FIV 107
Raspunsuri - Pagina 28
KoraPop spune:
dana_p mult succes si bafta cat incape, stai foarte bine cu toate asa ca sigur vei fi mamica, tin pumnii stransi!!!
Kora
CARPE DIEM!
dana p. spune:
Shery, poate ne vedem luni ca daca totul merge bine si la mine, ET ar fi la mine luni, ce zici? Azi am periat-o nitel pe doamna responsabila cu , i-am zis ca am cunostinte care au reusit cu preparatul facut de ea, si cu pe langa toate astea.S-a si mi-a zis sa va transmit "sa va traiasca bebelusi"!
zouzounaki spune:
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
Dana Po punctie perfecta vineri,si tin pumnii sa creasca endometrul...va fi super bine
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
andicu spune:
Dana, multa bafta vineri! sa ai recolta bogata si sigur pana luni trece de 9 endometrul! tin pumnii strans!
Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica
Monica-Elena spune:
bebif Nicolle74 a reusit din prima la Sabyc si are o minune de fetita.
Danap multa, multa bafta si ne gandim la tine. Un pupic special de la Mihnea cu fff mult noroc.
LA multi ani viitoare mamici curajoase azi d eziua MAMEI
Dariela spune:
Pentru mine cel putin deocamdata lupta s-a incheiat. Azi noapte au sosit rusii, asa ca nu mai sper la nimic bun, desi dr. spunea ca indiferent de situatie sa iau in continuare tratamentul si sa ma prezint la test.
Va doresc tuturor mai mult noroc decat am avut eu si Dumnezeu sa va ajute sa aveti cat mai curand mult dorit!
dariela
KoraPop spune:
LA MULTI ANI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!
8 MARTIE SA VA ADUCA ZAMBETUL PE BUZE, PACE SI ARMONIE,IMPLINIRI SI TOT CEEA CE VA DORITI MAI MULT....!
Distractie placuta astazi: .....
Kora
CARPE DIEM!
madalina28 spune:
Buna Dimineata viitoarelor mamici si aspirantelor la acest titlu "La multi ani!"de ziua mamei/femeii va doresc tuturor sa va impliniti visul.
Dariela imi pare sincer raudar poate totusi cine-stie....
Zouzounakimai multe nu stiu nici eu sunt in curs de informare
DanaP tinem pumnii maine la punctie sa creasca endometrul si sa ai o productie buuuuuuuna!!!
Madalina
si maine e o zi...