Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 29
maria08 spune:
Buna!
Aylin: Il gasesti la cabinet medical UROANDROMED, Sos. Mihai Bravu, nr. 134, bl. D21, Sc. A, Ap 1,interfon 001, telefon 642 75 72 sau 252 65 53, programari se pot face de luni pana vineri intre 9 - 18.
aylin_tarcan spune:
Maria, merci . dar pe mine ma interesa doar informativ unde este programat sotul lui miki. dar nu stiu nimic nici de dr. calomfirescu, nici de clinica asta.
Aylin, 16+
KoraPop spune:
ana_id da-ne un semn ca esti bine te rog si zi-ne ce ti-a zis T si daca ai vazut punctuletul la eco!!!
Kora
CARPE DIEM!
aylin_tarcan spune:
da, ana_id, asteptam vestile bune de la tine. nu ne mai tine ca pe jar! vrem sa auzim cum a fost la eco si ce a zis T!!
Aylin, 16+
KoraPop spune:
Fetelor pe la ce ora incepe de obicei dr.T programul la cabinet?Lunea viitoare il gasesc oare la cabinet ca nu as vrea sa il mai sun doar pt intrebarea aceasta?Vreau sa fac o eco de control si sa mai punem la punct "planul de bataie" ca apoi dansul fuge prin strainataturi din 16 martie si ma lasa cu d-na Matei sa il asteptam si eu intre timp sa ma injectez, iar pe cand vine taman bine incepem ecografiile
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
aylin esti f. activa astazi!multumesc
ana_id imi pare nespus de rau , cuvintele sunt de priosos, sper ca DD sa iti dea putere sa treci peste aceste momente cumplite ,iar data urmatoare sa te aiba in paza LUI....viata e plina de bucurii,dar si de obstacole peste care trebuie sa trecem si impreuna cu cei care ne iubesc si ne sunt alaturi la bine si la greu trebuie sa izbutim...
Kora
CARPE DIEM!
alinacoman79 spune:
Buna dragutzeleor,
Nu am mai intrat de mult dar v-am citit in fiecare zi.
FELICITARI noilor burtici. Sa fiti sanatoase si sa aveti -usi frumosi si sanatosi.
Bun venit fetelor noi. Le doresc ca visul fiecareia dintre ele sa se implineasca cat mai repede.
La mine nici luna asta nu a fost cu noroc (astazi sunt in z6):(.
Ca o curiozitate cat costa sa faci un bhcg la ids?
va pe toate
aylin_tarcan spune:
kora, eu sunt non-stop aici cat stau la serviciu. si dau refresh la fiecare 2 minute
kora, ce ziceai de ana-id?????? ai vesti?
Aylin, 16+