American Idol #6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am fost si eu socata ca a plecat Melinda. E f. buna. Blake ala are o moaca de prost si nici nu imi place cum canta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by goanga23

Pacat...Melinda este fara indoiala una din cele mai bune voci -daca nu cea mai buna- dintre toti concurentii pe care i-a avut AI. Bineiteles c-o sa stau cu telefonu' in mana 4 ore pentru ca n-as suporta sa-l vaz pe baiatelu' ala cu beat box-ul lui devenind AI...da' nu ma mir dac-o iesi...citeam acum vreo 2 zile ca pe site-ul canalului ABC ,Sanjaya a fost votat cel mai sexi barabat din AMerica

Salutari la toata lumea si , in special, motanik ..vad ca noi ce mai uarmarim AI pe aici...

Bey si eu urmaresc,da la noi e cu o saptamana in urma.Da' mi spuse sor'mea ca a iesit Melissa si mi-a stricat seara...In orice caz,fetele din US va rog mult da-ti tel si votati cu Jordin,numai sa nu-l vad pe ala AI.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Nefolosirea scaunului de masina special pentru bebe sau folosirea lui necorespunzatoare(respectiv neancorat corespunzator) poate avea urmari extrem de grave si reprezinta un abuz asupra copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sanjaya cel mai sexos barbat din America? I-a furat fulgerul lui Brad Pitt & Co? Nu ma mira la cat plangea fetita aia pt el in studio intr-o seara de concurs

Ce rau ca nu putem vota si noi de aici...

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cel mai sexy barbat din America....cred ca nici tuleiele de par in barba nu i-au dat ca sa nu zic altceva

Pacat ca iesi Melinda, da' si Jordin le zice bine. Daca s-ar putea sa fie doi castigatori:))
Au avut de interpretat trei cantece fiecare dintre judges au ales cate unul (grele cantece), apoi producatorii si apoi concurentii fiecare cu alegerea lui. Simon soacra poama acra:)) normal ca trebuia sa gaseasca nod in papura si i-a zis lui Jordin ca nu prea i-a placut ca o tipa de 17 ani poa' sa cante un cantec al unei cantarete de 60 de ani:)))...nu stiu titlul dar imi e foarte cunoscuta melodia.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B
cred ca nici tuleiele de par in barba nu i-au dat ca sa nu zic altceva

Oanabeu, you made my day!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Era de asteptat castigatorul
Nice show

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da! A fost misto si ma bucur ca a castigat Jordin. Am sunat si eu aseara de 5 ori pt. Jordin.

Mergi la inceput

Super, super, bravo Jordin! Abia astept sa vad si eu showul maine seara!

--------------------

Andra

Mergi la inceput