ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

....fetelor dragutelor....daca nu scriu oricum va citesc.....eu sint cam preocupata deoarece fiind in protocolul pt fiv,acum in repaus ovarian....trebuia sa imi vina CM duminica si nu mi-a venit nici azi iar dr.zice ca daca nu vine pina luni incepem stimularea asa in lipsa si mie nu mi se pare prea OK....nu stiu ce sa cred si sint cam descurajata....
MadaS-mie in urma laparo.ian ac.an mi-a descoperit endometrioza pelvina.....nu am avut niciodata dureri menstruale iar ciclu niciodata abundent(doar vreo 3 zile).Am facut laparo pt trompe;dupa op.cind dr.mi-a zis ca am o trompa infundata dar nu a putut sa o desfunde deoarece e infundata la intrarea in uter(mi-a zis ca ar incerca prin HSC)eu i-am zis;atunci am facut degeaba laparo iar el:nu ti-am rezolvat endometrioza....veste soc....ma asteptam la rompe infundate dar la endo....NU...dat.formei atipice....HEI Lucialusi eu am zis ca tine....era ceva putred si in danemarca mea...
Fetelor draguteloraici pe un sito italienesc pt eno.cerealele de care vorbiti si bine ziceti trebuie sa fie integrale si mai scie ca merge si carnea alba...restul totul coincide cu dieta de care vorbiti
Adelamaria- niciodata pina in ian.ac.an,nu m-am gindit ca as avea probleme asa mari incit sa ajung la Fiv....dar asta e viata....trebuie sa o luam asa cum e.....si sa ne adaptam la conditiile ei repejor ca anii zboara cu viteza luminii....of....la mine nu stiu cind au trecut 36...
TUTUROR FETELOR:Zenobia.Ioana,Boo...TOATE..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Luciaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu pleca asa !!!!!! Cum era ieri ?????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Adelamaria, deci tu erai umanista...identificat acum, OK.
Sunt de acord cu voi toate, inclusiv Gabitzu...dar insist,cercetarea e inca putin avansata aici, pe lumea asta se acorda bugete prea mari inarmarii, politicii..si nemeritat de putin cercetarii. Eu sunt ff dezamagita de acest aspect..as deveni o militanta...BANI pt cercetare!!! Sunt convinsa ca se poate face mai mult.Ati vazut opinia unei fete sin State, de ea vorbeam cand a postat aici, acolo automat medicii iti fac analize imunologice suplimentare. Macar e un lucru bun...trag niste concluzii, aduna niste informatii.Intr-o zi, poate puse cap la cap duc la un adevar. La noi...ne zbatem singure prin cabinete particulare cu analize facute la cerere, cu bani dati pe ele, cu informatii furate de pe net. Ati vazut un singur medic caruia sa-i spui ca ai endometrioza diagnosticata laparo si sa-ti ceara analize suplimentare? iti spune Diphereline, nu intereseaza pe nimeni profilul hormonal imunologic...daca ai bani de dat pe Diphereline bine, daca esti de la tzara sau din mediu defavorizat...stiinta nu va progresa cu cazul tau...
Va dau un exemplu, ulcerul...pana acum cativa ani, prin anii 80, medicii impuneau celor afectati de boala asta un regim drastic, poate stiti din auzite. Sanatos ca mod de alimentare, n-am ce zice, fara prajeli, grasimi, etc., dar ei considerau ca vindecarea vine daor din alimentatie. prin anii 80, niste cercetatori au descoperit ca adevarata cauza a ulcerului este o bacterie, helycobacter Pilory, care in 90% din cazuri se eradicheaza cu antibiotic, iar ulcerul se vindeca. In fine, urla militantismul in mine, dar pe bune ca nu mi se pare ca cercetarea avanseaza prea repede...pe langa alte cuceriri ale stiintei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

MadaS am uitat sa-ti raspund: eu niciodata nu am avut dureri mari la ciclu, luam eventual o aspirina si gata, faceam sport la greu in prima zi si nu aveam nimic. Iar in rest, nu am avut dureri, nici la contact.

Mada, legat de doctori ai perfecta dreptate. Mai ales ginecologii, trateaza efectul - scot chistul si eventual si dau D, daca vrei sa-l faci. Nu tu analize suplimentare, nu tu recomandari.. nimic. Nici unul dintre toti pe care i-am vizitat nu mi-a spus absolut nimic. E clar ca o alimentatie sanatoasa, ce facem noi aici cam asta e, ne va ajuta sistemul imunitar sa lupte cu boala. Parerea mea este ca orice boala apare si se agraveaza pe fondul unui sistem imuninar defectuos.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va pup pe toate-BOOlas ca imi trece.Asta din cauza ca m-am cufundat prea mult in mocirla asta de boala cu gandurile!Mai vorbim, sa ma curat intai! ca-s tare blue
PUP TOATE FETELE

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Lucialu
Vad ca s-au suparat fetele ca ai cazut in depresie. Sa stii ca nu-s sceptica, dimpotriva: eu adopt metoda de a nu-mi aminti in fiecare moment ca s putea avea afectiunea asta. Daca la fiecre inghititura as sta sa ma gandesc la estrogeni...in fiecare minut as constientiza si deci accepta afectiunea. una din metodele psihologice este de a nu accepta ideea, de a nu te lasa doborata, convinsa ca ai asta. poti lupta si psihic la fel de bine ca si cu un regim alimentar, si stii ca imunitattea depinde in proportie foarte mare de stress, de factori psihologici, de deprimare? eu inca ma gandesc ca chistul meu e hemoragic asa cum zice iosup...desi mai sunt si alte semne.
hai, fruntea sus, si mai uitati de boala asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Lucia...nuuuu, nu te las! Nu te las sa fii blue (vezi ca te fac mereu "rosie"?)...Nu dupa ce ieri ai tras tu de mine! Da-o incolo de boala! Ma intrebai de ce nu merg la homeopat...Pai tocmai ca sa nu ma deprim vazand atatea sticlutze si pastilutze si ceaiuri...Si oricum n-am destula rabdare! Hai, tu esti un model de vointa din punctul asta de vedere! La tine boala n-a mai aparut, iti dai seama ce lucru mare? Si mai incepeti si programul "bebe" curand! Pai ai numai motive de sarbatoare, fato!
Stiu ca mai doare uneori, dar de asta suntem noi aici, ca sa mai uitam impreuna de durere!
Hai, daca pana diseara nu te prezinti in forma maxima...vin la tine! Uite, intind mana sa te prind! Nu te las sa pici in butoi! M-ai prins?...Tine-te bine...decolam spre Odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Eu sunt bine,in limita posibilitatilor(bufeuri,calduri,transpiratii).
Astazi merg sa-mi cumpar Cartilaj de rechin,Echinaceea,Omega 3.
Eu am o permanenta stare de oboseala.Oare sa fie de la D?
Adifle la ce medic mergi la Cluj?
Boo am inteles bine ce ti-a zis d-na dr."ca s-ar putea sa-ti revina CM doar in 6 luni?"
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

MADAS Pai eu ce fac aici de obicei?Nu incerc sa uit de boala, glumim,ne ironizam bland,ne sustinem.N-am spus ca esti, am spus ca-mi parisceptica.Nu pot sa definesc un om, sa pun etichete, nu imi permit sa fiu atat de mediocra, ca sa nu spun proasta
Si n-am cazut in depresie.Se vede nu?==>>Am spus ca sunt amarata si blue.Ma simteam murdara pentru ca ma gandisem prea mult la boala, ii acordasem 3 minuteDepresia,hehe e alt fel de mancare.
Eu nu numar estrogenii, fetele mi-au amintit numele, cand ti-au raspuns.Dar, pot sa-ti spun cu mana pe inima, pe cuvant de pioner:sunt cel mai prost exemplu in materie de regim.De prea multe ori vad rosu si ma arunc cu fervoare intr-o portie de mici de nu mai ramane nimic din ei
Si eu m-am gandit la ce ai spus tu, including fetele care nu au bani sa-si cumperedipherelyne.Dar nu putem sa ne gandim mereu acolo.Nu adopt politica strutului, dar si aia face bine si chiar de multe ori,nu?
lilianaFI las' ca ne facem noi bine,asa de ciuda, sa le dam doctorilor peste nas!
Jubicabaga fructe si vitamine.Poa' sa fie si de la astenie, ca-i primavara!
Adelamaria normal ca-s rosie!De dragoste!de optimismNormal ca vom decolala odisee:TOATE
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Fetelor bafta in drumul vostru spre Odisee.
Si eu sunt la linia de start, sa vedem ce zice doctorasul de la unguri.
Adelamaria nici eu nu am vrut sa cred ca am "norocul" sa ajung la FIV. Nu cand se intampla atatea si cand atatea femei isi implinesc atat de usor acest vis. Asta este viata suntem datoare sa incercam.
Boo vre'o reteta buna ceva?
Liliana si eu stiu ca avem voie carne alba, nu doar peste, dar de cele mai multe ori cealalta este plina de hormoni asa ca... Mult succes la FIV si sa ne ti la curent cu ce se mai intampla.
Lucialu mai tu vrei sa vin cu la tine? Noi macar stim ce avem si ce perspective de viitor avem dar ceilalti... Cad pe strada tineri de infarct sau descopera ca au leucemie sau mai stiu eu ce... Hai capul sus ca la noi este bine ... am ajuns sa o spun si pe asta . Noi stim ce avem si ca sa facem. Gata ti-ai revenit?
MadaS sa ne mai spui ce descoperi. Sunt de acord cu ideea ca cercetarea este prea putina in acest domeniu. Medicina se axeaza, in cazul endo pe efecte si nu pe cauze. Si eu consider ca daca s-ar sti mai exact ce conduce la aceasta afectiune altfel ar sta lucrurile.
Va

Mergi la inceput