Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

lara, dar nu au venit uratii, nu? pana nu vin ...mai e o sansa.
te rog nu dispera!
micky, ce faci?
marryan, nu dai niciun semn de viata? poate am ramas eu in urma.
lorelai , cris bafta!
catty, vezi ce soare si frumos, e? hai lasa melancolia si vino pe la noi.
eu am si azi dimineata, deci cred eu ca e un semn bun.
va pup pe toate si va astept la odisee.

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LARA, imi pare tare rau de testul negativ. Va fi bine si la noi intr-o zi, vei vedea.
DONATINO, hai stai linistita ca pana pe 15 mai sunt 2 zile sdi atunci vei vedea ce si cum.
MYCHY, stai linistita iubita, inteleg ca ai treaba la birou.
CRISTIAMA, la Dacia Medical Center vin pe rand Cocei si Bechir.
Eu tot nu stiu ce sa fac cu jobul. Adica pt experienta e ok pt ca pe resurse umane se cauta si se va cauta. Un pic de experienta te ridica in timp. La bani nu e mare diferenta fata de cat iau eu acum.Am o mare dilema.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

catty, incerc sa stau linistita, oricum altceva nu pot sa fac.
cat despre job, numai tu esti in masura sa decizi. pune in balanta totul si avantaje si dezavantaje si apoi hotaraste.

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Danotinooo stiu iubita ca este greu dar cat ne dorim starea astaaaaa!O sa treaca sa vezi...
Micky2007,LARA76,cristiama,carmen e,amzulica,lorelai_lorelai,delix pup fetele si va tin pumniii in continuare!Am fost la dr si mi-a zis ca am o frumuste de candidoza vaginala!de la perfuziile cu gentamicina de dinaintea operatiei!o sa ma tratez si astept acum cu nerabdare CM-ul!
Catty puuupiiiceiiiiiiiii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

corinuk of, fir-ar ele sa fie de antibiotice. fa tratamentul
si o sa te simti mai bine.
stie cineva ceva despre marryan? nu trebuia sa vina cu cele II?
cred ca vrea sa ne fac o surpriza

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Carmen, spune-mi te rog cum a decurs biopsia sotului, daca avea hormonalele bune adica FSH, LH, prolactina si testosteronul in limite normale. Inainte de biopsie v-a spus cumva ca vor ingheta spermatozoizii in cazul in care rezultatul ar fi pozitiv?
Cat despre IAD, banca de sperma se afla la Giulesti deci oriunde te vei duce sa faci IAD, te vor trimite sa-ti iei sperma tot de la Giulesti. Si -apoi platesti un procedeu care se desfasoara absolut la fel de simplu oriunde te vei duce, cu sume cam piperate. La Giulesti poti sa incerci la doctorita Codreanu, tanara si nu chiar asa ocupata insa foarte sensibila si draguta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Multumesc Mult de sfaturi si toate fetele

Cami, la biopsie nu s-a gasit nimic deci nu aveau ce ingheta , dar ca sa iti raspund da aveau 2 "borcanele" pregatite, de analize nu mai stiu cum erau pt ca socul a fost prea mare atunci pt noi, dar o sa ma uit acum pe ele si o sa iti raspund (acum 2 ani am facut biopsia) , sa nu ma insel dar testosteronul parca imi amintesc ca era in limite normale.
Asa m-am gandit si eu ca tot la Giulesti voi ajunge oriunde as merge, de asta am si ales sa merg la Cezara Bucur.
Poti sa imi spui cat ajung costurile unui IAD?
La doctorita Codreanu poti sa imi spui cum as putea ajunge, daca ai un numar de tel sau o adresa si daca ea face IAD?

Carmen

Mergi la inceput

Carmen, la Giulesti toti medicii fac IAD, adica Marinescu, Cocei, Niculescu, Codreanu, Cezara Bucur, Laura Dracea .. si care or mai fi.
Eu sunt pacienta dr. Marinescu insa am facut ultima IAD cu Codreanu, Marinescu era plecat din tara si nu am vrut sa pierd luna. Pentru programari la Codreanu suni in prima zi a ciclului 316.12.73 si te programezi pentru ecografie. Costul este de 2 mil. (1,5 mil este inseminarea si 500 de mii donatorul). Am inteles ca in alte parti se plateste doar inseminarea vreo 5 mil. plus sperma pe care ti-o iei de la Giulesti si ti-o duci personal la locul inseminarii.

Cami

Mergi la inceput

Carmen daca ajungi sa faci acolo sa nu accepti sa-ti prepare sperma dr. Moisa ci sa alegi de la bun inceput Cocei. Stiu eu de ce iti spun asta ... probabil ca daca as fi fost suficient de tare sa aleg Cocei de la inceput azi nu mai plangeam dupa atatea nereusite. Iti urez succes.

Cami

Mergi la inceput

buna dimineata ferelor! dormiti? pai, cu sa fiti pe
pagina 2?
carmen sa stii ca amizulica are dreptate. conduita d-nei dr respective lasa de dorit. fereste-te de ea.
parca mai asteptam II de la niste fete?
lara, au venit uratii?

danotino 5+

Mergi la inceput