eu il iubesc, el ma vede "mai mult decat prietena"
Raspunsuri - Pagina 2
Elise spune:
quote:
Aaaaaaaaa, am uitat sa precizez: eram si casatoriti! Mda...
banuiesc ca nu unul cu altul... ca asta chiar ar fi fost interesant.
Elise & BBLisa
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
Elise & BBLisa
Well... exact unul cu altul!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Victoria_mami spune:
Elise, daca e ciudat ptr. tine... gandeste-te cum a fost ptr. mine, ca am trait in situatia aia... in fine!
_
Rufus spune:
quote:
Initial creeata de crisseis
Mai bine-mi bag mintile in cap.Poate pentru mine dragoste asa cum vreau eu nu se mai poate.
Ba da, se poate, teoretic. Dar esti mult mai profunda ca la 18 ani. Si situatia ta-i putin diferita. E gresit sa gandesti ca nu mai poti avea pretentii de la viata.
Pur si simplu esti intr-o situatie de viata, careia trebuie sa-i faci fata.
Si sfatul meu este sa o lasi mai moale, sa vezi ce se intampla. Nu exista garantii, exista insa sanse.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
for2nity spune:
crisseis, nu prea imi vine sa-ti dau sfaturi mai ales ca sigur nu-ti va placea ce voi spune.Spui ca sunteti impreuna de 1,6 ani. Mi se pare ca a trecut enorm fara ca el sa-ti cunoasca inca copii desi stie ca-i ai.Mai spui ca sunteti si din orase diferite? La ce se rezuma de fapt relatia voastra? La cel mult cate o escapada pe saptamana in vreun hotel (sau la el, ma rog) cand faceti sex si eventual de va ramane timp mai si povestiti putin?
Cui ii spui tu noapte buna seara? Cine te saruta seara inainte de culcare? Cui ii areti ce frumos infloresc pomii din parcul vecin sau ce frumos a iesit azi soarele? Sau ti le notezi pe hartie si vi le spuneti la sf. de saptamana? Pe umarul cui plangi cand simti ca te doboara responsabilitatile? Sau nu ai nevoie de o asemenea intelegere si nici nu ai nevoie sa-ti impartasesti celui drag bucuria fiecarei zile?
Cu alte cuvinte mi se pare o relatie bolnava. Dar, daca spui ca ai mai fost casatorita poate iti convine aceasta distanta.
In concluzie, depinde de tine ce-ti doresti de la viata si in functie de asta poti aprecia daca relatia cu el te multumeste sau nu.
Nu am vrut sa fiu dura, dar cel putin eu, care privesc din exterior, asa vad lucrurile. In realitate doar tu stii cum e. Sa nu te trezesti ca maine te anunta ca se casatoreste (cu alta) si tu ramai cu atata timp investit doar pentru o speranta si din ce auza? Doar pentru ca il iubesti!!! Nu e prea mult sa vrei sa te simti si tu iubita si nu, nu e de ajuns sa iubesti doar tu. Sentimentul e frumos, dar realitatea e mizrabila.
babyblue spune:
quote:
Originally posted by Desiree2002quote:
Originally posted by Elisequote:
Elise & BBLisa
Well... exact unul cu altul!
_
pe mine personal nu ma mira prea mult...nu ca as intelege cu adevarat aceste fenomene in viata, doar k nu ma mai mira, pentru ca..sunt destul de dese.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."
babyblue spune:
1. TU nu=ti permiti sa pierzi timpul si sa ai alt esec amoros. pt ca ai mai avut unul..
2. ce incepe prost, de obicei se termina si mai prost.
3. mi-e greu sa cred in dragostea care vine in timp, atunci cand nu exista de la inceput, dar...
4. tot e bine cand macar unul iubeste...ideal este sa nu fi tu ala...
5. in final..nu exista o reteta universal valabila si oricum raul a fost deja produs: tu esti deja indragostita de el.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."
crisseis spune:
multumesc pentru raspunsurile voastre.Sunt trista, cred ca ma voi resemna ca nu sunt iubita, numai ca nu stiu cum sa pun capat relatiei, e foarte greu.Ce sa-i spun? ca ..gata, s-a terminat?
Nu stiu nici macar daca-l pot privi ca prieten, ce am simtit si simt pentru el ar iesi la suprafata...cum as putea pastra limitele unei prietenii si-atat?
glont10 spune:
crisseis aceeasi situatie o traiesc si eu.De vreo 3 luni.Si eu i-am spus-o si am primit acelasi raspuns.Mai mult, atunci cand,dupa muuulte batalii,gandiri si razgandiri i-am zis ca incep sa tin la el mai mult decat la un prieten, el era cu cineva.Mi-a cerut rabdare!!!Eu toata impresionata "uitee! vaaai! ce corect e vrea intai sa termine relatia actuala!" Si am avut si rabdare...2 luni de zile...acum sunt la capatul ei.Nici eu nu inteleg cum iti poti impune -stai ca acum sunt cu una la tine o sa tin mai tarziu!, dar ma rog eram proofuunnd indragostita si oricum respingeam orice alt gen masculin din preajma mea....asa ca...de asteptat tot trebuia sa astept,oricare ar fi fost motivul.In tot timpul asta am continuat sa vb si sa ne intalnim ca amici.Ma innebunea cu tot felul de atentii, ba cand mi se destinuia folosea si o fraza de dat pe spate:"sa iti spun ce s-a intamplat ca oricum o sa fim impreuna si trebuie sa stii".
Acum de 2 saptamani s-a certat si cu prietena, dar noi..la fel ca inainte.Ba inca mai foloseste fraza"magica".Acum imi vine sa rad, pe cuvant...cred ca am fatza de mare fraiera.
Tot spune curand,curand, intr-o zi, maine, etc.Habar nu am de ce o lalaim asa.ca de la mine tot de ce are parte e prezenta mea, o vb buna si o ureche sa-l asculte-deci "atributiile" unei amice..
Nu il preseaza nimeni, eu nu il caut, ma cauta doar el cand si daca vrea, nu vin niciodata cu idei in ce ne priveste tot ca sa nu se simta impins.El hotaraste cand,cum,de ce ne intalnim.Deci ar putea sa taca si sa ramanem asa, amici.M-am gandit chiar ca ar putea fi destul de rau incat sa ii placa jocul de-a marioneta...
Am incercat sa ma departez de el,avand in vedere ca eu ma afund tot mai mult;nu i-am mai raspuns la telefon,m-am purtat rece, etc...si intra domnul in panica...
Dar renunt.E timp aiurea,sentimente...nu pierdute dar nici investite in conditiile in care dupa cum se arata nu vom ajunge niciunde si voi termina suferind.Plus ca intervine obisnuinta si va fi si mai greu apoi.Cel mai bine e sa pui piciorul in prag si sa alegeti o cale, daca vezi ca nu il poti vedea ca pe un amic doar.
Din ce oras este? stati departe unul de celalt? poate este si asta un motiv la tine.
It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
All this time you were pretending
So much for my happy ending