Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 10
Raspunsuri - Pagina 14
Sheannamp spune:
Mai da ce gemeni frumosi sunt pe !
Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si sa aiba o viatza lunga si fericita!
Gabi, crezi ca frumoasele tale fetitze pot sa-i inscrie si pe baietii mei in carnetzelele lor de bal? Nu de alta, dar sunt convinsa ca vor avea un lung sir de admiratori si vreau sa prinda un loc in fatza!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
ainia spune:
Laura, Gabi, Tamyra niste frumosi copiii vostri!
Raluca ai mare, mare grija acum!!!Nu te ridici din pat decat pt toaleta, da?
Tamyra la bebei sigur ca nu le dau vitamine. Eu, sa stii, sunt impotriva vitaminelor sintetice din farmacii. Acum putin timp a fost si la televizor un reportaj despre cat de nocive pot deveni ele...mai important mi se pare o alimentatie echilibrata, o fructa zilnic, legume, proteine(laptic, carnita, iaurt, din pacate branzica nu-i e lui Andrei printre favorite)...Ceea ce ii dau eu lui Andrei este un supliment nutritiv pe baza de calciu, magneziu, vit A,C,D, E, cupru si zinc, peodus naturist, bine-nteles.
Mady, Mari cum va simtiti? Nu ati mai scris, e totul ok?
Pentru gravidute(si pentru mamici, sigur) i-am filmat pe bebeii mei. Sa vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070322" target="_blank">ce va asteapta...
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
elyanne spune:
Of... Tamyra greu cu scrisul...
Nu prea mai am timp si de asta. Citesc cand am cateva clipe libere... si cam atat... nu mai apuc sa mai scriu.
Suntem bine. Baietii mei sunt cuminti si dorm f. mult... mananca si dorm... Si-au rarit mesele. Mai nou mananca doar de 6 ori pe zi. Iar noaptea fac pauza 5-6 ore intre doua mese. Asa ca am inceput sa fiu si eu odihnita si pot sa mai lucrez cate ceva.
Inca n-am iesit afara... nu a fost prea frumos... Azi cred ca iesim. Sa vedem... ca mi se pare ca bate vantul cam tare.
Mandra e foarte incantata de bb-ei... dar nu stie cum sa-si manifeste iubirea. De multe ori ii strange prea tare de ce apuca. Daca unul dintre baieti este in pat se infige in el sa-l ia in brate si in tine bine de-mi sta inima in loc cateva secunde.
si incerc sa va scriu mai des.
gab___ spune:
draga sheannamp iti dau seama ce pereche buna vor face:O) sigur asa va fi oricum sunt mai ceva ca niste albinute sunt atat de energice ca incepe sa-mi fie frica pe cand o sa mearga in picioare dar trecem si peste asta.
in rest mi-as fi dorit sa fie si tatal lor langa ele ca e plecat de cand aveau 4 luni si cred ca o sa le vada pe la un an si o luna dar asta e ce sa zic. sunt curioasa ce fata vor face fetele si cum se vor manifesta cand il vor vedea.oare o sa-l recunoasca? de fiecare data cand vine cineva la noi in vizita si e barbat il studiaza f mult si se uita la el indelung iar cand erau in burtica de fiecare data cand vb tati cu ele ma boxau in semn ca il indragesc. sper sa nu fie ceva rau.voi ce ziceti?
gab
gab___ spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabi_art_rock/my_photos pupici la toate si sper sa fi venit in sfarsit primavara ca nu am purtat fustita pana acum deloc, abia astept sa le imbrac in fustita
gab
Sheannamp spune:
Gab, te rog mai posteaza inca odata data de nastere a printeselor tale ca sa te trec pe listutza (impreuna cu adresa unde sunt pozele, daca esti de acord)
Elyane, e foarte bine ca si-au rarit mesele. Timp, ei, stie cineva de unde putem sa cumparam un kil macar?
Da' ce mai maninca?
Nu vreau sa va dezamagesc dar intre vitaminele de la farmacii si cele naturiste nu e mare diferenta in ceea ce priveste originea lor.
Tot sintetice sunt pentru ca e foarte greu sa le izolezi din surse naturale.
Ba mai mult, am mai mare incredere in cele de la farmacii ca macar stiu clar ca se respecta dozele si sunt mai bine controlate decat cele din magazinele naturiste.
In ceea ce priveste folosirea lor la copii, tot pediatrul trebuie sa hotareasca daca indica sau nu. Nu uitati ca sunt medicamente iar la copil poate exista riscul de hipervitaminoze.
Tot mai bine fructele si legumele ca surse de vitamine si minerale.
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
MadyEr spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris de ceva vreme. Aseara am fost la consult si ma asteapta cezariana pentru ca fetita care este prima la start este in pozitie pelviana. Ne cam trateaza cu popoul. Oricum era varianta spre care inclinam mai mult desi mi-e groaza de ambele variante. Fetitele sunt ok, au dimensiunile bune pentru saptamana in care suntem. Este cam aglomerat acolo. Ca si greutate mi-a dat o lista de dimensiuni si un grafic pe care nu prea le inteleg insa la greutate sunt cate doua greutati la fiecare, respectiv 2114g/2343g si 2218g/2250g la 34 sapt si 2 zile. In rest sunt la regim fara sare si incerc sa stau cat mai cuminte posibil. Tensiunea imi mai face figuri cateodata si mai creste, dar apoi revine la normal. Eu am un aparat de mana pe care il folosesc si cateodata nu sunt prea sigura ca arata bine. Oricum cam asta despre noi.
Am vazut pozele noi. Copilasii sunt foarte frumosi. De-abia astept sa-mi vad si eu fetitele.
Raluca, sa stai cuminte si iti doresc ca bebeii sa mai stea in burtica.
Mady 35 + +
gab___ spune:
pt. sheannamp :rebeca si roberta s-au nascut in 2 iulie 2006
pt madyer: nu te speria ca e pelvian ca si la noi rebeca a fost in pozitie craniana si a iesit mai greu ca a avut 2400gr iar roberta a fost in pelviana si a iesit intr-un minuta fata de rebeca la o jumtate de ora. cu toate ca am nascut la 8 luni si au fozitionate si aiurea mie nu mi-a facut cezariana desi m-am speriat si eu cand au zis ca cea mica e in pelviava. oricum a iesit f usor.
fie ca e natural sau cezariana nu mai conteaza decat sa fie sanatosi. ai grija de tine si multa sanatate iti doresc din suflet!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabi_art_rock/my_photos
gab
Laura25 spune:
tamyra in sfarsit ne arati si noua mai multe poze! Tare frumosi si jucausi mai sunteti si voi! Vad ca si intre ai tai e diferenta destul de mare de inaltime.
raluka, Mady ia uite ce departe ati ajuns! Bravo voua! mai e asa de putin, acus va vad si pe voi fericite toate, cu puii la piept.
Anna ce iti mai fac flacaii? Papa, papa? Nu o iau la plimbare 4X4? Niste poze nu ne mai arati?
Eliana bravo baietilor tai ca sunt asa cuminti! Iar surioara lor trebuie sa fie mortala cand ii ia la iubit. Poate ne arati niste poze cu toti trei, cand ai timp. Ia si te odihneste cat de mult poti, ca nu se stie cand ii prinde o criza de colici si nu te lasa cateva nopti sa dormi. Plimbari placute, daca iesiti afara!
Eu le dau la ai mei acum Vi-sol. Am observat ca la ei functioneaza faza cu pofta de mancare, chiar mananca mai bine dupa o saptamana de vitamine. Dupa ce termin sticlutza, le dau 10 zile calciu, 10 zile pauza si o iau de la capt cu vitaminele. Incerc 3 luni sa tin "regimul" asta.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
tamyra spune:
Buna dimineata si poftim la o cafeaaburinda....doamnelor.
Raluca si MadyEr ma bucur tare ca sunteti bine.Inca putina rabdare si ...vedem si noi pozele voastre .Sa nu va apuce harnicia acu,pe ultima suta de metri...dati doar indicatii pretioase Sanatate multa.
Eliane e minunat ca si-au rarit noaptea mesele, in felul acesta te mai odihnesti si tu...Imi si imaginez ce grijulie si interesata de ei trebuie sa fie mandra ta...Tare frumos...Putere multa si sanatate !
Laviniamultumesc .Ce sa spun: EI sunt mari amatori de fructe si chiar branza (cu miere si scortisoara)le place....Dar au o pofta de mancare de vreo 2sapt de ma apuca....
Ana multumesc.Pediatrul ne recomanda primavara si toamna cate o cura de vit.Eu sunt oarecum indecisa sideaceea am vrut sa aflu ce parere aveti si voi.
Lauraintr-adevar ROBERT e mai inalt si are si cu2kg mai mult...dar cine e barbat in casa ?...Cum am mai spus, sunt extrem de diferiti din toate pdv.
...Si multumesc....am mai auzit de Vi-sol dar nu le-am dat niciodata.Cred ca voi incerca si eu ...ca ma dispera cu mancarea,lucru cu care nu prea m-am confruntat pana acum.
Cand mai auzeam mamici ca nu le papa copii ma trezeam dand indicatii(lasa-i sa flamanzeasca)dar se pare ca nu-i chiar asa...
Ai tai copilasi ce pozne au mai facut?
Ma puteti ajuta,va rog, sa-mi spune-ti cum sa fac sa nu-mi mai apara tot link-ul ci doar "poze"....intelegeti ce vreu sa spun..?
POZE NOI
Tamyra mami de spiridusi:ROBERT ARMIN si DARIA REBECA(26 iunie 2002)
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/#page1