Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 10
Raspunsuri - Pagina 17
LEVI spune:
Salutare mamici de gemeni!
Am intrat sa va spun ca suntem bine.Eu nu prea dorm multe ore legate noaptea ,dar asta e o alta problema.
Gemenii au imlinit azi 2 luni.
Am pus poze noi in albumul "Gemenii 1-2 luni".
Luminita mami de Daria si gemenutii Andrei si Stefan
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
ainia spune:
Luminita sa-ti traiasca puiutii! Toti trei! Sunt niste copii taaaare frumosi!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mamaana spune:
Luminita sa-ti traiasca gemenutii si sa se faca mari si cuminti! Mai ai putin si o sa poti dormi mai mult noaptea
Gravidutele ce faceti ? da-ti raportul sa stim de voi!!
Noi suntem bine, fetele fac azi 4 luni. Am fost vineri la vaccin - s-au comportat tare bine si acolo, si dupa, cu toata febra pe care au facut-o. Stephanie are 5.990kg iar Isabelle 5.565kg. Pe grafic sunt aproape de percentila 50, mai ales Stephanie. Iar la lungime sunt egale: 62-36cm.
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze
tamyra spune:
Buna dimineata si va invit la o cafea
Monica bine ai revenit!
Eliana La multi ani !Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai frumos si bun in lumea asta!!!!
Ma bucur sa aud despre voi doar de bine.S-o tineti tot asa
Imi si imaginez...un carut plin de copii...
Alor mei tare le-a mai placut somnul pe burtica...Primeam vizitatori care ma tot atentionau ca ....o sa se inaduse cu stilul acesta de somn....Dupa ce s-au mai inzdravenit un pic si se miscau singuri, dormeau cu nasucul in perna si funduletul in sus ....doamne cat erau de scumpi...
Levi La multi ani!
Cum e cu burtica ?Ai mai fost la medic?
Sunteti atat de scumpi....v-am vazut pozele si... m-ati topit...
Cat despre somn ....inca un picut si trece...Putere multa.
Mamaana La multi ani!
Lavinia pupici dulci de la noi.
Laura cum iti merge?
Ce de sarbatoriti....
Noi suntem tare incantati ca in sfarsit ne-am luat masina,in special Robert care ar fi in stare sa doarma in ea...dar il impiedica un lucru....nu poate baga patul in masina(perla Dariei). Robert a si botezat-o:super- masina Robertronului
POZE NOI http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762395169993
Tamyra mami de spiridusi:ROBERT ARMIN si DARIA REBECA(26 iunie 2002)
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/#page1
oanna3 spune:
Am si eu o clipa libera ca dorm Teroristii...
Cred ca Ingridutei ii vor iesii dintii ca e foarte agitata si nu papa laptele; in schimb papa bine mesele solide
Noaptea sunt cu totii agitati se trezesc des si se trezesc si unii pe altii
Cand ne-am intors in TM am mutat-o pe ingrid in dormitor deoarece camera lor e mica si greu ar fi incaput 3 patuturi acolo; asa ea putea dormi nederanjata de trezirile baietilor si se ingrijea sotul de ea, urman ca baietii sa ramana doar in seama mea. Pe langa asta ei sunt foarte mamosi si nu accepta pe nimeni noaptea sa-i aline, pe cand Ingrid e topita dupa tati. Cu toate astea ii aude pa baieti si se pune pe plans cum nu a mai facut niciodata. Oare sa fie dintii sau altceva?
Bona pt dupamasa nu am gasit una "batuta in cuie"
Cu iesitul afara e nasol... ininte iesiam 2-3-4 ore pe zi chiar daca era f f frig, ploua incet, ningea, era putin vant sau ceata (nu s-au imbolnavit deloc, doar acum cand a dat caldura au racit putin); aici nu avem parcuri la indemana si sunt f f prost dotate, iar sa ne plimbam aiurea pe strazi nu e o solutie ca ei ar vrea afara din carucior, sa se joace, sa umble putintel. Cum sa fac? mi-e dor de parcuri cu verdeata si locuri de joaca...
La 9 luni jumate cam ce papau puiutii vostrii? eu nu stiu ce sa le mai dau...parca prea se mai repeta toate mesele..
In curand voi pune si poze ca am inteles ca voi primi saptamna asta aparatul foto :)
ma tot uit la topoganul Tatianei, imi place asa mult, dar eu nu prea am loc ... ce jucarii mai folosesc spiridusii vostrii... as vrea sa le stimulez putin indemanarea, creativitatea si sa nu fie tare scumpe.
Tamyra felicitari pt masina, cred ca toata familia e incantata mai ales spiridusii, acum aveti mai multa libertate de miscare... deci multe picnicuri si concedii
Ana felicitari pt gagicute, sa iti creasca mari si cumninti ca frumoase sunt
Levi am vazut pozele .. toti 3 sunt superbi, crestere mare in continuare si tie odihna cat mai multa... eu si acum la 9 luni dorm doar cate 3-4-5 ore pe noapte... dar cresc ei mari
Eliana ma bucur ca sunteti bine.. asteptam poza cu carusirul si 3 copii..
Salutari pt Laura, Mari, Monica, Anail, Anna, Gab_, Ainia, Otilia, Flavia, Patricia, Tatiana, Raluca, Lachi, Mady, Mano, Thea... asteptam vesti de la voi
Va pupacesc cu drag Rares, Andrei si Ingrid
http://www.dropshots.com/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869
http://community.webshots.com/user/oanna3
iubesc si sunt iubita
elyanne spune:
Am pus cateva poze noi cu baietii si mandra.
Azi, baietii mei, au facut o luna
dana_ene spune:
Elyanne, sa-ti traiasca toti copilasii!
Super superbi!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
ainia spune:
Aaaaaaa, deci asa sta mandra in carut...Cred ca se simte taaare ...mandra ca sta impreuna cu fratiorii ei!!! Deci, Eliana, ai niste copii tare frumosi! Iar Elenuta o sa franga muuulte inimi, e o FUMUSETE!!1
mamaana pentru printese, iata ca au mai implinit inca o luna! Au niste greutati taare bune!Sunt marisoare, nu gluma!
Oanna s-ar putea ca Ingrid sa planga pt ca nu mai sta cu fratiorii ei...Mai bine de 9 luni au stat impreuna...Sa stii ca si ai mei e musai sa fie amandoi, daca iau unul si ramane celalalt singurel, plange!
tamyra felicitari pentru masina! La cat mai multe drumuri, s-o folositi cu placere! Si....s-o uzi, sa tina cat mai mult!
Fetele-gravidutele, nimic? Nici un semn? Sau faceti si voi ca Anail?
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
gab___ spune:
sunt f suparata ... fetele sut tot mai rau. azi merg la medic si cred ca dupa cum banuiesc ma asteapta spitalul de paste. sper sa trecem si peste asta. pupici la toate si aveti grija de puiutii vostri!!!
gab
Laura25 spune:
Buna, fetelor! Va mai amintiti de mine? Ma simt vinovata ca nu am mai scris de atata timp, dar sa stiti ca am citit constiincioasa in fiecare seara!
La mine au tot fost fel de fel de evenimente si schimbari. In mare, e cam asa: copii se inteleg f. bine cu bona, nu am probleme. Ii scoate singura in parc, intotdeauna cand ajung acasa ii gasesc linistiti si veseli, deci e bine. Eu am fost 2 saptamani la job-ul de care vorbeam si de azi m-am intors la firma unde lucram cand am intrat in CIC. Faza a fost ca m-au cautat sefii duminica (si nu a fost pacaleala de 1 apr. ) si dupa o discutie de 2 ore, ei au obtinut promisiunea mea ca ma intorc, eu am obtinut promisiunea lor ca nu comenteaza nimeni daca plec dupa 8 ore (acolo se munceste de obicei cam 10 ore) si salar mai mare decat la astia unde m-am dus eu. Asa ca acum toata lumea e fericita: eu ca o sa fac ce imi place pe bani mai multi, cu colegi pe care ii cunosc si intr-o atmosfera placuta, ei ca au un om bun pe un post unde aveau nevoie, copii si sotul ca in continuare la 17, 17:30 o sa fiu acasa.
In rest, suntem bine, sanatosi. Mie imi crapa inima in piept de fericire cand vin de la servici si cum intru pe usa ii vad pe amandoi alergand cu gura pana la urechi spre mine si sarindu-mi de gat. Se lasa apoi cu imbranceli, tipete, ca amandoi vor in brate la mine, dar exclusiv , celalalt sa astepte pe langa. Rares e in continuare mamosul-sef. Cam o 2-3 ore dupa ce ajung acasa una-doua isi aduce aminte si vine si ma cuprinde cu manutele de gat si se lipeste tot de mine, ma mai si pupa cateodata . Inainte, reusisem sa-i fac sa adoarma singurei in patut si sa doarma acolo si peste noapte. Ii mai luam langa mine daca se trezeau, pana ii linisteam. Cam de o saptamana insa, Rares iar vrea sa adoarma langa mine, in patul mare si daca se trezeste noaptea, nu se linisteste pana nu il iau din patut. Si la fel face, se lipeste tot de mine si ma tine cu o manutza de gat. Pe mine nu ma deranjeaza asta, ca oricum sotul e exilat in sufragerie si eu dorm cu ei in dormitor. Poate in timp, se mai obisnuieste cu plecarea mea si o sa revina la dormitul singur (cu Bianca de fapt). Spun cuvinte noi, dar tot pocite la greu, numara pana la 3 ceva de genul "do,do, teeeeeeeiii!" urmat intotdeauna de aplauze furtunoase, se joaca impreuna, comunica mai mult intre ei si se imita imediat in tot ce fac.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi