** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Irinel
Gina draga mea, tocmai ma uitam azi pe internet la performantele testelor de sarcina si am observat ceva ciudat.Clear Blue digital sesizeaza HCG la 50 miU in timp ce Clear Blue normal la 25 miU (scuze daca n-am retinut corect masuratorile, oricum ideea e ca cel normal mi-a parut mai performant!). Inteleg ca tu la 26 z ai facut din cel normal si apoi din cel digital? Sau poate nu e asa...
Pe de alta parte tot citind despre teste de sarcina, am vazut ca nu e prea recomandat sa facem teste care sesizeaza foarte devreme o sarcina, pentru ca un sfert (!)din sarcini se pierd in primele zile. De-aia se intampla sa fie testul pozitiv cu 4 zile inainte de CM si peste cateva zile negativ. Sper din tot sufletul sa nu fie nici cazul tau, nici al meu (de fapt la mine nici nu stiu daca sa zic ca a fost pozitiv...) Pupici si cine stie, poate ne vedem la mamici :-)
Tine-ne la curent.
Irinel,ai inteles bine. In z 26 am facut un ClearBlue normal iar in urmatoarea zi, l-am facut pe cel digital.
Hmmm, nu stiu ce sa mai cred cu testele astea!Mi-am spus de nu stiu cate ori ca m-oi lecui de ele dar, crezi ca pot?!!!
![](icon_smile_big.gif)
Tu cum te simti?!La capitolul simptome cum stai? Temperatura, sanii cum iti sunt?!
As vrea macar tu, s-o stergi la odisee luna aceasta.Iti tin galerie sa fie cu ochisori
![](bebe.gif)
![](majoreta.gif)
![](batetoba.gif)
![](majoreta.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Irinel as vrea in primul rand sa te felicit din suflet pt. copilasii frumosi pe care ii ai si sa iti spun ca mi-au dat lacrimile cand ti-am privit ingerasul , cred ca o fost o comoara de fetita chiar daca a stat atat de putin timp ...........si sper din tot sufletelul ca maine sa vii cu testul pozitiv clar, desi eu cred ca sigur esti , astept sa ne confirmi cu cel de-al doilea test....
Gina si tu esti sigur
si abia astept sa deschid maine calculatorul sa vad testele pozitive ale voastre( al tau si a lui Irinel).
Mav sa nu iti pierzi speranta ca poate totusi era prea devreme pt. test.........
noi vom incerca.......sa prestam, dar nu stiu daca va fi posibil ca soul vine saracutul cam obosit de la munca.........dar poate se va gandi DD luna asta si la noi.......vom vedea........ toate mamicile si viitoarele mamici actuale aspirante la bebe 1 sau bebe 2,3....sa de-a DD sa avem toate cat mai curand o asemenea minune in viata noastra.......
va sincer pe toate!!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Irinel draga, mi-ai umplut sufletul de sentimente,...de tot felul..., de putina tristete pentru ca Mariuca nu mai e, de bucurie ca am vazut poze cu ea cand era fericita, dar si de multa speranta ca testul tau e slab pozitiv. Nu prea cred sa fie coincidenta, eu cred ca Mariuca a pus o vorba buna acolo printre ingerasi si s-ar putea ca in curand sa fii si mai fericita, cand vei afla ca de fapt e pe drum un bebe. Asta i-ti doresc din tot sufletul meu! Multumesc pentru gandul tau optimist iubita!
Ieri a fost o zi importanta si pentru mine, pentru ca a fost ziua de nastere a tatalui meu drag, care a implinit pe 20 aprilie 55 de ani. Am un tata tanar nu-i asa fetelor??
Irinel, Gina_M, Mav....incep galeria dragelor.......haideti cu teste pozitive...
Mariana_1976 ce ma bucur ca "te vad" iubita! Mi-a fost tare dor de tine, te
si te imbratisez cu drag!
Ce mai fac copilasii, cum te descurci cu 4 ??? Multumesc frumos pentru incurajari iubita, inca mai sper!!
...cu drag Ioana
Gina M spune:
Dragi mamici, acum cand va scriu am lacrimi in ochi!Lacrimi de o adanca multumire si recunostinta fata de Dumnezeu care ma iubeste mult, imi poatra de grija intr-un mod minunat,imi este alaturi la bucuriile si incercarile vietii,imi vindeca ranile inimii,iar acum cand aproape mi-am pierdut speranta de a avea un copilas in 2007, m-a inconjurat cu dragoste si mi-a aratat ca si astazi El, poate face minuni!
In seara aceasta la ora 7:00 am facut un test...eram sigura 100/100 ca va fi negativ insa,nu a fost asa...!
Testul este pozitiv!S-a pozitivat imediat ce l-am introdus in recipient! Sper din toata inima sa ramana asa pentru urmatoarele 9-a luni!Sper ca CM sa nu mai apara, sper ca de data aceasta totul sa fie bine pana la capat si sa nu mai pierd sarcina,sper ca intr-o zi sa va arat poze cu un copilas deosebit plin de sanatate,sper... Rugati-va pentru mine caci, am tare mare nevoie in acest timp.Va multumesc pentru tot ceea ce sunteti pentru mine.
Imediat in primele minute,i-am facut poze sa vi-l arat si voua sa-mi spune-ti, ce credeti?!
Testul este AICI!POZE
anacami spune:
Felicitari Gina ! Sper din totul sufletul ca toate aspirantele sa te urmeze cat mai repede! Ma rog sa ai o sarcina usoara, sa fiti sanatosi si sa nasti un bebelus sanatos, cuminte si mancacios!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
Ioana,La Multi Ani tatalui tau! Sa fie sanatos si sa isi plimbe cat mai repede nepotii de la tine! Foarte bine ca este tanar, o sa aiba putere sa isi alerge nepotii sau sa fie alergat de ei ! Iti tin pumnii sa ti se indeplineasca cat mai repede dorinta!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
Gina M spune:
Multumesc mult Anacami!Sunt tare fericita!
Nu stiu ce va urma insa, taiesc din plin aceste momente unice.
Cu ajutorul lui Dumnezeu,in curand voi pasi la odisee!Acest mare vis va deveni din nou realitate!Ce frumos!POZE
+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Gina, FELICITARI!!!!!!! Sa fiti sanatosi!!!
Totul va fi bine de data asta! Cat ma bucur pentru voi!!!!!!
Irinel.... au venit nepoftitii sau n-am inteles eu bine?
Eu nu mai am niciun fel de semn: nici de urati, nici de sarcina. Bine-nteles ca am mai facut un test (nu m-am putut abtine, desi imi promisesem ca voi astepta) si tot negativ a iesit....
Roxana, daca sotiorul vine obosit, lasa-l sa se odihneasca seara si trezeste-l dis-de-dimineata! Asa va incepe ziua mai bine pt amandoi!
Clau, sa fie cu spor programul artistic!
Ioana, aceleasi ganduri si pt tine!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
gina felicitari, am intrat la mamici de ian febr 2007 si am vazut mesajul tau, si instantaneu mi-au dat lacrimile, felicitari
sarcina usoara si bebita sanatos
haide-ti fetelor sa deschis odiseea 2008 va doresc la toate sa ajungeti in ea cat mai la inceput
e anotimpul prielnic de facut bebei
noi suntem bine , ne pregatim de botez( pe 13 mai) si inca incercam sa ne adaptam vietii in 4
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Irinel spune:
Gina felicitari din tot sufletu! Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si mai ales un bebe sanatos peste 9 luni! Ma bucur atatde mult pentru tine.
Clau mie nu mi-au venit uratii da e si prea devreme, abia e ziua 26. Insa pana marti nu cred ca mai fac test, desi e grea asteptarea.
Gina eu simptome nici la primele 2 sarcini n-am prea avut, in afara de somnolenta si poate pipi mai des. Parca as zice ca fac pipi mai des acum, si chiar as dormi mai mult, da sunt destul de obosita in ultimul timp oricum, asa ca nu sunt sigura daca-s simptome sau nu
Baby multumesc mult, esti o draguta
Ioana chiar ca e tanar, sa iti traiasca si sa isi vada curand nepotelul din burtica ta. La multi ani!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria