FIV 106

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Mai fetelor dar harnice mai sunteti, daca nu citesc 2 zile am pus-o, nu mai reusesc sa recuperez.
Oana, vezi ce parsive-s seringile cu ac detasabil? Dar intre timp m-am obijnuit si cu ele, fac cum a zis Marina, bag solutia inapoi daca vine vreo bula. Pe alea cu ac nedetasabil o sa le folosesc pe perioada stimularii cand tre' sa fac la jumate si acolo nu mai merge cu irositul (le las la urma ca pe prajitura cea buna). Ti-ai gasit injectii cu ac nedetasabil sau vrei sa-ti dau eu cateva? Maine ajung prin zona Arcului de Triumf pe la 4.
Sheri, felicitari inca o data, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea. Parca mi-au mai crescut aripile si mie, tare bine e cand vine si o veste frumoasa, imi mai da sperante.
Lachi, bine ca ai rezolvat cu serclajul, te simti bine acum? Acusi o sa va plimbati burticile prin Herastrau.
Marrina, ce-ai facut la punctie azi?
Andicu, merci, tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by antosit

Buna dimineata!
Pt. 10 zile am inceput tratamentul cu, CUMINOL dar am o!Imi este frica sa nu dau in candida (sunt patita cu antibioticele), sa mai iau si ceva ovule pe langa? CE? Am inteles ca nu este un antibiotic foarte puternic, dar....!

Anto

Anto,sa papi iaurt imediat ce iei antibioticele...asa nu o sa ai frica ca n-ai sa faci nici o candida...deci iaurtelul e cheia..succes

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Vigilentu, felicitari, sa-ti traiasca nevasta si bebele.
Moni, Cris, sper sa ne dati si voi niste vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Adina1967 bine ai venit pe forum si succes pe vineri sa fie cu reusita...adina si eu am facut primul fiv in atena(nereusit) si al doilea il voi face tot in atena,doar ca am schimbat medicul...cu cine ai facut fiv-ul,la care clinica???eu incep stimularea exact de pasti cu Mastrominas la clinica EmbryoGenesis...am auzit ca mastrominas este f bun si datorita embriologului,un englez...poate ai auzit ceva...oricum iti doresc succes si sa iasa cu ||

Moni, incearca sa te linistesti..sigur ceea ce ai vazut tu o fi fost altceva,in nici un caz embrion..mai ales ca dupa ET colul uterin se inchide...nici o sansa sa iasa ceva de acolo...cel putin mie asa mi-au zis...sigur o sa fie bine...
Cris sigur e cu ochisori
mult succes viitoarelor mamici si pupici pe burtici

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Zouzounaki, multumesc pt. mesaj, chiar vroiam sa te contactez si eu si sa te intreb atit de multe. Eu am facut FIV-ul la spitalul Aleksandra la recomandarea unui ginekolog de acolo prieten cu sotul din copilarie. Am avut incredere oarba in el si nu prea m-am interesat unde e mai bine. Insa daca testul iese negativ nu mai fac acolo. Echipa e f. buna, f. atenti ( ne facea ECO si analize singe in fiecare zi in perioada stimularii) nu am de ce ma plinge, insa nu prea stau la discutii, nu-ti explica nimic, sfaturile date pe fuga...Tu unde ai facut FIV-ul si cind?Apreciez orice informatie utila din partea ta. Multumesc.
Tuturor fetelor multumesc pt incurajari.

Mihaela adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Pentru toate fetele, va doresc o primavara minunata cu bucurii si multe vesti cu II

Shery, multumesc mult, mult, mult de tot pentru lamuriri.
Citisem si eu una alta pe forum si pe net dar recunosc ca niciodata nu am avut curaj sa iau vreun medicament fara acordul medicului. Eu chiar am intrebat-o pe dr. daca imi recomanda progesteron injectabil si s-a uitat cish la mine, asa ca nu am luat. Acum ma pun cu burta pe carte sa vad mai exact care-i treaba asta cu progesteronul.
Multumesc mult.

pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Va doresc tuturor o primavara frumoasa, cu impliniri si noi inceputuri!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata fetelor!1 MARTIE sa va aduca primavara in suflete, zile senine, calduroase si voioase, faceti abstractie de vremea de afara, calendaristic primavara a sosit!

Madalina28 multumesc
Multumesc si fetelor care mi-au dat sfaturi de unde sa imi procur injectiile,sper ca se gasesc in farmacii seringi cu ace nedetasabile, stiu ca mai am vreme dar eu bifez zilnic cate o zi din calendar si imi calculez AMR-ul ( "a mai ramas") mai ceva ca vechii soldatei in timpul armatei,ard de nerabdare sa incep....
Sheri imi iau sarguincios notite cu tot ce scrii!Pupici bebeilor!!!!!
M Oana multumesc si tie de pont,pe la Giuly inca nu am ajuns,poate daca le cumpar de acolo am sa vad vestitul loc de unde pleaca atatea gravidute,cum vei pleca si tu saptamana viitoare
Tin pumnii fetelor in asteptare!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Kora, seringi (ca cele pentru insulina) cu ac detasabil nu gasesti chiar in fiecare farmacie. Eu una am cautat de am inebunit, pana la urma am gasit la o farmacie pe Grivita, la intersectia cu 1 Mai (pe partea cu La Fourmi).
Asa ca te sfatuiesc sa ti le procuri din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Aldolina multumesc, M Oana spunea ca e mai bine cu ace nedetasabile ,oare si acelea se gasesc greu?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput