casnicutze sexy (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

un garonne?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

...tot nimic ?
ma duc la nani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Fetele stiti ceva de locuintele ANL.
Ma duc saptamana asta sa ma interesez de dosar pt inchiriere...poate ne ajuta DD pt un ap cu 2-3 camere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hai c-am aparut si eu,
miki sigur ca te servesc(sa-ti treaca dorul de casa si de ai tai), azi am cumparat irish cream, cinzano, aveam martini bianco si rose,am luat si-un amareto(erau la super reduceri pentru Paste) asa ca imediat am pus mana pe elewhisky de toate "neamurile" deci numai sa zici ce vrei si eu te servesc
asta am facut acum pe seara, am fost sa cumpar un parfumel pentru d-na lui alex(este ceva asa...mai mult simbolic)si el vrea sa-i duca si flori dar pe-alea le luam maine sa nu se oflileasca.
avem cornuletzele si am cumparat si o sticla de suc...maine or sa se distreze toti piticii din gradinitzafiecare aduce cate ceva...
asa...si la cumparaturi fiindca tot mi-a dat sotzul banii pe mana i-am facut prafam gasit niste hanorace super pentru astia mici(cam scumpicele...dar ce sa fac cati copilashi am...o fata si-un baiat) le-am mai luat niste pantalonashi de stat prin casa si lui alex o pereche de blugi negri...care-i vin super.
eu am constatat ca atunci cand plec dupa hainutze nu gasesc deci daca gasesc din intamplare trebuie neaparat sa le cumpar atunci cand imi plac
in schimb nu am mai facut prajituricaaaaadar maine sper sa o fac, am si de gatit maine...cred ca de dimineatza cand pleaca alex la gradi trebuie sa beau o cafea taaaare si sa ma apuc de treaba ca sa reusesc sa termin tot ce am de facut maine.
va pup pe toate si va doresc o noapte buna si fructuoasa

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

heeeey, trezirea!

danelutza . isa, si poze noi am mai vazut si tare mi-au placut!
mmiha maria. aceeasi "rizareata" de asta vara. abia astept sa ne mai vedem. nu ne-ai pove de dansuri.
si noi am fost ieri la shopping, am refacut o parte din garderoba alexei ca nu-i mai vine nik de anul trecut acu' e si mai mare si gasesc hainutze mai trendy-flendy.
toate, o zi minunata.

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Alina mersi de cafea! Merge unsa! De ce oare e asa de greu dimineata?

Cuscra,ce spui tu acolo? Vorbe sfinte?

Miha,cum fu cu cha-cha-ul ala pan' la urma?Ii placu cretofolinei?Sau mai mult tie?

Monica,spor la treburi pe ziua de azi. Tare harnicuta mai esti manca-te-ar mama!

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Liano fato, ce-i cu tine? Stai cu capul in WC?

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Neata!sunt treaza de mult dar am avut treaba, am facut slalom printre pasari, le-am prins si le-am dat medicamente...azi la mine fara cafea!Voi ce faceati?eu trebuie sa gatesc, sunt oalele goale...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata!

Danelutza ce caldura e la tine! si io vreau sa vina vara ic lui Isa.

Doina spor la bucatarit,eu am facut aseara ciorba de varza cu afumatura si tocana de cartofi cu carne binenteles ca altfel nu mananca ai mei si o salata verde....

mmiha sa fie cu noroc cu ap.eu am un var care a primit,dar stiu ca trebuie sa intrunesti anumite conditii un nr. de puncte si ceeea mai imp conditie e sa nu fii avut nici o proprietate......tu dute si fa cererea si sa deaDD sa primiti.

Alina si Moni sa va fie de bine cumparaturile,cresc copii asa de repede de le raman toate mici,tre sa fac si eu o tura pe la magazine ca incepe sa se goleasca dulapul lui lucas,fata merge singura si isi ia,bani sa fie,ca are ea grija.

Liana si Simo ce mai faceti cum va mai simtititi?

Dana banana pune mana si ia medicamentele ca de nu vin la tine si o iei

Fetete care sunteti la munca servici usor.

si am plecat la plimbare ca mai am ceva treaba si sa nu-mi adoarma copilul in carucior.

Mergi la inceput