casnicutze sexy (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miky, pe azi da!Imi ajunge, am o febra musculara...mai trebuie sa fac ceva sa mancam de seara si atat!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mikiriki
si ce-ai facut pana la ora asta?

Pai am facut de mancare...Am reusit sa fac "sarmale puturoase" si acu astept sa le scot de la cuptor sa fac o rulada. Ca m-am specializat.De la cuscra.

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

deja incepe sa-mi fie rushine. eu n-am gatit nimic. dar ne ducem la restaurant portughez. asa ca m-am scos

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina pe covor se intindea ca pisica, o pregateam de nanitza, cind a scapat afara la plimbare . Nu-i era frig deloc, era chiar foarte placut afara. Ufff, cu gradina, muncesc si eu ca tine, numai ca atunci cind apar muncitorii mei de afara (sotzul si motzata) ma omoara cu ciment, nisip, pamint, de toate

Mirela sanatate lui Robert . Isabella innota pe covor, ca gainile pe uscat

Georgi multzumesc, e gagica de gagica, vorba cuscrei, foarte sexy

Cuscra dar poza cu dedicatzie ai vazut-o, ti-am spus ca am ratat pupaturile ecranului Sa bagi poza cu rulada, ca altfel nu te cred

Revin, ma duc sa fac ceva de papa

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Danelutza
Bey! Eu votasem deja . HE!HE!HE! Crde ca Matei al meu se hraneste cu neuronii mei, ma cam lasa memoria in ultimul timp

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la mine s-a schimbat modificareanu mai fac prajitura cu branza(sau ma rog poate o fac dar mai pe seara) acum zici ca sunt la patiserie am framantat cornulete dintr-un kg si jumatate de faina si fac pentru maine la alex la gradi ca este ziua d-nei educatoare si asa se obisnuieste sa duca fiecare cate ceva...eu umplu cornulete cu crema de cioco si asta duc....asta a fost dorintza lui alex...ca altfel cumparam ceva...si gata
bai ce zapacita mica, imi vine sa o mananc de funduletzul ala mic si dragutz, ce merge ea prin curte in pielea goalasi cum sta pe covorpapushica.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

beiii, sunt invizibila????
bazai aiurea? si nu ma bagati in seamaaaa?
eeeeeee, ca ma supar io' acu si ma duc sa bag neste booze

si daca imi trece supararea pe voi va povestesc cum e cu dansurile si cu campioana lu' mami

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

beiii, sunt invizibila????
bazai aiurea? si nu ma bagati in seamaaaa?
eeeeeee, ca ma supar io' acu si ma duc sa bag neste booze

si daca imi trece supararea pe voi va povestesc cum e cu dansurile si cu campioana lu' mami

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

unu tie si unu lui bb

acusica termin cu bozele si va anunt

Mergi la inceput