ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor! ... mare problema... scump acest dihereline... 618 ron... pe fiola... Asta e... Cred ca am sa-l fac pana la urma . Imi este frica sa nu mai apara. Eu abia acum voi incepe sa-l fac, deci 6 -7 luni nici o sansa.... Am inceput sa tin si regim. Fetelor, oare dupa asta o sa ramanem si noi insarcinate? Aaaaa, in loc de iautr de la prodlacta - bifidus, este bun activia cu bifidus essensis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata!(cu intarziere)
Multumesc Gabita.Sa de-a Dumnezeu!Si voua la fel, BB-ei en-gros!
Intre timp, vreau sa slabesc, ca daca raman gravi la kg pe care le am, ma fac cat elefantu'.asa ca am un pic de munca.Alea sunt pze de anu'trecut, imediat dupa dipherelyne..cand m-am casatorit eram de 45 kg.Apoi am ajuns la 52.Restul,acum 68, lipsa de miscare,dar mai ales tratamente hormonale.Nici scoabanu mai vreau sa fiu, dar un 58-60 tot trebuie sa ating.
Adelamariano problem.Nici eu nu mai le postez.Le las acolo, o singura data ajunge.N-am chef sa fie ceva cunoscuti cu pofta sa-mi cunoasca durerile.
Andrutzac acum te-am vazut!Lasa:nu fi neca, ca o sa treaca si astea.Si o sa vina si BB.Important este sa te faci bine!Cu iaurtul nu stiu, dar danone parca il are pe tot pasteurizat.Si mult curaj si bafta de cat mai putine efecte nasoale de la injectii!
Da.Ar fi fain sa ne vedem face to face!Voua ce va pasa:sunteti acolo!Poate totusi ne vom vedea candva.
Va pupacesc!(eu imi beau jumatatea litru de apa cu lamaie)

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata si de la mine !!! De la Buzau ... dovada ca nu m-am trezit acum .

Vreau sa va spun ca eu de azi sunt la cura de slabire. Incerc sa tin regimul Scarsdale doua saptamani, daca nu se vede nimic, atunci o sa trec la regim de austeritate, am un plan B.

va pe toate !

Poze

Mergi la inceput

andrutzac parca se ieftinise D .. eu il luam de la Help Net si am card de reducere din ala, asa ca il luam parca un pic mai ieftin decat zici tu. Iar in ianuarie cand am luat-o pe ultima mi-a spus farmacista ca se ieftinise un pic. Poate luna viitoare il cauti si in alta parte.
Legat de efectele lui si eu iti tin pumnii sa fie cat mai usor !!!!

Poze

Mergi la inceput

Booeu am mancat ieri ciorbitza.Azi mananc ciupercutze(ca mi-e mila de ele).Sunt proaspete si cumparate.sa vad cum le gatesc.Dar am inceput deja si vreau sa continui numai cu:portocale,mere,pere,rodii,grapfruit,ceaiurile mele,apa cu lamaie,regimul dr,.Ionut Moraru+suplimente,tincturi si homeopate.
Sper sa ma tina cel putin o saptamana,eu vreau 2.Apoi voi adauga urzici,spanac,salate,rosii,paste(rational)de orez, putin peste si multe verziciuni in general+telina(i love it)si morcoveti+fibre(fulgi).Pentru mine este test de vointa(nu vreau doar sa/si sa ma sokez).Trebuie si asta exersata pentru ca este mare nevoie dupa toate caderile si recaderile mele in butoi.Multam lui Dumnezeu ca va am pe voi si de cand sunt si eu pe aici mi-este mult mult mai bine!

Mergi la inceput

estem noapte si experimentez nishte semnaturi.va rog sa ma iertati!Dar vreau sa vad ce am invatat!
se pare ca am reusit!

Mergi la inceput

Ce-i linistea asta ? Pe Lucia o inteleg ca vad ca avea treaba azi - noapte

Gabitu unde esti ? Adelamaria !!

la toata lumea !! Eu sunt in plimbari, azi va salut de la Pitesti

Mergi la inceput

MIssing in action!Ai vazut ca am invatat sa ascund pozele?Am fost la cursuri, azinoapteCa sa nu mai spun de celalalte, ca missing ca aia mici si urecheati in ceata, pardon-fog
Cristy1977 bine ai venit printre noi!Speram sa te faci bine!Multa sanatate!Trebuie sa postezi aici, celalalt este capitol inchis, pe care il vizualizezi numai.Noi acum scriem aici.
PS:daca vrei sa ne cunosti mai bine, sa stii mai multe despre endo, diete,tratamente,etc, poti sa citesti capitolele anterioare.
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

Buna, fetelor. Numele meu este Cristina, am 29 de ani si acum 3 saptamani am fost diagnosticata cu endometrioza pelviana, grad 3.
Diagnosticarea s-a facut in urma unei interventii laparoscopice la spit. Filantropia, cu d-na doctor Zgarbura.
Mai mult, nu stiu ce-as mai putea spune. Am nevoie de ajutorul vostru asa cum si eu la randul meu sper sa va pot ajuta pe voi pentru a depasi aceasta boala care ne chinuie vietile.
Ma primiti si pe mine in grupul vostru?

va pup, Cristina

PS lucruri foarte interesante despre aceasta boala am aflat de pe site-ul www.endometriosis.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Va salut si eu in fuga cea mare...Munca, bat-o vina!
Lucia, vad ca te ambitionezi nu doar cu diete, ci si cu aplicatiile tehnice de pe DC Bravo!...
Boo, si tu ziceai de o dieta, Scarsdale, parca, nu? Voiam doar sa-ti spun sa ai grija, mai ales daca inca nu ti-a venit CM dupa tratament...Orice dieta prea drastica poate intarzia aparitia CM, asa am mai citit si eu...Nu zic sa nu te apuci de ea, doar sa ai grija la semnalele corpului tau
Eu n-am noutati. Azi pap peste cu legume si salata de varza. Diseara...habar n-am! Adevarul e ca regimul nostru nu ne ajuta la slabit, e plin de carbohidrati (va spune o veterana a dietei "fara carbohidrati")...Eu poate am mai stopat cresterea in greutate din cauza ca nu mai pap dulciuri, dar in rest...pauza! Banuiesc ca ar trebui sa fac niste sport, dar mi-e ca o sa-mi fie f. foame de la efort, mai ales ca proteine nu prea avem in regimul nostru...Si nu stiu daca o sa fac fata...Boo, tu cum te descurci la capitolul asta?
Cristina, bine ai venit in grup! Mesajele tale la inceput vor aparea mai tarziu (primele 10 mesaje sunt moderate) asa ca daca vrei sa afli ceva, insista! Vei face tratament pentru endometrioza? Incerci sa ramai gravi? Spune-ne mai multe despre tine!

Ioana, Adifle, Zenobia, voi nu mai ziceti nimic? Zenobia, hai mai da-ne niste idei de papa sanatoasa, ca tu esti cu talentul culinar in grup, din cate am vazut

fetele!

Mergi la inceput