Megastar
Raspunsuri - Pagina 28
grati.ela spune:
Penibil...a patra a ramas si in afara ca e frumusica nu are prea multe. Pur si simplu nu-mi vine in gand nici o melodie cantata de ea.
Sabina spune:
cine a iesit? va rog nu ma fierbeti aici ca n-am TV:)))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
cineeeeee
andreea??? sau prefratul tau oana???
hai maaaaa ziceti:((((
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Oana spune:
Voturile publicului:
1. Catalin
2. Andreea
3. Alexa-19,43%
4. Claudiu-18,91%
52 de sutimi i-au despartit pe Alexa si Claudiu!!!Oare cate sms-uri inseamna asta?
Sabina spune:
:((((((((((((
Alexa trebuia out de multisor:(((((
Edessa spune:
Mi se pare nedrept!!!
Am avut din pacate o presimtire in acest sens...
Alexa nu se ridica nici pe departe la nivelul lui Claudiu...
crinuta spune:
Si eu as fi preferat sa iasa Alexa, si nu Claudiu, asta privind in ansamblu, nu dupa seara asta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Sabina spune:
pacat....
ce au cantat Kamelia si Cristina?
nemary spune:
fetelor, vreau sa va spun, desi nu-mi place Kamelia (ca si fire) arata intr-adevar bine(am vazut-o in seara acesta in carne si oase) si mie mi-a placut cum a cantat. are un timbru special si ii recunosti vocea dintr-o mie. ca si prezenta scenica lasa in continuare de dorit...
imi pare rau ca a iesit Brigitta dar pe Catalin eu il vad castigatorul Megastar.
si imi mai pare de rau de Claudiu, sincer eu credeam ca va iesi Alexa, care in afar de dragalasie nu prea ne mai arata nimic.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.