** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Paxela felicitari pentru aducerea pe lume a unei noi minuni de fetita! ANA - DELIA bine ai venit pe lume si sa-ti fie viata mereu o sarbatoare!
Irinel multumesc pentru gandul tau frumos!
Sim i-mi pare rau pentru virozele pe care trebuie sa le suportati. Multa sanatate lui Ruxi!
Asi felicitari pentru ultima vizita si sa dea Domnul ca Razvan sa va bucure viata mereu!! Multa bafta cu dieta, daca vrei ceva nu e imposibil, o sa reusesti sa ajungi la kg. dorite. Succes!!
Roandre, Cornelia_Laura, Mariana_1976, Irinel..va imbratisesz cu drag pe toate!
Elyanne felicitari inca o data mamico!
Clauclau, Daiopri, Baby_r7, Mihaela_Amalia, Mihaser , multa bafta sa vina bebe cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Paxela, felicitari pentru bebelusa cea mica, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata usoara si frumoasa!

Eliana, bine ai venit acasa, cred ca sunt minunati " teroristii " tai mici! Ma bucur ca te simti bine si ca ti-ai revenit repede dupa nastere si este excelent ca si Elena este incantata de fratiorii ei.

Ioana , si iti intorc urarea, sa vina cat mai repede bebe!

Baby, am citit la aspirante optimiste ca ai uter retrovers. Si eu am si la fel stiu ca trebuie sa stam pe burtica dupa . Mie mi-a spus doctorul meu ca si la menstruatie sa stau tot pe burta, adica noaptea sa dorm asa ca sa se elimine tot. Nu prea pot dormi mult pe burta ca m-am dezobisnuit de cand am fost insarcinata cu Razvanel, dar incerc macar o parte din noapte...Iar in privinta statului pe burtica dupa nu prea am tinut cont pana luna aceasta cand m-am conformat . Rezultatul nu stiu care este caci sunt in Z 21 ( din 25) caci am ovulat in Z 11. Dar daca vrei te tin la curent. Ma gandesc ca tu daca stateai si cu o perna sub fund ii intorceai din drum...

Sim, imi pare rau de raceala lui Ruxi. Asta imi aduce aminte de primul an de gradinita al lui Razva, mai frate apoi tot anul a tinut-o aproape numai asa, era micutul mucios mai mereu ca nu stiam ce sa-i mai fac. Noroc ca nu facea febra si doctorita lui mi-a zis sa-l las in pace sa nu-i mai dau nimic ca asa e cand intra in comunitate. Si intr-adevar anul acesta nu am mai avut nici-un fel de problema, nu s-a mai atins raceala de el.
Puiutul mic ce mai face? Nu ne-ai zis nimic de el acum. Multa sanatate copilasilor tai!

Asi, , asa e, sa ne traiasca Razvaneii zdravaneii ca tare dulci mai sunt!

Irinel, Daiopri , .

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Paxela, felicitari si multa sanatate.
Eliana, numai bine si voua si multa putere. Eu zau ca nu stiu cum poti sa te descurci cu gemeni si cu inca un copil. Felicitarile si admiratia mea la fel si pentru mariana1976.
Irinel am primit mesajul multumesc.
Asi si tie multumesc, am sa incerc si eu sa urmez, desi eu nu prea le am cu dietele. Apoi eu incerc sa nu mai mananc pe cat posibil dupa 4,5 dupa amiaza.
Referitor la mine, eu cred ca ar trebui sa ma caut, CM-ul meu e cu multe cheaguri si maricele. Parca inainte nu era asa, sau nu dadeam eu atentie. Control am facut acum vreo 2 luni si totul era in regula, dar acum asa am niste dureri de ovare, chiar si cu o sapt inainte de CM.
Dar pe de alta parte am zis ca de data asta sa fie cum o vrea DD, nu am chef sa ma apuc de cautari, de ce, la cine… si astept vara, ca poate imi revine cheful de viata, de ….
Mai prost e ca aveam si eu ceva planuri cu plecat acasa in concediu de maternitate, si as vrea vara sa merg, etc…. Of, of si eu…
Clau, tu esti tare vrednica… tine-o tot asa:)
Sim si noi prindem tot ce putem:) si nici nu pare sa fie mai bine cu trecerea anilor.
Ioana, Gina, gata mutarile?
Fetelor eu v adoresc spor la lucru in continuare si poate mai agata tineva barza aia ratacitoare:)))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Paxela,refacere rapida si sa-ti traiasca fata,sa te bucuri de ea toata viata!!!DELIA,tiza mea cea mica,te pup scumpa si sa-ti dea domnul tot ce este bun si frumos pe lumea asta sa ai parte!!!Mult noroc si pofta de viata,sa fi vesela si iubita toata viata de toti cei te vor cunoaste!!!

Duminica avuram petrecerea pentru taierea motului printisorului meu,si puteti vedea cateva pozici aci http://family.webshots.com/photo/2970127770072337911RAGxJm
Eliana,BUN VENIT ACASA si asteptam pozicile cu minunile tale!!!!Spor la treaba,la ingrijit minunile!!!
Fetelor,eu pe 23 martie fac et-ulsi ma rog la cel de sus sa ma pot lauda cu un test pozitiv in primele zile ale lui aprilie!!Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare fetelor,

Sper ca ma primiti si pe mine pe langa voi...In primul rand vreau sa va doresc tuturor cate un bebe cat mai curand posibil si sa fugim la odisee toate

Am o minune de fetita de 2,1 ani - Ana care imi spune mereu ca ea "vlea un tatiol" asa ca m-am pus pe treaba. Din pacate in sept am pierdut o sarcina ... si acum incercam din nou.

Eu am un ciclu regulat de 28 zile, azi ziua 31 , TB 37.3 azi dim si acum 37, nici urma de rusi ...greturi la greu in special la mirosuri test...negativ
Ce sa fie oare cu mine...ca eu nu mai inteleg nimic, voi ce credeti?

Pupici,

Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Delia21 multa bafta la ET, sa se prinda micutii si sa ne dai vesti bune in aprilie!
NataliaS bine ai venit printre noi!
Daiopri am terminat aproape tot, deja ne bucuram de ea, multumesc de intrebare!
Fetelor, eu marti voi face o histeroscopie si sper sa iasa bine!
Mi-am luat azi si rezultatul la analiza CA125 si mi-a iesit mai mica cu 35 de unitati fata de val. normala. Stie cineva ceva de aceasta analiza??? Cum ar trebui sa fie de fapt??? Pina ajung marti la medic cu ea sa mi-o interpreteze, vreau sa ma linistesc cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Scuzati am incurcat subiectul!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de felicitari
Ana Delia sa nascut pe 13.03 cu 3630gr, si 50 cm
, am nascut normal, de ieri suntem acasa, suntem bine
e atat de bine acasaaaaa, iar silviu a acceptat-o uimitor, nu s-ar dezlipii de ea vrea sa ajute la tot, da raportul la fiecare miscare a ei, " mami uite asa face, mami uite sa trezit, mami uite a bagat mana in maneca, mami eu dau cu crema, mami eu ..." face zeci de ture la ea
ea e cumintica , papa si doarme bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

paxela, binei ati venit acasa! Doamne, ce papusa ai, imi vine sa o mananc...si ce mi-ar palcea si mie sa am una. Ma bucur ca Silviu e asa atent cu ea, la fel s-a intamplat si la noi, nu au fost probleme de la inceput. Ce faci, il mai duci pe Silviu la cresa? Iti doresc sa ai laptic si fata sa pape bine si fara colici!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Natalia bine ai venit!Noi ne stim de pe vremuri de la aspirante.Sa iti traiasc puiuta.Poate ar trebui sa faci un test de sange ca eu cred ca e bebe.Mai ai probleme cu toxoplasmoza?

Ioana scuze ca nu am fost atenta dar pentru ce ai facut analiza?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput