FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana
Irlandeza tu ce faci? Cum iti mai este? Sper ca bine.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gabitu Sunt bine, inca in deriva, mai am putine pete rosii, fara dureri. Am eliminat eu ceva , dar nu stiu daca tot. Maine e ziua cea mare. Merg la control. Inca sper sa scap fara chiuretaj.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Biju eu am incercat la Clinica Bega de 5 ori, prima data cu dr Policec am reusit( acum este plecata in Germania), apoi de 4 ori cu dr Vladescu. Tu faci cum vrei nu vreau sa te influentez dar este o f mare diferenta de la Bega la Szeged. Nu am nimic cu cei din clinica, eu acolo am nascut de unii dr sunt f multumita( si de asistente), dar cu FIV-ul mai gandestete, mai intreaba si pe alti. Daca vrei iti dau nr de tel de la fete care au facut, sa vorbesti si cu ele.
Au si ei reusite dar cam putine. Iti doresc multa bafta.
Pussi ce faci? luni am fost in Tm cu Daria.
Adela la tine la semnatura se potriveste , tu vrei sa-i faci micuti dar ei sunt baieti mari
Va rog inca o data sa imi spuneti cum sa imi pun si eu poze, vreau sa pun cu Daria si cu Maria( fetita Leliutei)
Va pupam pe toate

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

fetelor, imi trebuie si trimitere de la medicul de familie sau bilet de internare?! astept rasp. urgent, ciao!

Mergi la inceput

Daria din cate stiu eu nu, dar... nu stiu sigur . Poate fetele care au fost deja ne pot lamuri.
Irlandeza o sa oiti tin pumnii maine, sa fie bine.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE IMPLINIRIIII!!!!

legaturoooo ce fac ?? si ??
gabitunu mai e mult, in 19.03 la ce ora ajungi in TM..daca nu sunt eu nasol(in ziua punctiei) poate ne vedem macar 1/2 h..sau daca nu esti tu prea obosita
dariaioanabafta luni!!nu-ti trebuie nimic..nici bilet de trimitere..si nici iesire din spital, decat daca ai fost internata pe probleme gineco.
IrlandezaSa dea DD sa fie bine maine si sa scapi de chiuretaj!! Iti tin pumnii!!
Tia sunt bine, iau Ac si vitamine!! Cand mai veniti sa-mi zici, poate reusim sa ne vedem! Daca nu..sigur la vara, ca al meu sot mi-a zis ca pe mine graviduta ma duce in concediu cel mult la Valiug..ii e frica sa nu patesc cevaSi am sa ma conformez..ca dupa ce m-am chinuit! Sa dea DD sa fie bine1
Mirelusma bucur ca ati scapat de spital!! Eu sunt ok!
camisvma bucur ca ai revenit1 Cum a fost in concediu??iti trimit un Pm!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna , fetelor , voi nu ma cunoasteti , eu sunt o "fivista " de Giulesti iar in aprilie voi face al treilea FIV.Am vazut ca voi faceti tratament cu progesteron injectabil si as vrea sa-l procur si eu ,numai ca cel care mi-l aduce din Ungaria mi-a cerut sa-i spun cum se numeste exact in maghiara ca sa-l poata cumpara.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Multumesc si mult noroc si voua "unguroaicelor"
Otilia

Mergi la inceput

Teli mult noroc la FIV, sa fie cu ochisori. Eu nu stiu cum se numeste progesteronul, dar fetele iti pot spune sigur.
Pussi eu cred ca ajung in Timisoara pe 18 martie dupa amiaza. Avem toate sansele sa ne vedem (pe 18 seara, pe 19 sau la clinica pe 20). Daca vom si reusi vom vedea . Oricum sa sti ca iti tin pumnii .
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor, va doresc un martiosr calduros cu liniste sufleteasca, si o primavara superba cu multi multi
Gabitu si Pussi de asemenea mult succes peste citeva zile, tot asa le doresc si tuturor fetelor fiviste, cu spernata de a ma intilni si eu cu voi cind o sa ajung la Szeged
Mirela , iti multumesc si ambucur sa aud ca suntei bine.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani si o primavara frumoasa si plina de martisoare in burtici!

tuturor "unguroaicelor"!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput