FIV 107

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Iti tin pumnii Cris, eu mai am 9 zile pana cand fac testul si incerc sa ma abtin sa fac teste din urina pentru ca nu stiu cat mai persista Pregnyl-ul in organism.

Pentru fetele care au trecut de ET, cand trec balonarea si intepaturile de ovare ? Am pozitii in care nici nu pot sta ca lumea, fireste sper sa fie cu folos, dar cred ca asta are legatura mai degraba cu stimularea ovariana si punctia decat cu potentiala sarcina.

Multa bafta tuturor.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Zouzou eu iau maca de 500mg, 3/zi!
Dana intreaba dr. daca poti lua aspirina protect 1/ zi eu stiu ca si ea ajuta endometrul.Bafta multa mai departe pt. ca valorile sunt bune!
MOana nu l-ai dat pe spate pe Monsenior cu asa valori?Tine-o tot asa si sigur intri in clubul mamicilor desau!
Lachi, Sheri -ici pe burtici!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

cris de ce nu faci un clear blue este testul cel mai sensibil. Ai facut cumva pregnyl in perioada asta? Ca ala sta in organism 14 zile si da teste fals pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

SHERI multumesc pentru raspuns
CRIS o sa fie bine
DANAP,MADALINA M-OANA succes la echo...M_Oana super productie...tine-o tot asa si o ne parasesti si tu,dar o sa ne ti locuri la odisee
MARINA,MIHUTA,MELUTICA ,PUSSI,DARIELA,MIRELA1, VENERA tinem pumnii strinsi de tot
ALDOLINA,RELYA,GALUSCUTA,RAMY,ANTOSIT,AVALON,DELIA,MIKI,GABITU,FLORI76multi pupici
ce fac gravidutele noaste dragi???LIANA,MONI,SHERI,ANIAST,LACHI,ANDICU,CARMA,CRIS...multi pupici pe burtici
DANA P pt endometru ai luat maca?iti doresc mult succes sa creasca endometrul mare sa aiba unde se cuibarii puiutii,si sa ramina acolo 9 luni...
KORAPOP mult succes in continuare
Adina ti-am trimis un PM

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Mihuta,si toate fetele care au facut de curand ET SA NU FACETI TESTE DE SARCINA DIN URINA

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Valoarea oficiala din ziua 14 de la ET este 183. Eu zic ca e o fetita bine infipta.
Bravo Oana, da-i bataie ca astept rezultate bune. Vreau sa fiti mamici de noiembrie-decembrie ca anul acesta sa fim cu toate cu puiutii in brate la brad.
Galuscuta , Bia ce mai face? Nimic?!
Mihuta, din cate stiu din organism se elimina 1000 ui/zi pregnyl.
La mine din ziua 2-3 de la ET au inceput crampele premenstruale. Am stat la caldurica. In ziua 3-a pe la 4,30 dimineata m-am trezit din somn ca aveam dureri mult prea puternice, de zice Pussi ca atunci s-a prins . Eu ma si simteam obosita, dar starea de oboseala o da si progesteronul. Mai nou de 2 zile ametesc.
De abia astept sa ma duc la eco sa vad ca exista.

Monica

Mergi la inceput

M Oana,felicitari pt asa rezultate, eu acum am citit ma bucur mult pt tine .Cand faci punctia?

cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antosit

Zouzou eu iau maca de 500mg, 3/zi!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Anto deci iei 1500 de mg pe zi...la mine pastila este de 800,deci ar trebui sa iau 2 pe zi...una dimineata,si una seara...de la maca poti dormi???ca pe mine ma umple de energie si ma gindeam ca daca iau 2 o sa am nopti albe...dar mai bine nopti albe si un endometru de invidiat

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

bravoo Moni sigur ai acum o papusica cu ochi albastri...sa fie intr-un ceas bun

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Monica-Elena, Da am facut pregnyl de 5000ui acum 12 zile,tu zici ca mai poate sa fie in organizm? Si daca e de ce nu iese si la testul de sange?

cristina

Mergi la inceput