Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Micky2007 spune:
danotino si eu cred ca este vorba de o alta unitate de masura, atata timp cat tu nu ai vazut primul rezultat, cine stie in ce ti-au spus aia. Eu zic sa stai linistita. Daca aveai scris negru pe alb si acum faceai diferenta, mai ziceam, asa.....stai linistita.
Fetelor va multumesc pentru sustinere, sincera sa fiu nici numai indraznesc sa mai sper ca voi avea si eu vreodata un bebe in burtica, sau cel putin cat de curand.
doinidoini si la tine va fi bine, vad ca tu esti mai optimista.
Micky
jully spune:
Dia dida, am vazut ca esti din Cluj. Sune-mi, te rog, daca stii, exista vreo clinica in Cluj unde se fac inseminari,eventual sa intre in pret si monitorizarile dinaintea inseminarii. Am cautat pe internet si nu am gasit. Am confirmarea ca trompele sunt functionale si permeabile, dar nu am un medic momentan.
corinuk spune:
FETELOORRRRR maine dimineata ma internez!Sunt cam crispata ptr mi-eee frica si mai am un motivvv!As fii postat lucrul asta la laparoscopie dar subiectul este in urma rau!Nu stiu cat se da,cu ce bani ma pregatesc!Cum si cat?
poate este cineva pe aici care ma poate ajuta
Ali dna dr Cocei este super dragutzaaaa, o poti suna in general seara intre 7 si 8!iti dau un pm cu nr ei de tel!uite eu am sunat-o joi,am fost la dansa luni si maine ma internez!!
pup toate fetele!Catty o sa vbim la telefon!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
bucur spune:
Buna seara
Va rog sa ma ajutati. Sunt disperata. Sotul meu a facut o spermograma la care a primit urmatorul rezultat:
- volum lichid seminal :2.5 mil
- PH 7.8
- aspect : opalescent tulbure
- concentatie 0.4 mil/ml
- leucocite 3.5*10^6/ml
- mobilitate D 100%
Mai avem vreo sansa sa facem un copilas?
Multumesc!
danotino spune:
doinadoini, trimite-mi si mie tabelul cu valori, te rog.
oricum sunt in ceata! nu stiu ce sa mai cred.
va pup.
corinuk, bafta! nu te ingrijora, o sa te refaci f repede si bebe o sa vina imediat dupa ce o sa rezolvi cu trompele.
micky, te pup, sa ne tii la curent maine. la ce ora te duci?
danotino
danotino spune:
doinadoini, iau tratament des ustinere utrogesta, 4/zi.
no-spa si acid folic. nu am dureri scurgeri...dar...
danotino
Micky2007 spune:
danotino maine ma duc la 14.40. Dar nu as vrea sa fac maine IA, eu tot cred ca este prea devreme, nici nu ajung la folicul de 20mm. Eu zic ca ar trebui sa mai creasca. Mie imi este tare rau dar nu stiu de ce, si ma doare rau burta de saptamana trecuta. Ce o mai fi si asta. De racit nu am racit, ca stiu cum este. Pupici si ai grija de bebe.
corinuk vezi ca ti-am trimis un mesaj privat. Mai vorbim pana maine cand trebuie sa te operezi. Iti spun tot ce vrei sa stii. Eu am facut in noiembrie 2006.
bucur bine ai venit la noi, eu nu ma pricep sa citesc rezultatele dar poate fetele care sunt foarte dragute te vor ajuta. Cele care stiu binenteles. Iti doresc numai bine si sa pleci repede la odisee.
Micky
dia_dida spune:
Buna fetelor!
Micky bafta pe maine si nu te mai stresa ca o sa fim si noi mamici,sa ne ajute DD.
Jully la Cluj se fac inseminari la Clinica Ginecologie I de pe str.Clinicilor,costul este de 280Ron,monitorizarea ti-o face medicul pe care ti-l alegi fie la clinica sau la cabinetul lui depinde unde te va chema pentru monitorizare costul nu stiu exact aprox.50Ron consultatia,o sa iti mai dea sa faci pregnyl inainte de IA care e 28ron si dupa IA duphaston care e 25ron cam acestea ar fi costurile.Eu sunt la doctorul Muresan.Daca mai ai nevoie de alte informatii te rog sa-mi scrii.
Va pup pe toate
Gravidutelor pupici
lorelai_lorelai spune:
Fetele, eu sunt in z 5 de la inseminare si sunt putin ingrijorata, am sanii durerosi si sensibili la atingere si ceva intepaturi in ovare. De obicei nu aveam probleme de genul asta inainte de ciclu dar ma ingrijoreaza !E normal se fie asa?O fi de la pregnil?Ca de la stimulare nu cred ca e pentru ca tot am luat menogon de 3 luni si nu am mai avut simptome gen?!Pentru bebe cred ca e prematur sa am reactii gen, nu!?ca ,in principiu, azi sau maine se fixeaza o eventuala sarcina...
jully spune:
Dia dida iti multumesc pentru informatii.
Poti sa-mi dai un numar de telefon al dr.Muresan, pentru programare?
Esti multumita de el? Merci inca o data.