Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Avalon spune:
DD o sa aiba grija de tine! Incearca sa depasesti starea de incertitudine, ai sa vezi ca dupa eco vei fi mai linistita! Eu iti doresc ca totul sa fie bine! Te pup
danotino spune:
multumesc mult avalon! doar asta mi-a ramas , sa ma rog la DD sa fie bine.
danotino 5+
catty spune:
Neata dragele mele,
Dupa o saptamana trecuta ffffffff aglomerata acum sunt din nou pe baricade. Din pacate nu ma simt bine deloc, Aseara am avut o cadere nervoasa si am inceput sa plang cand pur si simplu ma uitam la TV si am jelit cam o ora si jumatate. Nu puteam deloc sa ma linistesc si iarasi simt ca sunt intr-o groapa adanca din care nu pot iesi.Sper insa sa imi gasesc echilibrul si linistes.
DONATINO, stai linistita pana pe 15 la control. Nu rezolvi nimic daca te agiti si iti faci ganduri rele.
MYCHY, sper ca IA de saptamana trecuta sa dea rezultate.
CORINUK, sper ca o sa te refaci repede dupa laparo.
AUREL CRIS, succes in continuare la examene.
Pupici tuturor si o saptamana linistita va doresc
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
danotino spune:
offfff, caty, te inteleg perfect. si eu in fiecare luna cand veneau uratii jeleam...dar tu, dupa istoria cu bebe. daca ai mai ramas , o sa mai ramai si o sa fie bine, mai ales daca analizele sunt bune. ai incredere!
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.
danotino 5+
brunetaeta spune:
Buna fetele mele, nu mai fiti triste, afara e primavara, la fel vreau sa fie si in sufletele noastre. Intotdeauna este un inceput si trebuie sa avem speranta.
Va doresc o saptamana frumoasa
corinuk spune:
Pupici la feteeeee!Nici nu am ajuns bine la serviciu ca ma exploateaza oamenii la maxim!Toti trag de mine!Mie imi place la serviciu dar nu asa...
Danotino iubita nu mi-a dat medicul nici-o explicatie,a zis scurt ca nu se mai poate face nimic ptr trompa stanga.Acum asta este ..sa dea DD sa mearga macar cu una...dupa multe exemple am sperante ca voi reusii!pupici pe burtici
Catty cred ca iar ne apuca..eu aseara ma uitam la antena 1 la emisiunea cu pusti(vreau sa fiu mare vedeta)si am plans de la inceput la sfarsit,sunt foarte sensibila cred ca iar am cazut in olita cu melancolie blegoasa!Dar suntem fete mari si ne ridicam repede!Nu-i asa?
aaa sa va mai spun ceva ..de azi-noapte am niste mancarimi vaginale cu usturime groaznice nu stiu ce sa fie..am sunat-o pe dr. maine ma duc sa ma vada!Sper sa nu fii luat vreo boala din spitalul asta infect!!!
va pup pe toate fetele si va urez o saptamana cat mai plina de rezultate II!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
LARA76 spune:
Maine trebuie sa imi fac testul dar....MI-E FRICA!!!!! Parca m-am saturat sa vad aceeasi liniuta, singura singurica. Dar cine stie de unde apare surpriza??
Si eu am o trompa stanga infundata aproape de uter si nimeni nu mi-a zis ca am vreo sansa sa se desfunde dupa laparo. Asa ca stimulez si eu ovarul drept, poate, poate.
catty spune:
DONATINO, CORINUK, nu stiu ce m-a apucat, sincer. Ieri mi-a fost bine, am fost la examen, apoi am iesit cu sotul si cu niste colegi de ai mei la o cafea unde am stat vreo 3 ore si chiar m-am simtit super. Numai ca aseara m-a apucat dintr-o data. Ma uitam la film si lacrimile au inceput sa curga pur si simplu. Nu stiu concret pt ce am plans, doar intuiesc. Oricum am o mare dilema, sa ma mut sau nu cu munca. Daca imi schimb jobul voi face laparo de abia prin toamna, si pana atunci as fierbe in suc propriu pt ca nesiguranta o sa ma termine, iar daca raman aici as putea sa o fac luna asta cu conditia sa vina uratii undeva pe 20 martie. Si asta este un motiv de stres la mine.
LARA sa dea DD sa vezi dublu maine.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
carmen e spune:
Buna Fetelor,
Eu trebuie sa fac I.A.D. si m-am hotarat sa merg la dna dr. CEZARA BUCUR, pt. ca am auzit numai lucruri bune despre dansa , dar am sunat sa ma programez la cab. particular si sunt programata tocmai pe 15 mai, mi se pare destul de mult timp 2 luni si jumatate.
Vroiam sa intreb fetele care merg la dansa daca tot atat de mult timp asteapta o programare???????????????
si daca ati auzit de reusit la IAD ????????????????
Multumesc
Carmen
cristiama spune:
Micky, Delix,
Vad ca si voi sunteti paciente ale doctoritei Bekir. Va tin pumnii!!!
Unde va face voua inseminarea, ca eu o gasesc doar 1 zi pe saptamana la CMU, si e cam greu sa nimeresc perioada buna.