Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelor!
arrina bine ai venit la IA. noi ne stim de la fibrom...ma bucur ca esti hotarata pt bebe si ca cei de acolo ti-au dat sanse de bebe. HSG-ul...eu am retineri, chiar daca l-am facut. e dureros si un pic o procedura inapoiata, dar daca te rabesti si nu vrei sa faci laparo...poate acolo se face cu anstezie si mai curat decat aici. risti niste infecii si cel mai grav deteriorarea trompelor.
aici se face IA intrauterina, nu am mai auzit de altele la noi in RO. bafta si sa ne tii la curent.
eu nu am alte vesti, nici rele nici bune. astept cu nerabdare eco de pe 15 si am niste emotiiiii...am pus raul in fata gandindu-ma ca daca e ceva rau , sa ma bucur ca macar s-a intamplat du pa 2 ani si se poate inca sa fac un bebe.
micky, te pup si luna asta trebuie sa reusesti.
fetelor va pup pe toate si va astept cu vesti bune.
aurelia ce simptome ai?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Micky ai facut IA ?
Ieri la eco aveam un folicul de 18 si endom.de 8,6. Diseara fac Pregnyl si apoi ce-o vrea D-zeu. Luna viitoare sunt hotarata sa fac IA.
Va doresc un w-e fierbinte (la fel ca al meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary35a spune:

quote:
Originally posted by Alé

Initial creeata de mary35a

Buna ziua si
La multi ani !

Intrebare:
A facut cineva I.A.D. la Dr. Moisa?
Banuiesc ca a facut multa lume, dar m-ar interesa si cine a reusit si la a cata inseminare, pareri, bani cheltuiti, sau daca a mai facut cineva I.A.D. in alta parte in afara de Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Gata, m-am intors inseminata. Am avut asa: un folicul de 20mm, unul de 21mm si unul de 24mm si un endometru de 13mm. Azi am facut pregnyl si mi-a spus in cateva ore trebuie sa aiba loc ovulatia. Este foarte draguta Bechir si poti vorbi mai multe cu ea, ca are timp. Mi-a facut si eco dupa IA si s-a vazut lichidul ca s-a dus foarte bine in uter. Imi era teama ca se vor sparge, dar nu a fost asa. Si mi-a mai spus ca in celelalte dati se poate sa fi facut prea devreme si sa fi fost foliculii imaturi. Asa ca am mers pe feeling-ul meu si am mai stat doua zile. Cam asta este, sa vedem ce o da DD in 14 zile. Vreau sa va spun ca nu am fost hotarata daca sa mai fac luna asta IA sau nu, dar am mers in ultima suta de metri.
danotino
brunetaeta o sa ai un week-end fierbinte.
Catty
aurelia77 te asteptam cu rezultate. Da Doamne sa numai vina uratii astia. Ai vre-un simptom ceva?
Va pup si pe celelalte fara exceptie.

Micky

Mergi la inceput

delix ai facut IA? Imi pare rau ca nu am stiut cum arati sa pot vorbi cu tine. Astazi am fost trei la inseminare, eu am intrat prima. Sper ca poti sa intri sa ne spui cum a fost si sa te trec si pe listuta. Pupici si sa dea DD sa iasa.
ali fata frumoasa.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Micky, oau, valorile sunt super!!! bafta multa!!

http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea

Mergi la inceput

doinidoini mersi mult, sa dea DD sa si iasa, chiar acum cand nu am vrut sa fac IA. Ce face bebelusul? Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

mickyyyyyyyyy, vai ce valori frumoase! bafta, ma bucur
pentru tine. de data asta chiar ai facut-o la timpul potrivit!
o sa reusesti! hai ca daca imi merge si mie bine o sa ne intalnim cu burtile la cabinet, nu?
aurelia, ce faci?

danotino

Mergi la inceput

danotino ne intalnim cum sa nu. Ieri am fost la restaurant cu fina sora'mii care mai are o luna si naste. Vai ce mult mi-a placut am stat numai cu mana pe burtica ei si a si miscat bebe, a scos un piciorus afara. Iti doresc si tie din tot sufletul sa fie bine. Pupici pe burtica.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Micky, eu am fost azi iar la echo la Tutu- ca saptamana viitoare pleaca si el, si plec si eu vreo 4 zie, o sa ni s emai potriveasca programul de-abia pe la 28 martie.

Si pentru ca plec cu avionul, am vrut sa fiu sigura ca sambutelul e Ok si ca poate suporta o plimbarica pana la Roma...asa ca Tutu l-a masurat iar, creste cf grafic, mi-a aratat pseudeinimioara lui cum palpita acolo pe ecran, iar punctul culminant a fost cand a dat drumul la sonor....a fost un moment cu adevarat emotionant!!

Mamicile care au mai trecut prin asta stiu despre ce vorbesc- se auzea ca un calut care galopa, batea tare-tare-tare, si se qauzeau si zgomote de fond din burtica, ca un fel de clipocit de apa, cum se aude pe malul marii, nu stiu cum sa explic altfel...

sunt foarte fericita...va doresc tuturor sa auziti inimioare cat mai repede!

http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea

Mergi la inceput