la voi merge yahoo
la mine nu merge yahoo deloc, nici yahoo mess.
Am primit cam 2 saptamani la rand mesaje de genul: contul dumneavoastra va fi inchis. Ati incalcat regulametu....
nu am deschis nici un mesaj , le stergeam imediat.. astazi nu mai merge yahoo sub nici o forma.
Merge orice alt site dar yahoo , nu.
voua va merge yahoo?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Raspunsuri
Gabbriela spune:
la mine merge si sta si iara merge iara sta si nu pricep ce are. numai yahoo face figuri
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
adusca spune:
nu-mi merge messengerul si pace, imi da o eroare, am formatat c'ul de 4 ori si am reinstalat sistemul de operare, ciuciu.
acum folosesc gaim.
fetele de pe DC
klato spune:
De ce nu le scrieti folosind serviciile de suport Yahoo Messenger? Cred ca ar raspunde si v-ar ajuta sa rezolvati problema.
Eu chiar m-am obisnuit sa folosesc serviciile de suport la orice tool/software caruia nu-i dau de cap. In 90% din cazuri reusesc sa rezolv.
Vedeti mai jos niste adrese de contact, in functie de versiunea de yahoo folosita:
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/messenger/contactus/contactus-01.html
Gabbriela spune:
am sc si nici un raspuns - am sc deja de 3 ori
Sanatate si numai bine
klato spune:
Ciudat ca nu ti-au raspuns. Se vede ca dau si astia in extreme. Eu pana acum le-am scris de vreo 3 ori in 3 probleme diferite si au rezolvat prompt, ba inca ma agasau dupa aia sa le evaluez calitatea suportului.
Vad ca la tine se dau defecti. Nu stiu de ce am impresia ca vei fi ocolita si cand va veni vorba de evaluare .