FIV 107

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Ceaiul de cretisoara se poate bea cu zahar si cu lamaie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Carma FELICITARI si sarcina usoara!!!

Fetelor va tin pumnii in continuare la cele in plina procedura,la cele care azi ati fost la eco si nu in ultimul rand tie Cris sunt convinsa ca vei avea testul ok dupa ce il vor reface!
Dana _p super productie,pana la punctie sigur mai creste endometrul,tin pumnii!Ca sa mai uiti de griji iti dau de lucru putin: la dr. T + Matei FIV simplu e 1500 euro, FIV +ICSI 1800 euro, congelarea embrionilor intra in pret,dupa care anual se platesc 150 euro/an pt congelare.Daca nu se formeaza embrioni se plateste doar punctia,deci se primesc inapoi cca 3-4 sute de euro si la al doilea FIV e reducere ( nu stiu exact suma).Cam totul se aseamana cu Giuly.
O veste noua si interesanta este ca dr. T isi deschide Centrul de fertilizare in vitro si d-na Matei se va muta acolo la dansul.Spatiul deja il are,acum il doteraza cu aparatura.
Eu asa cum am mai spus iau AC pana in 18 martie inclusiv, apoi astept CM ,in z 2 de CM va trebui sa fac eco si sa refac progesteron,LH,E2 si daca vor iesi bune voi incepe cu diphe de 0,1 timp de 5 zile,apoi iarasi eco si iarasi hormonii de mai sus si dac avor fi ok incep din z 6 cu 1 diphe/zi + 3 menogoane/zi.Ecografii din 2 in 2 zile ,toata stimularea aproximativ 12 zile ( depinde de ecografii),apo punctia si in sfarsit transferul embrionilor...Azi am facut o colposcopie de control si a iesit ok si sambata ma duc cu sotul la IDS sa refaca spermograma si sa faca spermocultura ca a trecut cam mult timp din august anul trecuit de cand a facut-o...sunt curioasa ce efect a avut Tribullus Terrestris....
Va pup si scuze daca m-am lungit!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mirelus, sunt bine, multumesc. Ma analizez din cap pana-n picioare si toti zic ca sunt normala (desi la proba practica FIV am picat cu brio - un singur ovocit), asa ca nu-mi ramane decat sa trec pe naturiste, poate-poate se intampla ceva.

Referitor la durerile de cap/stare de irascibilitate, sa stii ca 80% din fete s-au plans de asta dupa Dipherelin, dar o sa treaca. Si pe mine m-a durut capul la greu. Menogonul ma durea mai mult dupa ce il faceam, nu in momentul injectarii. Dar asta sa fie baiul...important e ca dupa toate astea sa te alegi cu mult dorit !

DanaP, foliculi sa ai (si vad ca ai, nu gluma), ca endometrul il cresti tu cu ceva. Asa ca nu te stresa si mai ales nu iti face o mie de ganduri ca de-aia nu s-au prins sarcinile trecute etc. Cate zile de stimulare mai faci ? Pe cand punctia ?
Nu l-ai intrebat pe Big M. ce poti lua pt. endometru ? Oricum, daca e peste 9 la ET si tot e bine (asa l-a avut si Andicu, parca). Poti lua dupa punctie si niste cycloproginova (intreab-o pe Lachi, ca ea stie). Te

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Fetelor va vine sa credeti?,se poate sa nu imi dea rezultatul astazi ca nu au timp sa-l refaca

Zouzo,eu am luat maca de 500

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Dana,
nici eu nu stiu ce altceva ai mai putea lua ptr. endom. dar, din experienta mea la IA, stiu ca estrofem mi-a dat doar cu citeva zile inainte de momentul IA. Si de aceea tot numar zilele intre punctie si ET si ma gindesc ca va fi suficient sa iei atunci.
Off! eu ma plingeam la incep. stimularii ca era prea mare tu te plingi acum ca e prea mic!
Am mai cautat si pe net. Eu nu am gasit decit ca media e 10-11mm in mom ET, dar, asa cum stii si tu, au in statisticile lor si reusite cu endo<10mm.

Trebuie sa fie bine! Continua cu maca si cretisoara si miercuri se va lua decizia finala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

MONI AI PERSEVERAT SI AI REUSIT! Nu mai conteaza cate batalii ai pierdut, important e ca razboiul cu infertilitatea a luat sfarsit. Felicitari din tot sufletul!
Carma si eu stiu incercarile prin care ai trecut si te felicit si pe tine pentru reusita. Iti multumim ca ai trecut sa ne ridici moralul si nu ai uitat colegele de suferinta.
DanaP ma pun in locul tau si raman fara cuvinte. E usor sa incurajezi pe cineva, insa e cumplit sa fii in pielea celui aflat in suferinta. Cum ti-am spus si dimineata, importanta nu e batalia de azi, important nu e endometrul de azi, ci endometrul de la ET (de saptamana viitoare) si rezultatul betaHCG-ului. Ai vazut ca toti medicii ne spuneau acelasi lucru. Stiu insa si cat de greu apasa pentru psihicul nostru "zbuciumat" fiecare veste.
Ramica, Mirelus, Lianooo va multumesc pentru sustinere.
Ma aflu pe nourasi in continuare in virtutea inertiei. Am ajuns la eco de la ora 8 cu creierii imprastiati in cele 7 zari ale universului si cu sufletul in palma. Cand am auzit valorile Danutzei mai ca nu mai vroiam sa intru, imi venea sa fac cale intoarsa si sa ma intorc intr-un secol mai fertil.
Am intrat totusi la strigarea matusii Getuta si l-am privit lung pe Prof in ochisori sa vad pe ce maini ma scald saptamana asta. Am gasit un Monsenior calm, relaxat, plin de viata si dornic sa ma lase grea doar din priviri.
Incantata, am purces la despachetarea hainutelor si m-am urcat pe masa Adevarului, cu respiratia taiata. Primele cuvinte m-au facut sa sar de pe masa: ENDO DE 11,5.
Parca nu era vorba de persoana mea, caci eu in viata mea n-am avut o asemenea valoare.
Apoi zice: OVAR DREPT 1,2,3,4,5,6 foliculi plus vreo 2 mai mici, dimensiuni intre 14-16. OVAR STANG 1,2,3,4,5,6 foliculi dimensiuni intre 10-12.
Parca tot chinul din ultimele saptamani incepea sa capete un sens........
Cand am plecat pe drumul FIV-ului nici nu mi-am imaginat cate implicatii de ordin psihic si sufletesc ma asteapta. Cat stres, cata incertitudine...... Credeam ca e suficient sa strangi 2000 euro si sa accepti lungul sir al injectiilor, al ecografiilor, al momentului punctiei, ET-ul, betaHCG-ul.......
N-am stiut insa ca toate acestea vor avea loc pe un psihic terciuit de hormonii pe care-i bagam in noi. N-am stiut ca nu voi mai dormi noptile, ca-mi voi pierde linistea sufleteasca, ca voi plange si ma voi panica din orice obstacol minor intalnit in cale. Asta e un pret nevazut si nestiut, care face din FIV o incercare extrem de grea.
Crizele de plans si de disperare fac parte din pachetul/kit-ul FIV-ului si trebuie sa invatam nu numai sa ne facem singure injectii, ci si sa ne intelegem starile sufletesti.
V-am scris aceste cuvinte dupa un somn de 3 ore. Dupa ce am aflat valorile, am reusit sa vin acasa si SA DORM 3 ore ca un prunc, ceea ce nu mai facusem din luna ianuarie, dinainte de FIV.
E o procedura grea, cu garantii extrem de mici, dar pentru ingerasul mult dorit facem orice sacrificiu.
VOM FI NISTE MAME SPECIALE TOCMAI PENTRU TOATE ACESTE INCERCARI !

Cris eu tocmai am trecut sambata printr-o criza cumplita de plans (insotita de o cadere de calciu + o tensiune de 7) din motive mult mai putin "grave" decat cel pe care il ai tu acum. Nu-ti voi spune sa nu plangi, caci stiu pe ce culmi de disperare ajungi in asteptarea unui ingeras, care vine mai greu in bratele noastre. Stiu cata depresie aduce un betaHCG de 3 in situatia noastra si cata neliniste e in sufletelul tau pana la clarificarea acestei "povesti". Va trece si aceasta zi si vei vedea cate surprize frumoase iti rezerva viitorul.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cris repeta analiza in alta parte si pana nu ai si un al doilea rezultat nu te impacienta. Daca tu ai avut atatea teste de urina pozitive inseamna ca esti gravi, ele nu se pozitiveaza la o valoare f mica.

Danezo nu-ti mai bate capul cu endometrul ca o sa creasca el singur de bunavoie!

MOana de dimineata de cand am vorbit ma tot intreb unde incap fato in tine asemenea valori? FELICITARI!

lachi 16+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

OANA fata mosului ai niste valori grozave!!!Ti-am spus eu ca va fi totul f. bine!!!!Ce ma bucur!!!!
Mai invata-ma un pic si pe mine: cum ai luat menogoanele?Am inteles ca se iau toate 3 deodata, adica incap in aceeasi seringa de 5 mg de care spuneai tu sau cum?Ca tocmai am facut comanda de seringi la tata: 20 seringi cu ac nedetasabil ( pt insulina) - pt diphe si 12 seringi de 5mg cu acul cel mai subtire pt menogoane, e bine asa???
Multumesc frumos si tin pumnii in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

CRIS scumpa mea,acuma am vazut,eu am ramas acolo la mesajul cu maca si nu am apucat sa vad si restul mesajelor...eu cred ca a fost o greseala...ceva,ceva au facut aia la laborator....aici in grecia,considera gravi o persoana de la 3 unitati in sus...uite sint si eu aici cu pumnii strinsi pentru tine...ai sa vezi ca totul va fi bine si maine ai sa fi cu un zimbet larg pe buze...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Adina am sa-ti las un PM cam intr-o ora..acum am ceva de facut pina pe la 6 si intru din nou ...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput