Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina nu pot sa cred, imi pare foarte rau! Nu am cuvinte...imi imaginez ce este in sufletul tau!
Trebuie sa fii tare!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irina, imi pare tare rau! Amandoi embrionii sunt fara activitate cardiaca? Doamne! Sper sa ai putere sa-ti revii si sa mergi mai departe

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetele mele dragi,
PEPSI, nu stiu daca sunt atacuri de panica. Pe mine ma apuca noaptea in somn, fara nici un motiv anume.
IRINABOBE, puiule imi pare fffffff rau pt cele intamplate. Nu te-ai gandit sa mai faci un eco la alt dr si sa faci un beta HCG sa vezi ce valori au? Stiu o fata careia i-a spus dr ca sarcina s-a oprit in evolutie, si-a schimbat dr si bb nu avea nimic.
Va multumesc mult de tot ca sunteti alaturi de mine. Am ajuns ieri la cimitir si m-am linistit putin.
Sunt insa stresata cu noul job si faptul ca nu se intrevad rushii la orizont, Teoretic ar trebui sa vina pe 20 martie, dar ma simt fffffff bine si nu am nici un semn oricat de mic. Plus ca am ramas cu o scurgere ca la sarcina. Asta ce o mai insemna?
Pupici si week-end placut va doresc

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Irina te-am citit la odisee si parca nu imi vine sa cred ca ai ajuns aici. Ciudat ca la 10 saptamani sa nu iti fi observat sarcina gemelara. Poate e totusi o eroare.
Lau-Meli daca e mai pala si e acolo inseamna ca e(asa a fost si primul meu test). Tin pumnii sa se inroseasca liniuta mai tare. Eu nu mi-am luat niciodata temperatura deci nu te pot ajuta, dar poate daca ti-ai face test de sange inloc de masurat temp ar fi mai concludent si te-ai linisti.
Mirela strang din tot ce pot sa iasa bine rezultatele.
Va pe toate.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

din pacate nu e eroare. am repetat eco si la iosup. asa ca asta e verdictul. luni la chiuretaj.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

dimineata cind m-am trezit chiar ma gindeam oare ce mai face laura si mirelush, si uite ca au scris amindoua spre bucuria mea!

laura, bine ai facut sa trimit copilul bolnav acasa, mai bine sa previ, aici cind lucrezi cu copii din momentul cind afli ca esti gravi esti acasa in concediu platit pina nasti, apoi esti in maternitate!merci de urarile de sanatate am mare nevoie, ca tusesc ca un cal, ma doare tare burta cind tusesc, sint ca niste contractii, bag la greu ceai de ceapa si menta ca sa nu mai simt gustul....spor la prestat, astept un cadou frumos de la tine de Paste, o veste buna!

lau, somnul e semn de sarcina, durerile la fel, cu temperatura stiu ca mi-am luat-o in ureche si aveam fix 37C. merci mult de urari, tot timpul am fost sensibila, numa cind stateam in Timisoara nu faceam raceli repetate din cauza climei bune, dar aici......se pare ca fac tare des, si acuma ca mai iau si de la Dominic.....astept confirmarea vestii bune!

cristina26, aseara am vorbit din nou cu prietena mea medic, si nici mie nu-mi vine sa cred ca ai bacteria, mi-a spus si prietena mea ca in sarcina se mai modifica ph-ul si flora bacteriana dar nu e motiv sa ai neaparat ceva! in plus vezi ca am citi ca lactobacilii(care sint in iaurt) ajuta la mentinera unei bone flore in vagin pe perioada sarcinii, asa ca tre sa ne punem pe bagat iaurt!iar termenul f putin elevate poate e normal la o femeie gravida!luni s-o suni si sa ceri lamuriri, oricum trebuie facuta o cultura de pe lama in mediu de cultura propice ca sa stie exact ce e(fiindca ai vazut ca vaginita bacteriana cuprinde mai multe bacterii) si mai tre sa-ti faca o antibiograma sa vada cu ce se omoara bacteria responsabila! asa ca s-a uitat la microscop si a numarat nu ajunge sa puna un diagnostic!sint convinsa ca va fi bine!

ella, se va intimpla cind te astepti mai putin! eu, am facut 2 chiretaje, unul dupa ce l-am nascut pe Dominic ca mi-au uitat o bucata de placenta, si unul in vara 2006 cu sarcina pierduta, si nu am avut probleme cu trompele, nici nu mi-au spus ca din cauza chiuretajului sa mi se fi infundat o trompa, singurul lucru care era era ca poate sa nu se cicatrizeze bine uterul si de aia sa fi avut placenta jos inserata!chiuretajul nu atinge trompele, oare de ce sa fie infundate de la chiuretaj?e bine sa faci teste de ovulatie, dar parerea mea este ca tu incerci abia de 3 luni si nu se merita sa te apuci sa umbli pe la medici sa faci tot felu de operatii deloc usoare, etc, mai da-ti timp., daca spui ca nu-ti venea ciclul normal dupa chiuretaj poate ca nu sint toate ovulatorii, e bine sa verifici, sa-ti faci si un eco in perioada fertila, sa vada daca este ovul pregatit de fecundare!si cel mai important si mai greu , sa te relaxezi, sa lasi stresul, va veni bebe la tine!

sicuta, tin pumnii sa nu fie grava problema de care vorbesti si sa fii gravi in curind!

mirelush, cum zice si laura, acuma ei zic 6 saptamini, dar nu sint reglate ceas organismele, poate la tine vine la 6 saptamini si 3 zile, nu te stresa inca, intreaba la medic daca tre sa-ti faci griji, nici luatul asta de medicamente asa nu e bun!abia astept rezultatele bune de la analize!cum mai e cu raceala?

irina, imi pare atit de rau, ai pierdut doua sufletele dintr-o lovitura! citeodata se poate ca unul din embrioni sa reziste, si sa pierzi doar unul....si eu am pierdut sarcina la 12s, fara nici un simptom, la fel mi-au spus ca era oprita din evolutie la 10s.....mult curaj iti doresc!

catty, inlatura mai intii cauze medicale, dar si noaptea in somn pot fi atacuri de panica din cauza ca tu te ascunzi ziua de fapt cu emotiile, iar noaptea subconstientul lucreaza.....mai ai si stresul cu noul job.....ai vorbit cu medicul de scurgere?

va pup pe toate, la noi se pare ca vine din nou o furtuna de zapada, 15-20cm vor cadea deseara, acuma cind incepusem si eu sa vad ca se topeste zapada asta....ma deprima rau vremea asta rea!

Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

IRINA imi plange sufletul pt. pierderea ta.
si eu am pierdut sarcina gemelara la 12 sapt. si stiu cat e de dureros sa treci prin asta.
sa fi puternica.............nici nu imi gasesc cuvintele...............in asemenea momente nu exista alinare si ma doare ingrozitor sa vad ca trec si alte femei prin asa ceva.
la mine abia dupa un an am reusit sa mai trec peste durere si sa incep sa ma gandesc dinnou la un bebe.
desi mor de frica, ca s-ar putea intampla dinnou ceva cu bebe, sper sa raman graviduta si daca o vrea DD , sa o duc la bun sfarsit.
atunci cand vei simti nevoia sa te descarci, pe mine ma gasesti aici sigur, mereu cu o vorba buna si un gand cald.
si

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult pentru suport fetelor. inca nu pot sa realizez ca totul s-a terminat. imi este groaza de ziua de luni si de chiuretaj mai ales ca dr a zis ca nu imi face anestezie generala. sper sa trec cu bine de asta si sa nu fie probleme la chiuretaj. inca nu pot sa cred ca erau gemeni. azi am aflat ambele vesti. in rest cred ca stiti foarte bine ce simt. acum nu imi doresc decat sa scap cu bine de chiuretaj si dupa aceea sa incerc cat mai curand sa raman insarcinata din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

[quote]Originally posted by Michelle81

[navy][b]Idaira-inca o data vreau sa-ti spun ca imi pare atat de rau ca din nou visul ti-a fost spulberat,nici nu ai avut timp sa te bucuri de el!Ce nedreapta poate fi viata asta!!

Te pupacesc si multumesc pt cuvintele frumoase !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

irina fetitza draga, sunt si eu alaturi de tine . Nu stiu ce as putea sa-ti spun in plus fata de ce ti-au zis fetele, decat sa fii puternica,sa treci peste necazul asta, sa o poti lua de la inceput. Pot doar sa-mi inchipui ce simti si cred ca e durere fara termen de comparatie....Poate mai e totusi o speranta, cat de mica, fa si testul de sange, nu se stie niciodata....
Joahnna, m-as bucura mult sa fie ambele la fel de rosii, iti dai seama.
Pepsi o sa te faci bine si poate ca acum esti mai sensibila ca de obicei si de la sarcina. Da, nu se compara clima de la noi cu aia de acolo, sunt sigura. Poate ca o sa te obisnuiesti mai mult, pe masura ce trece timpul. Cu mine, mai astept, nici nu stiu de unde am atata rabdare in mine, sincera sa fiu. O fi si asta vreun semn.... .
blueeyes .
Laura spor la si sa dea DD sa fie cu ochisori.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput