Megastar
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
a inceput cu primul duel, si acuma or sa cante Brigitta si Kamelia.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Ce nesmitit a fost Despot cu Kamelia.....am ascultat-o cu atentie si chiar are un timbru deosebit, asta e un cretin, l-am auzit la o emisiune cu Moga ,vorbeau despre armonie si numai stiu ce chestii muzicale, erau pe langa total, daca si asta se pricepe...
Huo.
Chiar nu a falsat prea rau, din momentul asta musiu Despot nu mai are pic de credibilitate pt mine.
cat a luat de la iantu? ca nu am fost pe faza, scriam mesajul.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Salina spune:
Iantu i-a dat 6 ...
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
crinuta spune:
Mai, a avut dreptate in ceea ce priveste interpretarea ei.
Ea are un timbru interesant, dar ar merge la jazz si cam atat.
In seara asta a fost fada, nuante ioc, puncte culminante ioc, expresivitate 0, si cam atat.
Sincer, de mult trebuia sa iasa din concurs.
Eu am spus de mult ca ea nu poate mai mult, si nu e genul sa fie " dresata".
Eu i-as fi dat tot 6 ca Iantu.
Fug ca a intrat preferata mea, Andreea.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Sabina spune:
eu nu spun ca n-a avut dreptate ca e prea inexpresiva, dar nu poti fi atat de marlan....la asta ma refer. E in mare parte si vina lor ca nu au avut ochi bun, ei i-au ales, nu pot fi acuma magari, sa ii spuna criticile civilizat...pai sa canti de 4 inseamna sa falsezi ingrozitor si sa n-ai cii cea mai mica treaba...la kamela cred ca e si o chestiune de pregatire, nu-i deloc bine pregatita si s-a facut cam antipatica, ghinion.
in alta ordine de idei, au cantat f frumos fetele astea doua acuma....
brazuca25 spune:
Se compara melodia de la duelul 2 cu cea de la primul duel??? Ca sa nu mai spun de interpretare! Pai de ce sa ramana Alexa si nu Deea? Ca valoare e f clar cine e mai buna!
21+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
brazuca25 spune:
E ceva ciudat ca in ultimele editii publicul o tot voteaza pe Kamelia printre primii, desi ea e clar una din cele mai slabe. Mai ales ca are si mina aceasta oarecum aroganta. Cum de impresioneaza atatia oameni?!?!
21+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Salina spune:
Nu stiu ce parere aveti voi dar eu ma plictisesc teribil in seara asta. Cu exceptia duetului Cristina-Deea care a fost minunat, restul parca e o mare improvizatie. A, si momentul Brigittei a fost tare dragut. Voi ce ziceti?
Salina spune:
Si inca ceva, vroiam sa-i raspund Sabinei. Cred ca Despot n-o suporta pe Kamelia, se vede clar. De altfel ai vazut si ce-a spus, ca a venit chitit sa o desfiinteze. Pe undeva, are si omul dreptate pt ca felul in care se voteaza e aiurea rau. Zi si tu : e corect ca Deea pleaca si Anita (sau Kamelia) ramane????
In rest, ce sa zic? A fost cam prea brutal totusi.
tessie spune:
Da,un fel de plictiseala simt si eu in aer...poate si melodiile sunt de vina.Legat de Kamelia,mie imi displace profund.Dupa cum se mai aude,voturile pt. ea ar fi date de mama ei,de rude,etc.