Viata in Germania (42)
Raspunsuri - Pagina 25
zuzi.simona spune:
buna dimineata fetelor
e asa urat aici ca nu-mi vine sa ies din pat..
dar trebuie s-o duc pe Antonia la internat...norocul meu ca nu am plecat inca din santier si poate si Iustin sa mearga cu noi, nu-mi place sa conduc pe ploaie
, si sunt 300 de km pana la Mannheim... dar cand om fi la Rotterdam ce ma fac?! 1000 km intr-o zi o sa ma darame...care-mi sunteti in cale? poate poposim pt. o 
poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
zuzi.simona spune:
am uitat sa intreb care stiti programa scolara (vacantele) pt. scolile din Mannheim?
va pup
poza cu noi
mihaela_specht spune:
salutare
Carmi m-ai pus pe ganduri cu vaccinurile oare nu stie Dr.cate tre sa ia?pana acum a primit 6.ce e MMR-masern,mumps,röteln?la noi ultimele 2 au fost pt varizella,rujeola.oreion si röteln.
programul habar nu am cum se numeste frate-meu le-a trucat dar ii zic sa mi-l trimita si mie si ti-l trimit daca vrei.-
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu 
Carmi spune:
quote:
Originally posted by mihaela_specht
salutare
Carmi m-ai pus pe ganduri cu vaccinurile oare nu stie Dr.cate tre sa ia?pana acum a primit 6.ce e MMR-masern,mumps,röteln?la noi ultimele 2 au fost pt varizella,rujeola.oreion si röteln.
programul habar nu am cum se numeste frate-meu le-a trucat dar ii zic sa mi-l trimita si mie si ti-l trimit daca vrei.-
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Habar n-am de ce la voi e asa, mai ales ca stam in acelasi land, prietena mea din Berlin i-a facut fetei la fel ca aici, tot acum in martie au terminat.
Da, vreau programul, mersi mult.
La noi e furtuna, tare urat...
Dennis-puiu
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by zuzi.simona
am uitat sa intreb care stiti programa scolara (vacantele) pt. scolile din Mannheim?
va pup
poza cu noi
MA fiind Baden - Württemberg au urmatoarele Vacante si Zile de vacanta:
- Pasti/primavara 02.04-14.04
- 1.Mai/ Inaltarea 01.05/17.05
- Pfingsten 2007(Sarbatoarea Rusaliilor?!) 28.05-09.06
- Fonleichnahm 07.06
- Vara 2007 26.07.-08.09.
- Ziua DE 03.10
- Toamna 2007 29.10-03.11
- Ziua tuturor Sfintilor 01.11
- Craciun 2007/2008 24.12.2007-05.01.2008
zuzi.simona spune:
mersi alexandra, ti-am trimis si pm dar am vrut sa postez ca am pus poze noi, enjoy!
va pup
poza cu noi
poze diverse
Alina spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by Christel
Buna seara fetele,
Ce tip de zahar pudra imi recomandati, care sa contina si amidon? Imi trebuie pentru a face o pasta de zahar sa ornez un tortulet.
Multumesc.
eu as folosi martipan pt ornat.(pe care-l poti modela si colora cum vrei tu).
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Oana,
Tu ai probat martipanul colorat pt ornat?
Intreb pt ca stiam ca e cam moale,nu stiu cum ar "sta"pe vreo rochie de printese
Christel,
e o idee buna cu tortul buburuza la gradinita.Cred ca si fiica-mii i-ar place.Il faci tort de cioco?Noi serbam la gradi,joi,5 aprilie,chiar inainte de Pasti si vreau sa mai duc si un cos mare cu oua Kinder
Zuzisimona,pozele voastre sunt f frumoase.Mi-ar place si mie sa ma plimb cu vaporul
Vorbiti de vaccinuri.Noi ne apropiem de MMR,la 5 ani,asa scrie in carnetul galben.Si voi l-ati facut tot la 5 ani?(Nu stiu de ce ramasesem cu ideea ca se face la virsta scolara.)
Seara frumoasa va doresc!
Alina
Alina spune:
Am vazut la alt subiect ca a nascut Gabrianah.
Felicitari mami de 3 baieti
!
Sa va traiasca voinicelul si sa va aduca numai bucurii!
Alina
zuzunaki spune:
Carmi,
ai voie cu biberoane si lichide pt bb.Restul nu.
Noi avem musafiri,il sarbatorim pe Bubu care maine face 2 anisori!
Va pup
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
Carmi spune:
Mersi, Zuzunaki. Si voi tot cu Wizzair plecati? Sa-ti traiasca Bubu!!
Alina, si noua ne-a zis dr. ca ne mai vedem la vaccin la varsta scolara, da cand intreb mamele cu copii mai mari, ´varsta scolara´ e la 5 ani. Nu mai pricep nika.
Simona, frumoase pozele voastre, si barca si catelul![]()
Gabrianah, felicitari !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)