Megastar

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Wow nu pot sa cred ca s-a schimbat sistemul de vot..dar cam tarziu..a fost nevoie sa iasa cativa concurenti buni ca sa faca asta. Mie imi place mult Andreea, pe Alexa n-o pot suferi, ma bucur enorm insa ca a plecat Kamelia, ma saturasem de fatza ei acra si sfidatoare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Se apropie editia speciala de Pasti! Interesanta ideea cu dueturile, dar nu inteleg daca vor fi si eliminari azi.

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cu siguranta vor fi eliminari.
Abia astept sa inceapa!

Sabina, esti prin preajma?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Pot sa stiu si eu de ce i-a dat Aura 8?? N-a avut nimic de comentat, deci pe ce se bazeaza nota?
Mie oricum nu-mi place piesa, dar atunci cand dai o nota trebuie argumentat, restul e 0.
Ca CRBL nu stie sa argumenteze in muzica, deja m-am obisnuit, dar nu mi se pare normal sa dai 9 ca a confundat 2 cuvinte, sa fim seriosi.
Ma rog, sa vedem mai departe.

Mai, si Iantu i-a dat 7? Cam putin. Era de 9, dar nu sub.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mi se pare tare partinitoare doamna Aura in seara asta. A dat 8 pt Andreea si Brigita si 9 pt Alexia????

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Pai Aura si CRBL nu au ce cauta in juriu. Mai bine o puneam pe Nico si Paula Selling, vorbesc serios.

Revenind la ce vroiam sa scriu acum, deja incep sa ma enervez, doarece din nou am auzit o piesa " fufhserita" la duel, si asta din cauza pianistului.
E a nu stiu cata oara cand canta peste tempo, si daca nu ar afecta piesa n-as comenta nimic, dar pur si simplu iese o fushareala de nedescris.
Nu m-am putut deloc bucura de frumusetea asta de piesa. Claudiu a mai si falsat pe ici colo, si asta tot din cauza tempo-ului, apoi a repezit niste note, tot din acelasi motiv, ca nu avea timp sa le cante, ce sa mai discutam, dar devine enervant deja.
Asa a fost de fiecare data la duel, si cand sunt piese bune ma deranjeaza.

Ma rog, trecand peste astea, Claudiu a cantat super, cu tot cu micile scapari.

Referitor la preferata mea, Andreea, din pacate am prins sfarsitul doar, asa ca va trebui sa vad maine reluarea, dar pe acel sfarsit a cantat super, si nu fals cum a spus Aura, care vorbeste ca sa se afle in treaba.
Nu stiu ce a facut in prima parte a piesei, dar eu nu am auzit-o pe Andreea falsand pana acum, deci tare m-as mira sa fie adevarat.
Singura remarca pe care o pot face este ca nu a fost buna repartizarea vocilor, Andreea cantand mai mult in falset, si avand mai mult parte de " umplutura", cand era normal sa fie pe dos.
Nu ma interesa prea mult cum canta Paula, ci Andreea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Of, of, piesa lui Claudiu trebuie lasata mai jos. E prea sus pentru el si pe note inalte tipa si falseaza. Era asa de greu sa o lase mai jos putin?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Normal ca a iesit Anita, asa cum era si normal. Nu se compara cu Claudiu! Sunt curioasa daca publicul o sa aprecieze la fel ca juriul prestatiile. Mie una mi s-a parut ca azi Catalin nu a cantat atat de bine...si a luat 10.

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

La duel:Brigitta cu Catalin.Alexa a iesit pe primul loc...nu ma asteptam...Nu mi se pare ceva deosebit in vocea Alexei,ma rog,asta-i parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Nici pe mine nu m-a impresionat atat de tare prestatia Alexei...Nu stiu de ce a impresionat-o atat de tare pe Aura Urziceanu....

Mergi la inceput