la voi merge yahoo

la voi merge yahoo | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

la mine nu merge yahoo deloc, nici yahoo mess.

Am primit cam 2 saptamani la rand mesaje de genul: contul dumneavoastra va fi inchis. Ati incalcat regulametu....
nu am deschis nici un mesaj , le stergeam imediat.. astazi nu mai merge yahoo sub nici o forma.
Merge orice alt site dar yahoo , nu.

voua va merge yahoo?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

da, la mine se pare ca merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la mine merge si sta si iara merge iara sta si nu pricep ce are. numai yahoo face figuri

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

nu-mi merge messengerul si pace, imi da o eroare, am formatat c'ul de 4 ori si am reinstalat sistemul de operare, ciuciu.

acum folosesc gaim.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

De ce nu le scrieti folosind serviciile de suport Yahoo Messenger? Cred ca ar raspunde si v-ar ajuta sa rezolvati problema.

Eu chiar m-am obisnuit sa folosesc serviciile de suport la orice tool/software caruia nu-i dau de cap. In 90% din cazuri reusesc sa rezolv.

Vedeti mai jos niste adrese de contact, in functie de versiunea de yahoo folosita:

http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/messenger/contactus/contactus-01.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am sc si nici un raspuns - am sc deja de 3 ori

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

Ciudat ca nu ti-au raspuns. Se vede ca dau si astia in extreme. Eu pana acum le-am scris de vreo 3 ori in 3 probleme diferite si au rezolvat prompt, ba inca ma agasau dupa aia sa le evaluez calitatea suportului.

Vad ca la tine se dau defecti. Nu stiu de ce am impresia ca vei fi ocolita si cand va veni vorba de evaluare .

Mergi la inceput