conceptie bb in post
Raspunsuri - Pagina 5
nemary spune:
in primul rand, OLIM, FELICITARI. sper sa urmez si eu cat mai curand .
Sheannamp si petru toate fetele
Sorana, despre care 2 saptamani este vorba? cele pana la ziua 13?
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
soanso spune:
nemary , DA ,sunt de fapt 12 zile,si prestezi in ziua 13(sa fie cu noroc)incearca si asa ,eu am mai avut o sarcina in 2004 care s-a oprit in evolutie dar tot dupa aceasta metoda am ramas si la prima si a doua oara.Bafta multa si cu optimism inainte!
Sorana 20 dec 3005
olim spune:
fetelor, multumesc
nemary, DD sa ati aduca un repede ,asa cum ti-l doresti.Sigur ne vei da vestea cea mare curandNoi suntem alaturi de tine
nemary spune:
am sa incerc si metoda aceasta Sorana luna viitoare. din pacate ziua 13 la mine va fi saptamana viitore,Saptamana Mare, cand vreau oricum sa tin post.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
soanso spune:
nemary,tin pumnii sa fie cu noroc ,sa vii cu o veste buna ,sa functioneze si la tine metoda .mai bine asa sa tii tousi post ca sa fii impacata si linistita sufleteste si poate DD iti va indeplini dorinta ,sincer am sa ma rog pentru tine in noaptea de Inviere (promit).
Poate mergi cu sotul intr-un cadru intim si romantic sa fii lipsita de griji si poate ,poate ramai.
Sa ai weekend placut!
Sorana 20 dec 2005
nemary spune:
Sorana
Mari
onitza spune:
quote:
Initial creeata de nemary
am o colega care imi tot spune ca nu ar trebui sa incerc sa fac bb in aceasta perioada pt ca este postul Pastelor . acum eu ma gandesc ca a avea un bb (mai ales daca faci tratament pt.asta, asa cum am inceput eu sa fac) este o binecuvantare si un dar de la Dumnezeu.
fetele care isi doresc ce faceti? incercati in continuare sau ati luat o pauza?
eu sper ca Doamne Doamne sa
o zi minunata,
Mari
Da, se tine cont si de ce spune biserica, de fapt, duhovnicul pe care il ai, iti poate da dezlegare in aceasta perioada (probabil in afara de prima si ultima sapt de post), sa continui tratamentul in conceperea copilasului. Daca ne-a dat noua dezlegare, care nu intentionam acum sa facem pe bebe 2, apoi tie care faci tratament, eu cred ca se poate!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE