Megastar

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Trista seara asta de MEGASTAR...Parca dupa fiecare editie dezamagirile sunt mai mari...si nu neaparat pentru ca trebuie sa plece alti concurenti, ci pentru ca trebuie sa plece cine nu e cazul!
Si de ce oare ne punem atatea intrebari cine a votat-o pe Kamelia daca mama era in sala?! Doar o avea si ea rude, neamuri...care au dispozitii clare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Si pe fata Andreei Raicu se vedea nemultumirea legata de rezultat.Fata asta,Kamelia o fi avand o familie tip clan si o voteaza toti,ca altfel nu-mi explic...Normal ar fi sa se ia in considerare si parerea juriului,ca altfel,se ajunge in situatia ca parintii care au bani cu sacul,sa-si sustina copilul prin "n" apeluri,indiferent cat de bun e...
Poate n-ar fi rau sa se modifice nitel regulamentul initial,chiar daca sa zicem,ei pierd din credibilitate.Nu este normal ca voci ca ale lui Catalin,Claudiu,Brigitta sau altii sa se piarda din cauza unui regulament deloc bine gandit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

stiti ce ma gandeam?
daca A fost votata kamelia pt atitudionea dezastruoasa a lui despot??
cred ca ce a facut el a avut efect invers.

Sabina, stii ca exact la asta ma gandeam si eu? Daca atitudinea juriului ii determina pe simpatizanti s-o voteze si mai insistent? Ce-ar fi daca data viitoare Despot (si ceilalti 3) i-ar da kameliei 10 pe linie?

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Tare imi este ca va castiga Kamelia...Si numai pentru talent nu va fi!Eu cred ca Despot a incercat sa spuna realitatea tocmai pentru cei care continua sa o voteze..E strigator la cer cum Deea si chiar Mara ies din concurs si antitalentul Kamelia ramane..Poate ar trebui sa se faca ceva la sist.de vot...sa nu mai poata vota cineva decat o data sau de doua ori dupa acelasi numar...Oricum dezamagire mare..Cristina iar la duel iar Kamelia mai are si tupeul sa spuna"ma iubeste mult publicul"..care public frateeeeee,familia???pai ce va face la concerte?va avea petrecere privata doar pentru familie?
Trist...

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cred ca vor sa amageasca telespectatorii .ne arata ca e un concurs corect, in ceea ce priveste sistemul de votare.cred ca jurilul si organizatorii stiu cine o sa castige.faza cu voturile e parf in ochi.parerea mea.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Mda, nu prea reusita seara cantecelor romanesti... M-am speriat cand am vazut cum modernizau multe piese vechi care nu meritau sa fie deloc modernizate....de ce nu au incercat sa le cante pe toate in original...in fine de la duelul Mara-Alexa nici una nu mi-a placut, Mara a falsat si nici nu auzise de Beatles pana si Crina Mardare a tras-o de urechi, Alexa cu interpretarea ei foarte alerta de Beatles m-a zgariat pe urechi, ce sa mai zic a ramas Alexa pentru mine era totuna care ramanea...
Duelul Deea-Cristina a fost mult mai frumos si mai de calitate, mi-a parut f. rau ca a plecat Deea speram sa faca o exceptie si in cazul ei cum au facut cu Andreea si Catalin daca tot ne obisnuisera cu surprizele, dar gata s-a terminat cu surprizele...
Faza cu Despot si ce i-a zis Kameliei zic ca a fost bine ca i-a facut un dus rece poate o mai trezeste din aerele ei de superioritate cine stie desi slabe sanse... Un miracol cum a putut sa iasa din nou pe primul loc la voturile publiculul... oare oamenii aia care o voteaza sunt toti afoni si n-au ce face cu banii? O consider mediocra nu stiu cum reuseste....sper sa nu ia megastarul in final ca ar fi o mare porcarie...
Anita in sfarsit a cazut la duel dupa atatea saptamani in care toata lumea astepta, eu ma intreb doar daca Despot a fost serios sau a facut misto atunci cand a zis ca i-a placut putin de ea si i-a dat nota 8... Mie nu mi-a placut deloc "glumitza ei muzicala", cu valeleu si rata cracanata... stie doar sa se linguseasca pe langa juriu...
Nimeni nu mi-a placut aseara in mod deosebit chiar nimeni... De-abia astept sa vad ce subiect va fii saptamana viitoare poate va fi mai frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Salina

Cum o fi posibil???? Cred ca Cineva acolo Sus o iubeste tare mult pe fata asta, bai, dar chiar asa de mult s-o iubeasca incat sa iasa pe primul loc la voturi? Incredibil este putin spus.

Oana -si tu intri pe forumul Megastar, ai vazut ca sunt extrem de multi care sunt indignati...

Si totusi cine o voteaza? Ca mama-sa era in sala

NEDREPT!!!!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

chiar daca mama ei este in sala tot o poate vota. ca doar are tel.mobil cu ea.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

anelis, bine zis. si eu ma gandeam aseara cand am vazut-o iar pe kamelia pe primul loc ca asa ceva nu poate. mie aseara mi-au placut Brigitta, Andreea si Catalin. Anita a mai evoluat putin (macar a zambit spre deosebire de Kamelia). Imi pare rau de Cristina ca a ajuns iar la duel dar interpretarea ei a cam lasat de dorit. poate ca a fost intr-adevar foarte trista de plecarea Deei.
cat despre Despot...nici mie nu-mi place Kamelia dar cred ca fost foarte, foarte dur cu ea. nu cred ca merita chiar 4.
dar vom vedea evolutia ei in emisiunile urmatoare. sincer nu cred ca va ajunge foarte repede iar la duel.
una peste alta, a fost o seara slabutza

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, mie mi-a placut mult Mara, a cantat foarte frumos si ingrijit.
Si daca e sa comparam cele 2 piese, piesa duelului nr 2 ( mama cum suna;) a fost incomparabil mai dificila decat piesa interpretata de Mara si Alexa, de aici si micile imperfectiuni ( Cristina a falsat la inceput, a avut ceva scapari).
Nu mi se pare corect sa existe o asemenea diferenta de dificultate, asa ca revin la ideea ca cel mai bine era sa cante toata lumea aceeasi piesa.
"Iesirea" Alexei de la repetii mi s-a parut aiurea de tot.
Un artist care se respecta si care doreste sa ajunga undeva canta orice, sau macar incearca. N-avea decat sa se retraga, nici o problema. O preferam pe Mara in locul ei, chiar daca e inconstanta, dar are tot timpul sa se maturizeze, mai ales ca are mai mult potential decat Alexa.

Referitor la Despot, eu cred ca reactia lui s-a datorat voturilor total aiurea ale publicului, si se dorea a fi un semnal de alarma.
Nu stiu daca are ceva personal cu Kamelia, nu cred, ci pur si simplu a fost brutal de sincer, sperand ca publicul se va " trezi" si va vota cat de cat corect si obiectiv, insa.... efectul obtinut a fost pe dos...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu nu inteleg de ce Kameliei nu i se spune si ceva constructiv, cum ar fi ca e buna la Jazz.Sincer, cred ca Johnny ar scoate ceva din ea.Asta daca ar rezita la injuraturile lui initiale.
Pentru ca timbrul ei chiar ramane in ureche, oricat de fad ar canta.
iar madam Crina nu stiu cat ii ajuta pe concurenti....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput