American Idol #6

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by Oana_B
Si m-a impresionat teribil faza cu batranul ala care cantase pentru sotia moarta, am plans.

Si eu, dragutul de el si ce frumos a cantat...

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Andra nu stiu despre Teletubbies dar din cate stiu eu Simon i-a descoperit si este promotorul celor de la Il Divo( a fost cu ei si la Oprah la emisiune anul trecut).
Si eu am urmarit toate sezoanele din American Idol( anul trecut am inregistrat finala ca tocmai eram in spital ca nascusem..)- anul asta e mai greu ca nu prea ma lasa galushca dar il inregistrez si ma uit cand doarme ea..hihihi!!
In sezonul asta parerea mea e ca pana acum fetele sunt clar mai bune, dintre baieti imi place stilul lui Chris (grasunelul cu remarca..) dar mai e timp.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

[size=1]Prietenii mi-au zis ca sunt nebuna ca sambata seara nu ieseam nicaieri ca sa vad X-Factor.
Leona e o superba. Vocea e minunata, ea arata super, personalitatea ei nu e deloc stearsa, e pur si simplu o tipa mai timida si cu mult bun simt, imi place, ce sa mai! Am cumparat imediat single-ul ei, spre rusinea mea nu stiam ca fusese cantat si de Kelly Clarkson. X Factor am urmarit cu mult inainte de American Idol.

Mie mi-a placut mult si Robert, avea ceva ce ma fascina si am votat saptamana de saptamana pt el pana a fost scos. Apoi am sustinut-o pe Leona si nu am avut nici un dubiu ca ea o sa castige.

Despre viitorul ei, sper sa fie mai stralucit decat al lui Shayne. Si pe Shayne l-am iubit din prima clipa si i-am facut galerie (uite pe ce dau eu banii la telefon ), am luat single-ul cand a aparut, am luat apoi albumul si nu pot sa spun ca a fost chiar stralucit, iar de o vreme incoace nu am mai auzit nimic despre el. Ba mai multe am auzit despre fratii aia doi si despre locul 2 (acum imi scapa numele).[size=1]

Andra,nu esti nebuna deloc. Si eu cit e X factor stau simbata de simbata si chibitez si evident, ca si tine, am cheltuit o gramada de bani cu votatul. Mie nu mi-a placut Robert, dar votam pentru Ben si Leona.
American Idol urmaresc numai cit e preselectia prin tot felul de orase. Pe urma ma cam plictiseste, plus ca e la o ora cam ciudata. Ai dreptate ca Paula si Randy n-au nici un fel de parere si tot timpul se iau dupa Simon. De aceea imi place X Factor ca Sharon si Louie au mult mai multa personalitate. De-abia astept sa inceapa din nou.

Mergi la inceput

Pe mine ma amuza Louie Walsh de mor, mai ales cand se ia la hartza cu Simon. Mi-aduc aminte cand comenta de nu mai stiu cine ca nu ii placeau hainele (cred ca tocmai de Leona si zicea ca ar trebui sa fie mai tineresti), nu pot uita remarca lui Simon "you're hardly Giorgio Armani, dear!"

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Da, cind Simon il ia peste picior este absolut demential.Plus ca imi place ideea de lupta intre judecatori (fiecare are grupul lui) pe cind la American Idol totul este de-avalma. Citeodata ma mir cum Louie nu se supara la remarcile lui Simon.

Mergi la inceput

Ce rau imi pare de AJ si Leslie
Cred ca de la baieti trebuia sa plece Sanjaya si nu AJ, oricat de drag mi-ar fi. Sunt asa multi indieni in State? Ca altfel nu imi imaginez cine l-a votat sa il tina in competitie, aseara nu a stralucit cu nimic.
Cat despre fete, mie imi placea Leslie si din nou cred ca era cineva mai slab ca ea si anume Antonella (e adevarat ca au aparut niste foto cu ea in situatii compromitatoare?) care nu mi se pare deloc talentata si nici asa frumoasa cum o tot lauda Paula.

Cat despre Melissa, of nu sunt rautacioasa dar arata ciudat rau de tot cu gatul ala asa mic si macar nu face ceva sa nu fie asa vizibil (oare ei nu au stilisti pt hainele pe care le poarta in serile live?)...

Cine v-a placut cel mai tare?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by motanik

Cat despre Melissa, of nu sunt rautacioasa dar arata ciudat rau de tot cu gatul ala asa mic si macar nu face ceva sa nu fie asa vizibil (oare ei nu au stilisti pt hainele pe care le poarta in serile live?)...

Cine v-a placut cel mai tare?

--------------------

Andra

Andra, concursul este inca in faza de concurs de voce! Si fata are o voce extraordinara. Mai stai cateva saptamani, cand se apropie de sfarsit si, din pacate, se va transforma in concurs de popularitate si atunci poate va fi exclusa...

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by motanik
[...]Antonella (e adevarat ca au aparut niste foto cu ea in situatii compromitatoare?) care nu mi se pare deloc talentata si nici asa frumoasa cum o tot lauda Paula.

Da tu si cica a ramas in concurs din cauza pozelor ca voce sa umple melodia Celinei Dion n-a avut. Si ea cica ii zice lui Simon ca e convinsa ca o sa mearga mai departe ca Simon s-a inselat cu privire la Jennifer Hudson...duh! lumea a votat-o afara pe Jennifer nu Simon.
Ma intreb cum ar fi sa cante concurentii melodii noi compuse pentru vocea lor ca la melodiile vechi mereu vor fi comparati cu interpretii originali.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Adevarul e ca si Randy, Paula si Simon ii cam zapacesc pe concurenti, ba riscati-va la melodii mai grele, ba ai ales o tinta mult prea high.. La X Factor mentorii aleg melodiile, la American Idol isi aleg ei singuri, nu?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Apropo de X Factor, am vazut ca saptamana viitoare Ben si Ray lanseaza fiecare album. Si Leona nimic..voi ati mai auzit ceva de ea?

--------------------

Andra

Mergi la inceput