situatia contului la banca pe internet
Am card Visa de la CEC si sunt foarte nemultumita pentru ca eu nu pot vedea oricand operatiile facute. Normal trebuie sa imi vina lunar extrasul de cont. Normal. Insa se intampla si sa se rataceasca.
am fost si am intrebat la CEC si mi s-a spus ca ei nu imi pot elibera la cerere un extras de cont pt ca acesta imi vine lunar nu de la ei, ci de la bucuresti.
daca merg la bancomat si cer un miniraport imi apar doar ultimele 5 operatiuni...insa daca eu vreau sa stiu mai multe nu se poate.
in Spania la banca la care avem cont se poate intra pe internet pe pagina bancii respective si cu datele utilizatorului si parola putem intra in cont si vedea situatia contului, extragerile, intrarile, se pot face transferuri..etc.
aici exista vreo banca la care sa existe aceasta optiune? Macar sa imi vad tranzactiile.
Mami si Buburuza lui mami
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Draga Innaa, eu am la BRD NET si imi pot verifica soldul zilnic si vad si operatiunile si fac si platile direct din cont. Deci BRD
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
innaa spune:
Mersi!
oare ce pot face sa imi intre alocatia si cic ul intr-un nou cont decat in cel in care imi intra acum? cred ca ai inteles tot
Mami si Buburuza lui mami
codruta_grg spune:
Sa scoti extras de cont semnat si stampilat si sa il duci la alocatii si sa faci cerere sa ti-l vireze in noul cont. Mie mi l-a virtat in noul cont dupa 2 luni de la depunerea lui (extrasului).
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
irinel61 spune:
Eu am la HVB si la Transilvania. Sunt utile, poti sa platesti furnizorii de acasa, sa faci depozite sau sa le desfintezi, sa transferi bani de la un cont la altul.
caramel spune:
poti sa intri pe site-urile bancilor si sa te uiti daca au serviciu de "Internet Banking".
Sunt destule banci care practica asa ceva, numai ca e posibil sa aiba denumiri diferite.
ioana2004 spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Draga Innaa, eu am la BRD NET si imi pot verifica soldul zilnic si vad si operatiunile si fac si platile direct din cont. Deci BRD
asa crestem noi
Draga Codruta ,as vrea sa stiu si eu sa umblu pe net fiindca am card brd.Cum sa fac?
poze fff recente cu Ioana
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by ioana2004quote:
Originally posted by codruta_grg
asa crestem noi
Draga Codruta ,as vrea sa stiu si eu sa umblu pe net fiindca am card brd.Cum sa fac?
poze fff recente cu Ioana
Draga Ioana, in primul rand trebuie sa mergi la o aentie BRD, ca sa faci contarct cu ei de BRD NET. Semnezi un contract, iti dau un user si parola si iti explica si ce trebuie sa scrie la fiecare actura sau alte operatiuni pe care le efectuezi. Dupa ce e activ intri pe siteul lor si GATA
asa crestem noi
katik spune:
si eu am brd-net si il folosesc cu succes!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2