Transformator pt un carusel

Transformator pt un carusel | Autor: catrinik

Link direct la acest mesaj

Cum pot sa adaptez un transformator la un carusel care functioneaza pe baterii?
Bateriile se termina foarte repede si m-am saturat sa le tot schimb.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Chiar nu se pricepe nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

1. te uiti la bateriile care le foloseste caruselul. Daca sunt cilindrice (mici, mari ...) AA, AAA (R6 ...) inmultesti numarul lor cu 1,5 V.
Daca sunt de alta forma te uiti pe ele ce scrie (1,5 V.. 3V, 4,5 V .. 9V)

2. Cauti un alimentator (curent continuu) de valoarea (V) egala sau putin mai mica(-0.5V -1V maxim) cu cea a bateriilor si de amperaj (A, mA) cel putin 400-500 mA.. poate sa fie si mai mare 1000mA
Exemplu: 4,5 V (3 baterii cilindrice) si 500mA

3. Se leaga firele alimentatorului (asta daca nu are caruselul mufa speciala) in felul urmator:

(+) acolo unde vine "varful" primei baterii
(-) acolo unde vine "fundul" ultimei baterii

presupun ca bateriile sunt in seriate ca la 99% din jucarii si ca iti poti da seama care este firul de (+) si de (-) de la alimentator.

4. pune pe cineva care se pricepe sa faca punctul 3.

Bafta.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

M-ai bagat in ceata total.
O sa-i citesc unui amic ce ai scris, ca el mai stie cite ceva.
Merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

joxy ti-a explicat foarte clar si concis ce e de facut...
ca nu te pricepi tu sa faci ce zis el, asta e altcevva...
oricum, pana la urma tot la cineva care are cat de cat cunostnte in domeniu ajungeai, ideea e ca se poate face si nu e o chestie deloc pretentioasa. trebuie doar un pic de atentie si indemanare cand se fac lipiturile pentru contacte si apoi ceva grija cand se pune contectorul pt transormator, restul e de cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

ce carusel ai? ca si eu am aceeasi problema cu balena de la miniblu. aia de imita sunetul marii si ma rup bateriile, dau 40 lei pe ele si cred ca tin numai 10 minute de cantat.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Il am pe cel de la Fisher Price, care proiecteaza si luminte. Cred ca sint asemanatoare.

Dante, dar de ce sari asa? Tocmai ca am incercat sa aflu ce se poate face ca sa rog pe cineva, care poate se pricepe mai bine ca mine, sa ma ajute.

Multumesc inca odata pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

n-am sarit nicicum, doar ca incercam sa-ti zic ca joxy a explicat foarte bine si concis ce de facut iar tu ai zis ca te-a bagat in ceatza...
daca ti s-a parut ca am fost rau sau malitios, imi cer scuze; nu asta a fost intentia mea...
spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Fa o poza la baterii si la locul unde le pui in carusel si iti desenam pe ele(pe poze) ce-i de facut. ;)

(serios, nu glumesc, e cel mai simplu)

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Merci frumos, dar o sa rog pe cineva sa ma ajute.

Mergi la inceput