ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)
Raspunsuri - Pagina 19
adelamaria spune:
Teonikol, nu toate cerealele sunt interzise. E intrezis absolut graul si de asemenea nu putem manca secara. Orz, ovaz - astea stiu eu ca-s bune. Graul si secara stimuleaza secretia de estrogeni, ceea ce inseamna evolutia bolii (endometrioza). Informatiile legate de dieta pentru endometrioza si niste explicatii stiintifice poti gasi pe w.endoresolved . com. E un site f. interesant.
Pupici!
lucialu spune:
Teonikol .Sper sa scapi de fibrom cu bine!
Adifle mai traiesti?Bafta multa la Cj!
Adelamaria nu ne molipsesti iubitaLasa ca vine BB cand nu te astepti!Probabil ca planul tau nu coincide cu planul lui Dumnezeu, ma refer poate ca steluta lui va aparea cand vrea Dumnezeu pe cer si BB la tine in burtica!Tu mergi inainte si o sa fie bine!Si papa si pentru poarca de mine un Kinder DeliceCa alea m-au facut cat Fulga!Daca te ajuta sa treci peste, iti trimit si eu un bax!
Haide hopa sus fata si pune mana si scrie-ne!
Gabita sotul ce spune ca te duci cu treburi la chinezul tau?
Eu am dureri de burta si incerc sa ma dreg, ca vad ca se ingroasa gluma
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
sunt si eu pe aici, tot intram din cand in cand dar am vazut ca e liniste rau.
Gabitu ce-ai facut la chinezul tau daca nu sunt foarte indiscreta ??
teonikol , bine ai venit si pe la noi.
adelamaria te inteleg perfect !!! si eu ma gandesc cateodata ca parca de singurul lucru de care mi-a fost frica vreodata (sa nu pot sa fac bebe) nu am scapat. si ca nu o sa-mi iasa si ca ma chinui degeaba. uffffffffff
Mie mi-au iesit deja analizele de sange pe care mi le-am recoltat ieri. Sunt bine. In parametrii. Macar atat ... Sa le vedem pe celelalte!
la toate fetele
Poze
Zenobia spune:
Mai fetelor, cum sa fiti deprimate??? Ia uitati ce frumos e afara!!! Dr meu mi-a spus sa-mi bag picioarele in proiectul bebe ca asa o sa apara. Cred ca o cura cosmetica ne-ar prinde bine la moral si ne-ar relaxa un pic.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Gabitaaaaaaaaaaa!!!!(lasa chinezu ca avem alarma)
Ioanaaaaaaaaaaaaaa!!!
Veniti la apel ca vad ca astea mici ne fac probleme si vor sa le dam bataita, ca sa aiba motive sa planga!
Iauzi na!De ce ia fost ei frica..blablabla...mai voi va-ti uitat in oglinda?V-ati privit bine in ochi?Faceti chestia asta si apoi veniti aici sa-mi spuneti daca va mai este frica!
Va vad eu mai incolo, dupa odisee, ca va vaitati ca nu va lasa pempersurile sa dormiti!Pana atunci, exersati-exersati, ca sotii nu se supara
Vedeti ca am nervi nervosi cu burta mea si sui pe avion si vin la Bucuresti!
Boo spune:
Lucia esti de milioane !!
pai cum sa "exersati exersati" cand simt ca mor de durere de fiecare data ??? acum zau, dar mi se taie tot cheful (care oricum nu prea e de la injectiile alea idioate) numai cand ma gandesc ca o sa ma doara.
Zeno sa stii ca face bine la psihic o cura din asta. Eu am fost aseara la masaj (sa scap de celulita asta groaznica) si asa bine a fost ... Dar de tot nu am avut chef.
Poze
teonikol spune:
Lucialumultumesc pentru incurajari.
Adelamaria pentru raspuns, desi nu mai stiu ce sa cred. Nu am stiut ca graul stimuleaza producerea de estrogen. Regimul Oshawa e bazat exclusiv pe grau, hrisca, orez si mei. Cum spuneam, am citit ca e recomandat pentru cele care au tumori pe baza de surplus de estrogeni, cum ar fi si fibromul si in plus am gasit pe un site de naturiste recomandarea dietei Oshawa, special pentru fibrom, era de fapt raspunsul unui fitoterapeut la intrebarea unei fete. Acum dupa ce mi-ai spus ca graul e estrogenic nu mai stiu ce sa mai cred. O sa citesc si informatiile despre care mi-ai spus.
Fetelor, in timp ce asteptam un raspuns de la voi v-am citit de pe la pagina 8 si am descoperit o buna dispozitie printre voi, de care te molipsesti involuntar. M-am regasit si in problema cu regimul alimentar, pentru ca daca unele de pe aici sunt , eu sunt cam asa. Am salivat si eu putin la retetele cu peste, avand in vedere ca postesc si mai mult mananc numai cele patru cereale. Am votat si eu subiectul manastiri, eu merg de mult la maslu, la o manastire. Am venit peste voi cu o intrebare dar constat ca imi plac si fetele de aici, incat mai ca as ramane . Eu sunt legata sufleteste de fetele de la fibrom si mai nou de pacientele dragute de la dr. tutunaru, dar in ultima vreme, am urmatoarea problema existentiala. As scrie la mai multe subiecte si nu imi mai ajunge timpul. Asta se cheama dependenta, nu? Am si un punct in comun cu unele din voi, am facut Diphereline 3 luni, in cazul meu preoperatoriu (astept operatia). Am patit-o si eu cu celulita si cu kg in plus, plus ceva mai suportabil, bufeuri, transpiratii, dureri de oase si ameteli. Numai ca la mine se pare ca sunt doar efecte adverse, pentru ca nu stiu daca am reusit sa intru la menopauza. Am avut sangerari si dupa a doua injectie si acum, de curand, dupa a treia la 10 zile, mi-a venit cred eu chiar ciclu adevarat. In timpul asta fibromul a dat foarte putin inapoi. Mai e cineva cu situatia asta la Diphereline?
Pup fetele
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!
Boo spune:
teonikol in ce consta dieta asta ? Ai vreun link unde o putem vizualiza ?
Legat de efectele injectiilor cu D, esti prima care spune ca i-a venit in continuarea dupa injectii. Noi in general ne plangem ca nu mai apare ... si am terminat tratamentul de mult.
Iar despre dependenta, cred ca e evident cu ochiul liber ca suntem addicted. Cred ca intram in sevraj daca ne moare calculatorul sau conexiunea la internet .
Poze
lucialu spune:
A spus cineva dependenta?Prezent!Teonikol no problemo, ramai daca iti face placere!Wellcome in the club!Din pacate ai nimerit in plina criza familiala si s-ar putea sa asisti la biciuirea(ups!scrisesem bicuirea - na! va faceati cu un epilaj de la mine cadou, cu bicul- corectat) a doua prietene, care TREBUIE sa-si revina!Nu?Tu ce spui?
Da Boo adevar graesti!-sevrajul si pc-ul!
Teonikol mie imi miroase-n Danemarca.Esti sigura ca ti-au fost facute corect corect injectiile, dupa pretepta si intocmai?
Inteleg cum se simt saracii hackeri de dincolo confdamnati la interdictie utilizat pc sau net
teonikol spune:
Lucialunu sunt sigura, eu sunt din Ardeal si mi le-a facut cineva aici. La prima injectie, desi eu citisem cum trebuie facute si am insistat pe acest aspect, a ramas putin in sticluta, dr. mi-a spus ca mai mult de atat nu se mai poate scoate. A doua, tocmai in ideea sa o faca mai bine, a tot ametit-o introducand iar cantitatea in sticluta si tot asa. Asa ca la ultima m-am dus la Bucuresti sa mi-o faca dr. Tutunaru care mi-o si recomandase. Dansul a cam ras de mine cand i-am spus ca la prima mi-a ramas 1/2 ml in sticluta si a zis ca nu conteaza dar... poate ca de aceea sunt un caz atipic. Ce ziceai de Danemarca, acolo locuiesti?
Boo, dieta lui Oshawa presupune de fapt, 7 faze de regim si e pentru detoxifierea organismului si intr-un plan secundar si rezolvarea tumorilor (fibrom=tumoare). Ce am tinut eu a fost ultima faza, adica dieta nr.7. Se bazeaza pe alimentatie macrobiotica. Toate cele 7 regimuri presupun cereale intr-un anumit procent, iar ultima este 100% cereale. Incerc sa postez aici niste linkuri dar nu stiu daca imi iese . Oricum da pe Google si o sa gasesti tot felul de articole. Se pare insa ca e o dieta destul de controversata. Eu am tinut-o de doua ori (cate 10 zile) si m-am simtit foarte bine dupa ea, intr-o perioada cand incercam sa scap de fibrom fara operatie. La ecografie fibromul arata putin mai mic dar nu pot sa afirm ca dieta asta m-a ajutat, pentru ca luam si naturiste si oricum micsorarea putea fi si din cauza ca am schimbat ecograful. Eu am pierdut o sarcina in septembrie, posibil de la acest fibrom, asa ca de atunci am incercat tot felul si nu pot spune ce mi-a facut bine si ce nu. (Evident ca nu am luat nimic fara sa ma documentez dar uneori si informatiile sunt contradictorii, la fel ca asta cu Oshawa recomandata in fibrom dar pe de alta parte contine grau care e estrogen.)Tot ce stiu e ca-mi doresc cu disperare copii. Acum insa aflu ca graul e estrogen si nu mai stiu ce sa zic. Nu gasesc articolul in care scria de dieta asta ca ar fi buna pentru cele cu surplus de estrogen, in cele pe care le-am regasit acum cand incercam sa fac link, scrie doar de surplus de energie yin.
Va pup, incerc niste linkuri pt. Oshawa pentru ca m-a intrebat Boo dar se pare ca pentru endometrioza nu merge din cauza graului.
www.sanatateata.com/diete-cure/oshawa.htm
http://valeriupopa.3x.ro/?page=recomandari
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!