

va doresc numai bine si va multumesc la toate pt sfaturi

Elen 36s+1 zi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by elen

buna dragi gravidutze

sper k maine sa pun la punct detaliile cu dr caci momentan sunt la faza de il sun in fiecare seara sa ii zic cum mi-a fost peste zi.

m-am hotarat si pt ca am inceput sa am iar niste dureri care cred k sunt contractii, plus intepaturi...si nu cred ca mai stau fetele mult acolo, asa ca eu cred ca marti le tin in brate pe printese:)

daca chiar marti va fi , o sa fie haios: mama mea e nascuta pe 18 aprilie, eu pe 21 aprilie si fetele mele ar putea fi pe 24 aprilie:)

Adica azi a fost ziua ta si nu spui nimic!?!?!?
La multi ani, Elen!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara, o recuperare rapida si mult laptic bun pentru domnisoare . Nastere usoara si speram sa ne dai vesti bune saptamana urmatoare (ca fetele sunt bine si veniti repede acasa).

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lavinia nu te supara, dar abia azi am apucat sa ma uit la poze si filme. Sunteti super scumpi! Ma termina ce de-a par au gemenii si ce dragalasi sunt cu cuafura de samurai . Imi place fata ta ca e mereu cocheta (rochita, flori in par . Tare falcosei mai sunt, iti vine sa le papi obrajorii bucalati. Seamana f. f.f. bine intre ei si amandoi cu tine, asa mi se pare. Iar flacaul tau cel mare se vede ca ii iubeste mult si ca e un ajutor de nadejde. Sa fiti sanatosi si norocosi cu totii, sa cresteti asa frumos in continuare

adaca bun venit si sa-ti traiasca baietii! Sunt f. apropiati ca varsta de ai mei. Eu le-am facut toate vacinurile din schema gratuita de la stat si suntem f. bine. Mai e Otilia (nanaoti) care le-a facut vaccinuri cumparate din farmacie, dar din cate stiu tot asa, le-a facut pe toate care trebuiaiu facute.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabi_art_rock/my_photos

si noi am vazut pozele si sunt tare dragute, fetele tale sunt aproape ca varsta cu ale mele numai ca noi avem 9 si 20 zile.
sa va spun ce am patit eu: aseara s-a trezit soramea sa faca foietaj si dupa ce le-a scos din cuptor a venit cu ele in camera sa ne arate cum au iesit iar roberta rapida cum e si-a bagat manuta in prajitura si a ars-o direct. am crezut ca mor de nervie, a tipat biata de parca era soprana. noaptea abia a adormit dar nu dupa mult timp a inceput sa se intoarca pe toate partile si de fiecare data maraia...asa ca iar nu am dormit toata noaptea.
s-au inrosit putin degetelele dar in rest sper sa fim azi mai bine.

pupicei si o duminica faina la toate va doresc!!!

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

quote:
Originally posted by elen

buna dragi gravidutze

Elen La multi ani pentru ziua ta! Sa fii sanatoasa si sa ai copii sanatosi care sa-ti aduca numai bucurii! Mai ai un pic!Hai, ca taurii sunt curajosi!!! Si eu sunt tot taur , pe 29sunt nascuta! Of, mai trece un an...
Multumesc fetelor, eram putin trista, zic: "ia uite, nimeni nu a vazut pozele?" Laura da, sunt niste pletosi, daca-ai stii, le prind parul cu zgarci din ala de bani....ca sa nu se desfaca motul Abia astept sa-i tund, cand or face un an , pe Rares ca un baiat, scurt, iar lui Tea sa-i fac breton ca-i vine rau in ochi. Sau...poate pe amandoi scurt...vedem...Din cauza parului multi cred ca sunt amandoi fete, ca si Gab_
Liana30
adaca si pussi bine ati venit!
Lachi hai ca m-ai facut sa rad cu masurile !!!Imi place cand vad oameni optimisti si glumeti. Parca trece altfel timpul...
gab_ imi pare rau pentru incidentul cu Roberta. Sa-i fi dat cu ceva la degetele, ai sunat medicul? Sau parca miere sau albus de ou, nu stiu exact!degetelele Robertei.
Va pup pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si noi

elen trei zile inainte si dupa e valabil. daca tu vrei marti, marti sa fie! Sa fiti toate trei sanatoase, frumoase ...si tot ce-ti doresti! Sa ai nastere usoara si recuperare la fel ..ca dupa trebuie sa te ocupi de Printese! Ma tot gandesc...sa te bombardez acum cu intrebari..sau sa te mai las! Dar dupa, nu stiu daca o sa mai ai timp de mine asa ca incep..
Cate sapt. ai de sarcina?
Cum nasti..cezariana sau normal?
Cate kg. ai pus?
Si orice imi spui suplmentar ..e de mare folos!! Sa fie intr-un ceas bun!!
ainiaam vazut fetele tale! Frumoase foc Printesele, ca mamica!

O duminica frumoasa la toate!!!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

multumesc tuturor pt urari

pussi, am 36s+2 zile
am pus 13,5 kg
fetele aveau la 35s+3 zile : 2.9 kg, resp 2,8 kg

am ales cezariana chiar dc pustoaicele sunt cu capul in jos. am considerat k e mai sigur asa pt ele.

sper sa fie marti, pt k acum park nu mai vrea doctorul

il sun in fiecare seara sa ii zic dc am contractii (si nu am)
sper insa k maine am si de la dr un verdict final k ma omoara incertitudinea asta

pussi, dc mai ai intrebari te rog

Mergi la inceput