conceptie bb in post
am o colega care imi tot spune ca nu ar trebui sa incerc sa fac bb in aceasta perioada pt ca este postul Pastelor . acum eu ma gandesc ca a avea un bb (mai ales daca faci tratament pt.asta, asa cum am inceput eu sa fac) este o binecuvantare si un dar de la Dumnezeu.
fetele care isi doresc ce faceti? incercati in continuare sau ati luat o pauza?
eu sper ca Doamne Doamne sa
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Raspunsuri
Guguluff spune:
Cam asa este. Biserica crestina interzice relatiile sexuale in post si deci si conceperea copiilor. Dar avand in vedere ca faci tratament de fertilitate ar trebui sa intrebi un preot daca iti da dezlegare. Oricum pe langa tratament, putina rugaciune nu ar putea decat sa ajute la conceptie. Si nu se stie daca Dumnezeu chiar se ia dupa ce zic preotii ca ar fii pacat, asa ca... Bafta!
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
olim spune:
noi incercam , ca poate DD ne aduce si noua de iepuras un bebe.Noi incercam doar de 2 luni sa facem unul, asa ca acum ca am prins gustul continuam.Mai ales ca eu am sotul acasa o zi pe saptamana, si asta cu mult noroc.
Chiar aseara zicea sotul, ca daca il facem acum, am sa nasc aporape de Craciun, care cred ar fii o adevarata binecuvantare.
Multa bafta tuturor
Darria spune:
Uite un sub. asemanator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61431&SearchTerms=bebe,post
szivarvany spune:
Copilul este intotdeauna o binecuvantare !
Sa va dea DD un bebic sanatos cat mai repede !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria
nemary spune:
multumesc mult. sanatosi doresc tuturor iar dupa ce am citit postarile pe care mi le-a recomandat Daria mi-am intarit ideea ca un copil este implinirea unui iubiri. deci spor la treaba.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Marilena12 spune:
Daca obisnuiesti sa postesti ar fi bine sa nu ai relatii sexuale in post (evident, daca poate si sotul sa se abtina, ca altfel nu e bine), pt ca tot de la Dumnezeu vine bebelusul, este binecuvantarea casatoriei ca Taina. Ar fi bine sa mergi sa ceri binecuvantarea preotului duhovnic, care se va ruga la Sf. Liturghie pt voi, si cred ca vei depasi problema. Iar bebe va veni repede daca te afli intr-o buna comuniune cu Dumnezeu. Mai roaga-te la Maica Domnului, la Sf. Parinti Ioachim si Ana si la Sf. Nectarie, sunt grabnic ajutatori ai familiilor care doresc prunci. Numai bine!
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
lucia3 spune:
nu va suparati da mai lasati-ma cu sfatul si intrebarile pe la preoti.daca tu faci tratament si ramii insarcinata acum copilul de unde vine?nu tot de la dumnezeu?sau ce are in minus un copil facut in post?pai asa du-te si intreaba si cind vrei sa-ti iei ceva in casa ca iti poate da o multtime de interdictii
Siminaf spune:
Ntz ntz ntz. Cum sa faci copil in post?!?!? E mare pacat! Avorteaza-l imediat!
In alta ordine de idei, mult succes cu incercarile, stiu ce inseamna. Incercati in primul rind sa nu fiti obsedati sau stressati de asta. Relaxati-va si atunci sigur reusiti (vb. din experienta proprie).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Marilena12 spune:
Ar fi minunat daca fiecare ar oferi un sfat bine intentionat si atat. A comenta sfaturile celorlalti doar pentru ca nu se potrivesc la toata lumea, este cel putin de prost gust. Nemary isi va selecta oricum ceea ce i se potriveste, in functie de situatia ei personala.
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"