Megastar

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

Am votat-o si eu pe Brigitta. As face orice sa scapam de Kamelia si Anita.
Ma simt vinovata ca n-am votat-o pe Cristina saptamana trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by simmonna

Am votat-o si eu pe Brigitta. As face orice sa scapam de Kamelia si Anita.
Ma simt vinovata ca n-am votat-o pe Cristina saptamana trecuta.

SIMONA, bine ai venit printre noi si multumesc pt.vot.
si pe Anca, LAura, Katty.
poate mai strangem. sefa mea a trimis 5 sms-uri pentru Brigitta.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

Multumesc pentru primire, Mari.
Abia astept emisiunea de maine seara. Incepe sa fie din ce in ce mai palpitant si din pacate pana acum, parca a fost si din ce in ce mai frustrant. Sa o vezi pe Kamelia ca e pe primul loc in preferintele publicului si pe Anita ca a castigat duelul cu Cristina, mi se pare culmea nedreptatii.
Sa vedem ce-o mai fi maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Andreea e fantastica. Are cea mai tare voce dintre toti. Sper sa castige Megastarul.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

SCUZATI PARDON, DAR KAMELIA A CANTAT SUPERB.n-AM INTEL;ES DE CE A ZIS IANTU CE-A ZIS, PANA SI SOTU MEU A ZIS CA ARE CLASA FATA SI CA LOCU EI NU E LA EMISIUNEA ASTA.bRIGITTA A URLAT SI N-A AVUT PIC DE SUBTILITATE....

oooops, scuze caps:((((, da n-am rabdare sa mai editez.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ei superb...., e cale lunga. Mie nu-mi place deloc stilul ei, nici vocea ei, iar sensibilitate... ioc.
Oricum piesa a fost nasoala rau, m-am plictisit ingrozitor.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai...serios ca mi se pare mult mai fina decat Brigitta.E singura voce al carei timbru il recunosc.
Insa nu merge deloc la concursu asta ce face ea....si are o sensibilitate speciala, e interiorizata, nu da p-afara.

Mie Brigitta nu mi-a placut niciodata in mod special, Andreea e mult mai dulce in timbru.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

De cateva editii incoace sunt din ce in ce mai fascinata de Andreea dar asta seara chiar m-a dat pe spate. Ii sorbeam din ochi prestatia, ce sa zic, mult mai buna decat multe vedete consacrate.
Daca ar fi pe merit si nu si altceva, Andreea a ar castiga finala.
Daca ar fi sa castige o pereche, perechea ideala mi se pare Andreea cu Catalin, arata super impreuna si se potrivesc la voci si sensibilitate de parca ar fi croiti unul pentru altul. Duelul dintre ei doi mi s-a parut cel mai frumos moment din intrag concursul.

Fetele mele

Mergi la inceput

Pai nici la mine nu e Brigitta pe locul 1, e pe 3, dar intre ea si Kamelia, o prefer clar pe Brigitta.
Mie chiar nu-mi place timbrul vocii Kameliei ( nici cu volumul nu sta prea bine), si am explicat de mai multe ori de ce nu-mi place, ce puncte slabe are.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana d

De cateva editii incoace sunt din ce in ce mai fascinata de Andreea dar asta seara chiar m-a dat pe spate. Ii sorbeam din ochi prestatia, ce sa zic, mult mai buna decat multe vedete consacrate.
Daca ar fi pe merit si nu si altceva, Andreea a ar castiga finala.
Daca ar fi sa castige o pereche, perechea ideala mi se pare Andreea cu Catalin, arata super impreuna si se potrivesc la voci si sensibilitate de parca ar fi croiti unul pentru altul. Duelul dintre ei doi mi s-a parut cel mai frumos moment din intrag concursul.

Fetele mele

Subscriu la tot ce ai spus!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput