Proiectul rabla
Aveti idee daca pt acest program e prevazuta cumva conditia de a avea in posesie masina de "x" ani? Stiu ca masina trebuie sa aiba cel putin 12 ani de la data fabricatie, insa daca cumpar acum de ex o masina veche o pot preda apoi REMATului?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Raspunsuri
mihaela_ce spune:
Da poti,dar problema incomoda este ca trebuie sa o inmatriculezi pe numele tau,asta inseamna schimbat tanon, RAR,etc etc..si daca e rabla va fi destul de greu.
La Remat iti da adeverinta ca ai predat-o pe numele proprietarului din talon.
Bafta
mihaela 34+
Anuska spune:
Aha, mersic!
Masina e a socrului meu, talonul fiind pe numele lui, insa in foaia masinii e trecut numele sotului meu (deci ca al doilea posesor) si banuiam ca adeverinta se va da pe numele socrului, insa vruiam sa fiu sigura. Nu e rabla, noi o folosim, insa parca am vrea una noua... Si ma informez...
De la botezul Teodorei
Povestea nasterii Anei
x_alinutza spune:
Am mai vazut subiectul, dar mi-a fost lene sa respund...
Nu intereseaza pe nimeni daca masina care o predai la remat este a ta de 2 zile sau de 12 ani, atata timp cat TOATE actele masinii sunt pe numele tau si TOATE datele din cartea de identitate a masinii, certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a proprietarului sunt identice. Inca o conditie ar fi ca masina sa fie cu ITP-ul la zi.
In concluzie, numai proprietarul vechii masini poate deveni proprietar si pt noua masina.
pozici
Anuska spune:
Multam!
Acum sunt pe deplin edificata.
Daca nu mai are cineva ceva de spus, rog moderatorii sa inchida subiectul pentru ca am aflat ce ma interesa.
Inca o data multumesc pentru raspunsuri!
De la botezul Teodorei
Povestea nasterii Anei