investitie

investitie | Autor: angelp

Link direct la acest mesaj

vreau sa va intreb daca ati avea circa 10 mii de euro, in ce afacere ati investii in Romania pe termen scurt

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

In mine.
As cumpara colectii intregi de carti de literatura clasica romaneasca sau universala, albume de arta, muzica clasica, etc.

Cand locuiesti departe de tara cel mai mult iti lipsesc cartile si muzica in limba materna.

============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

intr-un bar, pt ca trei lucruri n-o sa dispara niciodata: bisericile, bordelurile si crasmele.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

pe termen scurt? depinde cat de mult risc esti dispus sa iti asumi.
High risk: bursa, start-up al unei afaceri (productie)
Low risk: obligatiuni (dar astea nu sunt totusi pe termen chiar scurt), teren, depozit bancar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul aici.In depozit bancar la ce dobanzi mici sunt rentabilitatea e cam mica.Eu cred ca daca ai oidee buna o afacere este cel mai bine.
Aici de exemplu cu acesti bani poti da un acont la un apartement destul de micut pe care sa-l inchiriezi si asa iti poti plati ratele iar la pensie ai un venit suplimentar.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Imobiliare; cumperi ceva si apoi il inchiriezi. Scoti ceva bani din chirie si apoi,daca vrei si e cazul il vinzi si castigi ceva din vanzare!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

mai oameni buni, in ce imobiliare investit voi 10.000 de euro? sa mai si inchiriezi dupa aia?..nu de alta, da' vreau si io!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
24+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Vino la Campulung si iei o garsoniera!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Exista fonduri de investitii imobiliare care accepta si investitori mai mici (se strang fondurile pentru un deal de la mai multe persoane) si se cumpara terenuri care se vand in 1.5-2 ani cu un profit de peste 100%.

Vad ca esti din Brasov....in zona terenurile au cresteri spectaculoase de pret intr-un timp foarte scurt. (Am vorbit in cunostinta de cauza )

Edit: Trimite-mi PM daca doresti detalii.

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

La bursa! Altfel eu nu ma pricep la investitii!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

dupa mine terenurile ar fi cea mai buna investitie in prezent, dar nu pe termen scurt...si cred ca 10 mii sunt prea putini bani ...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput