Aspirante optimiste >20 ani(65)
Raspunsuri - Pagina 27
irina_stef spune:
IOANA eu nu prea am ce sfat sa dau ca eu nu am fost asa constiincioasa,adica cu tb,cu teste de ovulatie,eu una m-am ghidat doar dupa mucus,iar luna trecuta cand am ramas,dupa ce mi-a trecut ciclul,eu am facut sex in fiecare zi pana cand am considerat eu ca a trecut ovulatia,chiar daca stiu ca se zece ca e bine la 2 zile,dar mie dr cel putin mi-a zic ca in perioada fertila e bine sa faci cat mai mult!si eu am facut,acum nu stiu daca a avut asta vreo treaba,dar uite ca acum sunt gravidutza si sper sa fiti si voi cat mai repede!treaba cu stresul ca se zice sa nu fii stresata sa nu te gandesti,la mine nu a mers,ptr ca eu nu aveam in cap decat bb-lu,in tot ce faceam ma gandeam la el.
5+
-IRINA-
teomaria spune:
Alina!Sa dea DD s-ti vezi visul cel mare implinit cat mai repede!!!
http://tt.lilypie.com/ohRfp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
marig spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI!
SA FITI SANATOASE,FRUMOASE SI IUBITE!!!!!!!
TOATE FLORILE DIN LUME SA FIE ALE VOASTRE AZI!!!!
Olivia26 spune:
La Multi Ani, Doamnelor!!! Sa fiti iubite si sa primiti cat mai repede floarea cea cu ochisori!!!
Alina , iti doresc sa fii cat mai curand, mamica!!!
Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
monica11 spune:
Fetelor..am intrat sa va spun si eu LA MULTI ANI!!! si sa fiti iubite si sigur o sa devenim toate mamici .
AlINA La multi ani !!! pt ziua de nastere, sanatate si bucurii.
fetelor azi trebuia sa fiu ziua 1..dar nu vad nici o urma de rusi...mai asteptam, cam slabe sanse luna asta fara ovulatzie si cu sotzu cu problemele asa ca ma rog sa nu fie dereglare!!!
In rest incerc sa ma bucur de primavara si de tot ce e frumos.
pupici fetelor
monica
asteptam gemanutii Matei si Daria
http://tt.lilypie.com/wV0lm7.png
irina_stef spune:
OLIVIAantreneaza-te,profita de zilele astea frumoase si treci la atac,vezi ca la odisee e un loc pe care scrie rezervat OLIVIA 26!
5+
-IRINA-
kalosalina spune:
Va multumesc fetelor inca o data pentru urari si ce-mi doresc mie, va doresc si voua!
Monica, dc nu au venit inca uratii ai facut un test? Dc nu-ti vin nici maine, fa un test cu prima urina. Poate vei avea o surpriza mareeeeee!
Baby,Lazarina imi pare rau pt. Z1, dar nu trebuie sa va pierdeti optimismul. Tb sa mergem mai departe cu capul sus si Dumnezeu ne va ajuta.
Olivia, Anca, Teomaria, Iuca, Ioanara, Irina, Vrmoana, Ali, Mariq, si toate celelalte fete va trimit multi
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png
Olivia26 spune:
Irinutz, ce frumos cand iti spune o -uta, nu poti sa n-o asculti. In cazul asta trebuie sa ma tin tare pe pozitii.
Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Blanche25 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FEMILOR DIN LUME! LA MULTI ANI MAMICILOR SI VITOARELOR MAMICI! SA FIM SANATOASE, FERICITE SI SA IL TINEM IN BRATE PE BB AL NOSTRU CAT MAI REPEDE!
KALOSALINA LA MULTI ANI! FRUMOASA ZI DE NASTERE AI, SPER DIN SUFLET SA NE DAI O VESTE BUNA DE UN BB CAT MAI REPEDE!