FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi dar ce calcule exacte faci ... Sa iti ajute DD la stimulare. Tin pumnii.
Pupici la toate "unguroaicele"

Gabita

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ogabita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La MULTI ANI!SANATATE MULTA si BB-ei rapid(9 luni) si frumosi ca mamicile lor!
Si Sarcini usooooooare!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi : cei de cretisoare pt ce bei , nu cumva pt reglarea ciclului? Ti-a recomandat medicul?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

magdanu mi l-a recomadat! Uite ce face:fortificarea fibrelor uterine, fixarea sarcinii, antiavort, tulburari menstruale, afectiuni ale organelor pelviene etc. pentru asat il iau..inclusiv Chivu mi-a zis ca ne axam mai mult acum pe parte ade sustinere a sarcinii...asa ca mai contribui si eu cu ce pot
gabitulear fi bine sa-mi iasa calculele pana la capat cu tot cu rezultatDar asta numai DD stie!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

iti tin pumnii Pussi sa iasa asa cum ai calculat tu pana la sfarsit . Sa dea DD. Hai nu mai fi stresata, o sa fie bine, o sa vezi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

multumesc mult pentru sfaturi, asa voi face, continui cu tratamentul dat de Chivu.
Andicu eu merg la Dantes , in Constanta si el mi-a dat alta schema de tratament, adica 2 utrogestant/zi, un acid folic/zi si deasemenea mi-a dat sa fac o fiola de gravibion odata la 7 zile(3 fiole).
pussi anul viitor sigur vom fi felicitate si in calitate de mamici, am eu o presimtire pentru toate fetele luptatoare

danielal

Mergi la inceput

Mersi cult Pussi , e bien sa stii poate osa am si eu nevoie de ea
Iti doresc sa fie totul ok la tine , te pup

DM

Mergi la inceput

Gabitu voi ce mai faceti? Va pregatit pt Szeged?

DM

Mergi la inceput

fetelor o intrebare : stie cineva i ncluj vre-un laboratoe care s alucre pe weekend? O sa imi vian CM cam pe sfirsit de saptamina (cam pe miine)si trebuie s aimi recoltez pt dozari hormonale in z2 sau z3 si nu stiu ce sa fac?!

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Fetelor, La multi ani pentru 8 Martie sa fiti iubite si de soti si de bebeii pe care ii aveti sau cei care sigur au sa vina...
Mie nu mi-a raspuns la e-mail dr.Z., il mai astept astazi si maine il sun, cred ca este ocupat pana peste cap...
Pussilina sa fie cu noroc maine prima injectie, sunt sigura ca totul va fi bine de data asta...eu te voi urma in mai...

la toate unguroaicele...

Pis

Mergi la inceput