sarcofagul lui iisus
astia cica au gasit sarcofagul in care a fost ingropat iisus si cica au descoperit ca a trait cu maria magdalena si ca a avut un copil cu ea si ca binenteles ca nu s-a ridicat la cer.nu mai stiu ce sa scormoneasca
numai dumnezeu stie ce-i adevarat si ce nu.eu stiu ca nimic nu-mi va schimba credinta in dumnezeu.
Raspunsuri
Marilena12 spune:
Maine-poimaine il vor gasi si pe strabunicul Adam, poate chiar in viata, ca sa dea un interviu pentru best-seller-ul magnificului Dan Brown!
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
carminabulina spune:
Nu s-a descoperit ca maria magdalena traia cu isus ci ca a fost sotia lui, ceea ce e cu totul o alta imagine...daca tot esti atat de pioasa macar respecta-l pe isus ca a avut o sotie si nu o concubina
.
Cat priveste credinta ea se va schimba daca totul este adevarat. pentru ca in ce iti ramane sa crezi? In niste concepte pana la urma si nu in niste oameni/persoane si aceste concepte ar fi Binele, Frumosul si Adevarul care pana la urma sunt universal acceptate, nu au de-aface neaparat cu crestinismul.
E ca si cum eu as continua sa cred ca pamantul se invarte in jurul soarelui cum sustinea biserica pana acum 500 de ani, cand de fapt e invers. si destul de demonstrat...nu-i o poveste de senzatie nesarata.
Credinciosii vor crede in continuare, in isus in orice pt ca au nevoie iar ateii vor fii fericiti ca in sfarsit li s-a demonstrat ceea ce era oricum evident pentru ei.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
simply spune:
carmina, daca nu stii si nu crezi, macar nu mai spune lucruri "pe langa"... Ce inseamna sa vorbesti fara sa ai informatii clare:( despre Isus.
ariel_7000 spune:
acum se cearta lumea la 2 subiecte pe aceeasi tema? mai este un subiect deschis pe tema asta, tot la sectiunea asta a forumului. incercati un rand mai sus!
"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya
Marilena12 spune:
Corect, la celalalt topic discutiile sunt mai avansate.
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by simply
carmina, daca nu stii si nu crezi, macar nu mai spune lucruri "pe langa"... Ce inseamna sa vorbesti fara sa ai informatii clare:( despre Isus.
Cu tot respectul, cred ca te-ai hazardat afirmand ca nu stiu, nu cunosc informatiile clare despre isus, pe care sa fim sincere nu cred ca le ai nici tu. Si ma refer la adjectivul "clare" si nu la subst. "informatii". Sau ai impresia ca detii vreun adevar absolut?
De fapt am inteles, la un nivel mai mic tu faci ce fac si au facut multi in numele credintei: jignesc, ucid, fura, tot ce e mai abject pe lumea asta pentru ca oricum pacatele le-au fost iertate sau vor fi si vor ajunge in rai.
Este atat de evident ca doar credinciosii(unii dintre ei, dar din pacate foarte multi) pot fi atat de rai, ateii sunt umani pentru ca ei pretuiesc viata si oamenii din simplu motiv ca sunt constienti ca asta este unica lor sansa de a trai, a iubi, a cunoaste. Unica...si ca atare se bucura. Restul traiesc iluzia unei veti dincolo de moarte ratand astfel sansa de a trai cu adevarat.
Cred ca faci referire la prima fraza din mesaj cand ai spus ca "nu stiu" nimic despre isus. Nu eram "pe langa" ca sa te citez ci doar am completat o informatie pe care am auzit-o la tv la celebra conf de presa tinuta la NY. Atat.
De aici si pana la a face acea inteligenta deductie, jignitoare de altfel avand in vedere ca habar nu ai ce-mi poate mie capul, este o cale lunga.
Ma intreb daca tu crezi ca Dumnezeu te iubeste...eu cred ca se indoieste ca ai merita asta, esti prea rea.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
blackpanterro spune:
Mda, cercetatori care descopera toate astea si care ofera dovezi clare asupra a ceea a ce a fost in trecut sunt niste idioti, numai credinciosii le stiu pe toate.....e destul de periculos sa crezi orbeste in ceva ce poate nu e adevarat.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
adusca spune:
vai, vai, vai carmina, cum ai fluierat tu in biserica...
pt vorbele astea, in alte vremuri ai fi fost arsa pe rug, tot de crestini care-si aparau sfanta credinta.
fetele de pe DC