FIV 106
Raspunsuri - Pagina 20
venera_h spune:
Sa aveti o primavara frumoasa, fivoaselor!!!!!!!!
Azi mi-au recoltat 3 ovocite, mai bine decat am sperat si sper sa se si dezvolte corespunzator. Am inteles ca erau de calitate buna. Duminica va fi ET. Ma simt super, azi oricum mi s-a parut ca s-au purtat mai frumos cu mine ca data trecuta, mi-au facut si o perfuzie, mai nasol e ca acum imi simt bratul amortit de la ea. Am o sangerare usoara, sper sa nu fie o problema, ma mai inteapa din cand in cand ovarele. Data trecuta nu am avut nimic.
M-am intalnit si cu Dariela la spital, era ok si ea, sa ii tinem pumnii si ei si tuturor sa fie testul pozitiv!!!
marrina, nu dispera, eu prima data am avut numai unul si tot la 48 ore mi l-a implantat, in cazul meu nu s-a prins, dar nu e un indiciu, sunt situatii si situatii, asa ca tb sa mergi optimista pana la capat!!!!!!!!! E ft imporatnta starea de spirit!
MadalinaM, depinde cum iti prescrie medicul, eu am facut acum menogoane si in ziua de pregnyl, dar data trecuta nu, asa ca nu este o regula...depinde de evolutia ta. Bafta!!
Sheri si cris 86, FELICITARI!!
KoraPop, cred ca poti cumpara si de la spital, menogoanele se iau de la cabinetul de sterilitate , iar diphereline de la FIV, trebuie mai intai sa platesti la casierie si te duci cu chitanta. Am impresia ca poti plati cu card si ar fi o reducere in cazul asta.
Moniland spune:
Vigi, fac si eu ce pot , A si FELCITARI TATICULE!
Iar ca marime, embrionul arata cam asa: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP4 , asta daca nu ne duce site-ul in eroare .
Venera, iti tin pumnii sa se fecundeze toate si sa apara niste embrionasi frumusei si perfecti.
Monica
cris86 spune:
Doamnelor si Domnule,va multumesc din suflet.
Madalina28,Aldolina, haideti cu decongelarea
Sheritra,cred ca de la Cretisoara mi se trage
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
stuart spune:
marrina, te rog sterge-ti lacrimile si fii increzatoare in sansa ta! Te si tin pumnii stransi pt. maine sa decurga totul f. bine!
Rami73, ma bucur pt. tine ca ti-a iesit tomografia OK! Multumesc pt. urare!
Distractie placuta diseara!
Va trimit tuturor gandurile mele bune cu ocazia Martisorului! Sa aveti o primavara frumoasa si cu mult noroc la bb! &
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Liana30 spune:
pt voi toate
cris felicitarii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
pussi spune:
Moni BAFTA MAINE!!! din pacate nu o sa pot sa intru poate chiar pana luni, dar sa sti ca sunt alaturi de tine si de BB din burtica ta!! O sa ma gandesc la tine!!
marinao sa fie cu ochisori!!
toate fetele
PUSSI
aurel_cris spune:
Fetelor va doresc si eu sa aveti o primavara frumoasa,pline de bucurii si plina de teste cu IIla toate.
CRIS FELICITARIIIIIIIIIIIII
Fetelor tineti-o tot asa ca tare imi place sa va felicit,imi da si mie curaj,curind sper sa fac si eu FIV.
MARRINA ma rog si eu pt tine,ai incredere ca totul va fi bine.
Kariris spune:
Moniland multa bafta maine la test!
Marrina nu e inca pierduta lupta!!! O sa faci transferul la 48 de ore si ai sa vezi ca va fi bine! Fiecare avem sansa noastra.
Tuturor fetelor mult noroc!
lachi 15+ Karina Iris
cris86 spune:
Moniland,maine faci testul? pai daca e asa facem galerie si tinem si pumnii stransi.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Liana30 spune:
Moniiii va fi bineeeee ai sa vezii..tin pumnii stransiiiii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"