Perdele cati metri trebuie sa cumpar?

Perdele cati metri trebuie sa cumpar? | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa cumpar perdele in toata casa poate sa-mi spuna si mie cineva cati metrii trebuie sa cumpar? De exemplu am un perete de 3 metri perdea cati metrii trebuie sa iau? ( vreau sa pun perdelele pe tot peretele cu geam!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dupa cate stiu eu se ia dublul distantei .Adica ai galerie de 3 m iei perdea de 6 m .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Depinde cat de deasa o vrei si mai depinde si de materialul ce il alegi pt. perdea - de exemplu daca vrei organza iti trtebuie cam dublu fata de cat e latimea geamurilor (sau locului unde vrei sa ai perdeaua) - daca ai 3 m iti trebuie 6 m de perdea.

Daca ai un material mai plin cu model poti sa iei si doar 4,5 m deci o data si jumatate cat dimensiunea geamurilor. In roice caz de obicei si vanzatoarele ar trebui sa stie sa-ti spuna. Tu asa ai masuratoarea geamurilor si te duci in magazin iti alegi materialul si le intrrebi pe ele, cat material din asta ar trebui sa iau pentru 3 m de geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

De acord cu Miramar. Depinde de felul perdelei pe care vrei s-o cumperi. La organza e minim sa iei dublu fata de geam (6 m perdea pentru 3 metri de geam), daca vrei sa fie mai deasa ar trebui sa iei mai mult. Masoara geamurile (galeriile) si mergi cu masuratorile la magazin, te vor sfatui si vanzatoarele in functie de tipul de perdea ales.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am pus dubla, cea obisnuita a fost ok. Am luat si perdele din ate, insa la acelea chiar si dublul parea insuficient. La draperii cred ca merge 1,5 ori, eu am luat tot dublul si sunt cam inghesuite, mai ales cele din tafta.

Rox 13+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput