Proiectul rabla

Proiectul rabla | Autor: Anuska

Link direct la acest mesaj

Aveti idee daca pt acest program e prevazuta cumva conditia de a avea in posesie masina de "x" ani? Stiu ca masina trebuie sa aiba cel putin 12 ani de la data fabricatie, insa daca cumpar acum de ex o masina veche o pot preda apoi REMATului?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Da poti,dar problema incomoda este ca trebuie sa o inmatriculezi pe numele tau,asta inseamna schimbat tanon, RAR,etc etc..si daca e rabla va fi destul de greu.
La Remat iti da adeverinta ca ai predat-o pe numele proprietarului din talon.

Bafta

mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Aha, mersic!
Masina e a socrului meu, talonul fiind pe numele lui, insa in foaia masinii e trecut numele sotului meu (deci ca al doilea posesor) si banuiam ca adeverinta se va da pe numele socrului, insa vruiam sa fiu sigura. Nu e rabla, noi o folosim, insa parca am vrea una noua... Si ma informez...

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Am mai vazut subiectul, dar mi-a fost lene sa respund...
Nu intereseaza pe nimeni daca masina care o predai la remat este a ta de 2 zile sau de 12 ani, atata timp cat TOATE actele masinii sunt pe numele tau si TOATE datele din cartea de identitate a masinii, certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a proprietarului sunt identice. Inca o conditie ar fi ca masina sa fie cu ITP-ul la zi.
In concluzie, numai proprietarul vechii masini poate deveni proprietar si pt noua masina.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Multam!
Acum sunt pe deplin edificata.
Daca nu mai are cineva ceva de spus, rog moderatorii sa inchida subiectul pentru ca am aflat ce ma interesa.
Inca o data multumesc pentru raspunsuri!

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput