unde gasesc sa cumpar un sevalet?

unde gasesc sa cumpar un sevalet? | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

Vine ziua unei colege care isi doreste de vreo 2 ani un sevalet.imi puteti spune orientativ un pret si unde sa caut.m-am uitat la noi prin toate magazinele...dar nu am gasit nimic...

poate stiti pe cineva care are de vanzare sau la vreun magazin de anticariat.
va astept raspunsurile.
multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Dintr-un subiect mai vechi:

Autor: irinai

In Bucuresti gasesti la Curtea Veche, pe Lipscani. Ai acolo multe magazine dedicate artei picturii si gasesti tot ce vrei.

Autor: Sabina

din Lipscani se faceo straduta (un gang_ la dreapta care se numeste Hanul cu Tei.
Gasesti acolo de toate.

Autor: tzitziri

la gara de nord, pe o straduta, e un magazin al uniunii artistilor plastici . Nu am intrat niciodata, dar am vazut prin vitrina ca au si sevalete, si panze si acuarele si pensule si de toate...
Daca vrei sa te duci acolo spune si ma voi interesa exact de numele strazii (e pe straduta de unde vin toate troleele care au capat 'la coloane')- daca ai fost de curand acolo stii ce vreau sa spun

Autor: copiloi

Incearca si la TCM-uri. Acum cateva saptamani a fost shevalet in oferta de la Tchibo (TCM) aici in Germania, iar in Romania marfa ajunge cu 2-3 saptamani mai tarziu (cred).

Succes!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

multumesc de raspuns....eu sunt din resita...nu avem tcm aici si la bucuresti nu ajung.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Incearca la vre-un Praktiker, daca aveti asa ceva in aporpiere. Aici in Germania am vazut sa aiba uneori asa cefa la oferte.

----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput