FIV 107

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

HAI CRIS! HAI CRIS! HAI CRIS!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

cris86, baftaaaa!!! vino repede cu confirmarea vestilor bune!! La cate zile de la ET ti s-a pozitivat testul din urina???

Marinna, dariela, ceva simtiti prin burtica??? Tot ma astept sa simt ceva deosebit! Ca data trecuta n-am simtit nimic si nimic n-a fost! Are vreo importanta pozitia in pat?? Sau daca ma mai ridic si in picioare, in afara de a merge la toaleta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Pussy, Aldolina multumesc pt. incurajari. Deja imi fac planuri de urmatorul FIV peste 2 luni si asat ma ajuta sa nu ma gindesc la esecul care tocmai am trecut.Oricum va tin pumnii si voua si Marinei, Mihuta, Darielasi sper din tot sufletul fi fost ultima fara rezultatul asteptat.
Zouzounaki, f. interesante filmuletele si mi-a placut extrem de mult Hi5. Vezi ca ai 2 PM

Mihaela adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Fetelor m-a sunat de la clinica si zicz ca reface tzstul pt ca a iesit valoare doar 3 .Dar eu cred ca se pare ca e de la prgnyl

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Am vorbit cu Dna Dr.Cocei si mi-a zis ca nu are cum sa iasa testul de urina la o valoare asa mica in sange,si ca sigur e gresit cel din sanga sa sa ma duc maine la gulesti sa refac BHCG

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Cris, tare ciudat, cu atatea teste de sarcina pozitive (cred ca ai facut peste 10 !) mi se pare aproape imposibil ca bhcg-ul sa fie 3...Eu zic sa mai astepti putin, cred ca au gresit, unde l-ai facut ?

Moniland, tare mult ma bucur pentru tine, ti-ai vazut in sfarsit visul implinit ! Sa-ti ajute DD ca dupa 8 luni sa tii in brate o fetita/un baietel cu ochi albastri.

Carma, imi amintesc de tine, stiu ca am facut FIV-ul cam in aceeasi perioada (si eu am avut tot un embrion...). Felicitari din toata inima, e minune de la DD ce ti s-a intamplat, iti doresc sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de tau !

Mirela1, bafta multa in continuare ! Da' vad ca ai avansat, nu gluma, cu tratamentul, trece timpul repede.

Avalon, te pup si te asteptam cat mai repede printre noi, avem nevoie de sfaturile tale.

Oana, DanaP, ce vesti ne aduceti de la eco ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cris refa testul asa cum ti-a spus Dr Cocei. Iti tin pumnii pentru maine . Unde ai facut testul acum?
Pupici

Gabita

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ogabita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Cris, bafta multa maine. Tinem pumnii si facem galerieOf, fir-ar ale naibii de teste! Sper din tot sufletul sa fi gresit testul de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Cris,Doamne ajuta sa fie bine!Ma gandesc ca daca faceai doar un test-doua,poate am fi putut gandi ca au fost gresite,dar la cate teste ai facut tu....Sper din toata inima ca maine sa vii cu vestea cea mare!

Moniland felicitari si sarcina usoara!

Fetele,eu sunt cu ochii pe voi si cu sufletul alaturi de voi.Sunt tare fericita ca de la inceputul anului parca au inceput sa curga reusitele la fiv si ma rog la Doamne-Doamne s-o tina tot asa.Va pup cu mult drag pe toate si ma rog pentru voi sa aveti numai reusite.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

cris, repeta cu incredere testul din sange!! cate zile de la ET ai?? Unde l-ai facut azi?? Ca la Giulesti se poate face doar marti si joi. Prea ti-au iesit multe din urina. Din a cata zi ai inceput sa le faci? Pregnylul cica persista cam 10 zile in organism, deci cam inca 5 zile dupa ET. De simtit nu simti nimic?? Eu cred ca esti, fii optimista!!!!!!!!!!!!!! Bafta!!!!!!

Mergi la inceput