prietenul meu poarta lenjerie de dama

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Maraki ca de obicei sari in sus prea repede si lovesti tare

Am citit si eu tot si ce pot sa zic? Sunt super toleranta la tot felul de chestii d-astea,dar ... nu pentru mine .Sa fie la altii Asa ca imi imaginez cum se simte Aniela.Nasol.
Ce am observat eu e ca perfectiunea intotdeauna ascunde ceva si de aceea o privesc cu prudenta.Eu una m-as fi gandit de la inceput ca e prea perfect si ceva trebuie sa fie putred pe undeva
Ca o consolare uite o cugetare:
"SPRITELE MEDIOCRE CONDAMNA DE OBICEI TOT CEEA CE LE DEPASESTE INTZELEGEREA"
Poate noi suntem alea care nu am ajuns la un anumit grad de intzelegere,mai stii ?
Cat despre ciudat ... depinde de limitele fiecaruia ... mie mi se pare ciudat ca sotzul meu la 45 de ani merge la circ (si a mai si facut o poza odata cu un sarpe,cu un piton - in loc sa mearga si el la mandre ca altii,nu? ) Lui i se pare ciudat ca eu stau pe net ore in sir,cum zicea acum un an "cu secta aia de gravide" Deci e relativ asta cu englezul ciudat ... exista "putin ciudat,mai mult ciudat sau extrem de ciudat ... fiecare intzelege dupa educatia,caracterul,mediul lui.
Eu zic sa astepti sa vezi cum evolueaza chestia asta si te hotarasti pe parcurs ce vei face.Sper sa ne ti la curent,acum ca ne-ai facut asa curioase!
Bafta!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Mihai33

Victoria, tocmai asta este ideea ca eu nu cred ca fetishul cu travestiul si dominatul il face pe prietenul anielei incapabil sa ofere protectia si ocrotirea pe care ea si-o doreste de la un barbat.
Zici ca intre toleranta/ acceptare si iubire este distanta mare......personal nu vad iubirea fara acceptare si toleranta;).

Mihai

Mihai, eu sunt convinsa ca tu ai inteles,dar ...inteleg de ce te faci ca nu ai inteles...

Referindu-ma la mine personal, am visat ca viitor partener un om pe care sa-l iubesc si sa il respect.Si sunt foarte norocoasa, caci l-am gasit.Pentru ca, din punctul meu de vedere, daca ajung sa-l iubesc si sa-l respect are toate calitatile dorite.Ori, cand am citit ce a scris aniela, mi s-a strans stomacul de repulsie( scuze aniela, nu vreau sa te ranesc si mai mult, nu ai nici o vina.) Care alunga si respect, si iubire.

Iar la toleranta m-am referit in sensul ca as tolera si as incerca sa inteleg asta la un barbat, dar nu l-as putea iubi.Am putea fi chiar prieteni, poate am socializa, dar nu l-as putea privi ca pe un barbat.

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Lui i se pare ciudat ca eu stau pe net ore in sir,cum zicea acum un an "cu secta aia de gravide"

Super tare sotul tau!
Adevarul e ca nici al meu nu pricepe cum e sa dezbati in grup toata ziu buna ziua

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Vad ca vorbiti despre respect. Eu respect oamenii care ma respecta. Daca m-as fi indragostit de un barbat care sa nu ma raneasca cu buna-stiinta, daca ar fi fost atent cu mine si daca ar mai fi fost si un "stalp al societatii", pe cuvant ca l-as fi lasat sa umble si cu pene de strutz in fund, ca fetele de la cabaret. Ce-mi pasa mie de tabuurile societatii? Acum 'enspe mii de ani era tabu sexul oral. Sau la spartani era normal ca barbatii sa fie homosexuali si femeile lesbiene pana la casatorie. In noaptea nuntii ea se tundea, isi punea tzoale barbatesti si o mantie, si doar asa reusea barbac-su sa i-o traga. Daca ramanea gravida, ok, daca nu...nu mai stiu. Cert este ca scopul era procreerea, nu placerea.
Eu sunt toleranta, sigur ca nu mi-ar placea sa imi impart barbatul cu altcineva, dar daca l-as iubi si sexul cu el ar fi grozav, zau ca i-as tolera hachitzele. La urma urmelor as avea si eu aceeasi pretentie, nu? " nu acolo, mai la dreapta, mai tare, mai incet.. etc"
Dar daca esti sigura ca tot ce reprezinta el pt tine nu inseamna nimic pe langa fetisul pe care il are..atunci lasa-l. Nu te amara tu, si nu-l amara nici pe el facandu-l sa se simta vinovat pt o chestie care nu tine de vina.
Parerea mea e ca omul merita toata stima pt faptul ca e sincer. Si respectul nu are nici o legatura cu cantitatea de ruj pe care o poarta o persoana. Incearca sa nu faci din asta o tragedie. Tragedie inseamna sa vina barbatul acasa si sa nu stii de unde vine, sa bea sau sa te mai pocneasca din cand in cand, doar fiindca nu e ciorba destul de calda sau de rece. Nu stiu, sunt pe lumea asta barbati mai rai decat cei care poarta tocuri din cand in cand. Chiar tu spuneai ca te-ai intalnit numai cu ciudati in ultimii 6 ani. Hai sa fim seriosi, daca barbata-meu nu si-ar mai lasa ciorapii murdari prin toata casa, insa ar folosi aceeasi marca de demachiant, zau ca n-as avea de comentat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

notquiteso,
Ce ma intereseaza pe mine ca nu poarta fusta daca imi face zile amare...

In plus, nu stiu d c, probabil am eu vreun stol...da' la faza cu rujul si stringshii de dama nu numai ca nu m-as oripila, da' m-as prapadi de ras....

...sa-l vad pe barbatu-meu iepurash Playboy....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Maine e ziua cea mare, ne intalnim dimineata imediat cum ajunge in Londra.A fost bine ca a fost plecat din tara cand am descoperit minunatia si mi-am mai limpezit gandurile altfel ii saream in cap in ziua cand am aflat.N-o sa-l acuz de nimic, nu sunt deloc suparata pe el, vreau doar sa stiu ce simte, cat de mult ii afecteaza viata sexuala etc etc.Am o mie de intrebari, vreau doar sa il inteleg.In functie de raspunsuri o sa hotarasc ce facem.Deja am inceput sa visez noaptea ca vrea sa plece la serviciu dat cu fond de ten si rimel, lol, si cum eu il implor sa se demachieze ca il rad angajatii si alte chestii ciudate.In timpul zilei ma gandesc ca nu e big deal si pot sa trec peste asta, pt ca merita si chiar se chinuie sa ma faca fericita...apoi iar mi-l imaginez cu fard pe ochi si gene rimelate si mi se face parul maciuca....Ei, vad eu maine cum o sa simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Iti tin pumnii. Ma gindeam si eu ca intr-o zi s-ar putea sa vrea sa umble machiat mereu.
Ma mai gindeam ca te-a ales tocmai ca esti femeia visurilor lui din adolescenta (fiind model de lenjerie). Daca zici ca alti barbati erau gelosi, cred ca pe el asta il face chiar fericit.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by notquiteso

Vad ca vorbiti despre respect. Eu respect oamenii care ma respecta. Daca m-as fi indragostit de un barbat care sa nu ma raneasca cu buna-stiinta, daca ar fi fost atent cu mine si daca ar mai fi fost si un "stalp al societatii", pe cuvant ca l-as fi lasat sa umble si cu pene de strutz in fund, ca fetele de la cabaret. Ce-mi pasa mie de tabuurile societatii? Acum 'enspe mii de ani era tabu sexul oral.
....
Hai sa fim seriosi, daca barbata-meu nu si-ar mai lasa ciorapii murdari prin toata casa, insa ar folosi aceeasi marca de demachiant, zau ca n-as avea de comentat :) POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Elise

notquiteso,
Ce ma intereseaza pe mine ca nu poarta fusta daca imi face zile amare...

In plus, nu stiu d c, probabil am eu vreun stol...da' la faza cu rujul si stringshii de dama nu numai ca nu m-as oripila, da' m-as prapadi de ras....

...sa-l vad pe barbatu-meu iepurash Playboy....

Elise & BBLisa

... Se tot vorbeste despre societatea matriarhala , despre egalitatea in drepturi .... Mai stii ?!?! Poate asa inteleg unii barbatii sa fie egali in "drepturi" cu femeile... Sau se pregatesc pentru integrarea in societatea matriarhala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

eu in locul tau m/as imbraca intr/un barbat ,mi/as pune mustatza,
si cu trabuc in gura.....
Si l/as astepta intr/un costum rfumat barbatesc.

si apoi o rtida de amor[xint]in care sa preiei controlul ca si/asa nu v/ati vazut de mult ....nu strica zicandu/i cu un glas gros si hotarat
baby treci la arat

Mergi la inceput