Megastar
Raspunsuri - Pagina 18
crinuta spune:
Aaaaaaaaaa, ce m-a mai deranjat data trecuta si mi s-a parut ingrozitor de nedrept a fost notarea Alexei, exceptandu-l pe Iantu care i-a dat exact nota pe care o merita.
Cum sa-i dai frate 8 pe o asemenea " prestatie"? Helauuuuuuuuuu, daca ii dai Brigittei 8, care in ciuda racelii a cantat bine, cum poti sa ii dai Alexei tot 8 care a cantat atat de prost?
Nu exista " meriti 7, dar iti dau 8". Ce sunt chestiile astea frate?
Pai atunci sa faca la fel cu toti. Brigitta nu este de 8, este de 9 in general, pentru ca mai falseaza din cand in cand, cum este posibil sa ii dea 8?
OK, daca ii dau ei 8, atunci Alexa trebuia sa primeasca 6, nu e corect asa?
Nu e prima data cand ma enerveaza asta, a mai fost o emisiune in care Aura a dat note de incurajare, si apoi nu stiu cui ( parca tot Brigittei) i-a dat cica cat merita. Pai ori ii " Incurajezi" pe toti, ori pe nimeni.
Si CRBL la fel. Ce cauta maica in comisie? In afara comentariilor legate de dans si miscare nu stie sa spuna nimic, sau sa isi argumenteze nota. El vorbeste la modul general, se ia dupa ceilalti. Ia sa aibe el primul cuvant, sa vad cat de bine poate judeca o interpretare.
Data trecuta a spus ca piesa cantata de Alexa nu i-a placut.
Sa fim seriosi, este o piesa foarte faina, dar in acelasi timp foarte dificila, iar Alexa a cantat-o peste tempo-ul initial, fiind si asta o cauza a deselor falsuri.
Nu cred ca a falsat doar din cauza racelii ( pe acute da), parerea mea fiind ca s-a chinuit din toate punctele de vedere pe piesa asta, si ca si daca nu ar fi fost racita ar fi nasolit-o la fel.
Daca ar fi cantat-o un picut mai lent, ar fi putut avea un control mai bun, dar asa, fugarita, a iesit un dezastru. Asta a fost si motivul pentru care CRBL a afirmat ca nu a inteles nimic din piesa, dar asta nu inseamna ca piesa in sine este proasta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by XIO
Crinuta , CRBL e acolo pt. miscarea scnica a concurentilor.
Pai atunci sa se ocupe de miscarea scenica, dar sa nu se bage la cantat ca nu se pricepe.
Crinuta si Rayan
nemary spune:
in general CRBL da nota ultimul, sau imediat dupa IAntu, pe care il si copiaza in tot ceea ce spune.
daca Aura Urziceanu i-ar fi dat Brigittei nota pe care o merita, sau daca o incuraja si pe ea, acum ar fi fost la duel Andreea. nu mi s-a parut corect.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
brazuca25 spune:
Din nou o seara dezamagitoare la Megastar! Pe langa voturile total aiurea ale publicului, mai face si juriul favoritisme, si dupa aceea se supara ca voteza publicul nu stiu cum! Alexa a cantat absolut oribil! Pur si simplu a fost bataie de joc pt o melodie care mie chiar imi placea f mult. Reactia mea cand am auzit-o a fost ca pana si Adela Popescu o canta mai bine! Si NU sunt deloc un fan al d-rei Popescu.
Alexa merge pe un teatru ieftin dar vad ca la unii prinde din moment ce a fost votata prima. Nu are scuza racelii, pt ca nu a fost singura racita. Si asa cum pana acum altii au fost penalizati pt ca au fost raciti si au gresit, la fel trebuia sa se intample si cu ea. Eu observ ca ea incepe sa isi arate din ce in ce mai mult adevarata fata, mai ales in imaginile de la repetitii, unde s-a vazut si acum ca a facut mii de fitze pana si-a ales o melodie, pt ca "nu i se potrivea" nimik!
Concluzia e ca acest concurs este realizat in tipicul stil romanesc, nu pe valoare ci in functie de cine are mai bine "spatele" asigurat!
22+ David Gabriel
poze
crinuta spune:
quote:
Originally posted by nemary
in general CRBL da nota ultimul, sau imediat dupa IAntu, pe care il si copiaza in tot ceea ce spune.
daca Aura Urziceanu i-ar fi dat Brigittei nota pe care o merita, sau daca o incuraja si pe ea, acum ar fi fost la duel Andreea. nu mi s-a parut corect.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Exact asta am spus, ca avand ultimul cuvant ii copiaza pe cei doi buni, adica Iantu si Despot.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Din nou o seara dezamagitoare la Megastar! Pe langa voturile total aiurea ale publicului, mai face si juriul favoritisme, si dupa aceea se supara ca voteza publicul nu stiu cum! Alexa a cantat absolut oribil! Pur si simplu a fost bataie de joc pt o melodie care mie chiar imi placea f mult. Reactia mea cand am auzit-o a fost ca pana si Adela Popescu o canta mai bine! Si NU sunt deloc un fan al d-rei Popescu.
Alexa merge pe un teatru ieftin dar vad ca la unii prinde din moment ce a fost votata prima. Nu are scuza racelii, pt ca nu a fost singura racita. Si asa cum pana acum altii au fost penalizati pt ca au fost raciti si au gresit, la fel trebuia sa se intample si cu ea. Eu observ ca ea incepe sa isi arate din ce in ce mai mult adevarata fata, mai ales in imaginile de la repetitii, unde s-a vazut si acum ca a facut mii de fitze pana si-a ales o melodie, pt ca "nu i se potrivea" nimik!
Concluzia e ca acest concurs este realizat in tipicul stil romanesc, nu pe valoare ci in functie de cine are mai bine "spatele" asigurat!
22+ David Gabriel
poze
Sunt total de acord!
Legat de Adela Popescu, desi nu sunt fan, canta bine, curat, iar interpretarea ei nu discuta cu a Alexei, e 10 clase peste ea.
Crinuta si Rayan
cl spune:
A fost o seara de toata jena. Sincer, mie nu mi-a placut. M-a enervat si Aura Urziceanu, ca i-a dat 8 Kameliei, dupa ce i-a dat 8 lui Catalin!!! Pai a fost diferenta intre ei ca de la cer la pamant!!! Kamelia a falsat la greu!!! De Alexa nici nu mai vorbesc! Speram sa vad un duel Alexa-Kamelia si sa iasa Alexa (ce pacat ca a iesit Mara!)! Sincer! Si Brigitta a luat-o pe langa, dar per total n-a fost chiar rau (daca a fost racita, are o scuza). Imi pare rau ca e la duel si sper sa-l castige.
Nu ma asteptam sa castige Anita duelul! Cristina are vocea mult mai buna, dar, cu toata sinceritatea, nu stiu daca m-as duce la un show sustinut doar de ea!
Parerea mea este ca singurii oameni capabili sa duca un show de la cap la coada sunt Brigitta si Catalin. Pe ei doi as vrea sa-i vad in finala. Andreea are voce buna, dar singura un show...nu stiu, e posibil sa ma insel.
crinuta spune:
Eu sunt convinsa ca si Andreea poate, are cea mai tare voce dintre toti si canta curaaaaaaaaaaaaaaaaat.
E super talentata fata asta, eu sunt innebunita dupa vocea ei, are tot ce ii trebuie sa reuseasca. In plus e destul de constanta.
In rest totul se invata, de la dans, prezenta scenica, rezistenta fizica ( e groaznic de greu sa dansezi si sa canti in acelasi timp, iti trebuie antrenament).
Clasamentul meu este urmatorul: 1. Andreea
2. Brigitta
3. Catalin
4. Claudiu
Imi pare rau pentru Cristina, care are un talent innascut.
La fel si Mara, de fiecare data cand o ascult cu " Let it be" ma emotionez. A cantat extraordinar partea ei, curat, sensibil, tot ce vrei.
Nu era ea constanta, dar si asta se invata. Important e sa ai "material", ca restul se rezolva.
Crinuta si Rayan