FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ce liniste pe aici!
Unguroaicelor pe unde umblati?
Liana unde eeeeeesti? Ce fac ? pe burtici.
Pussilina promit ca de acum inainte voi incerca sa fiu cat mai optimista. Cand mai punem de o intalneala?
Daria foarte ciudat 5 foliculi fara stimulare? Eu atatia am avut de toti la ultimul FIV dupa 5 zile de stimulare.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

ce faceti dragelor de nu mai scrieti nici una?!sunt un pic ingrijorata ce se intampla cu foliculii astia, sper sa fie totul OK, mai erau doua romance ieri din Salonta, una avea probleme cu prolactina, nu i putea incepe FIV ul pana nu ii scadea, ca o avea f. mare si cealalta facuse o inseminare nereusita si voia sa recurga la FIV si dansa tot asa mai avea un copil, mai era un cuplu de langa Pitesti care urma azi sa le faca ET, eu cam peste o luna trebuie sa mai merg, cam in sapt. de pana in Pasti, vreau si eu adrese de cazare, sa compar, noi am plecat duminica pe la 16.00 de acasa, am ajuns la 11.30 la Arad unde am ramas peste noapte la un hotel/800 mii/ noapte- apoi dimineata am plecat pe la 6.30 si deja la 8.30 eram la clinica, la vama nu ne-a intrebat decat de " tigarete", am aratat buletinele si contractul de comodat al masinii, ca nu e pe numele nostru(daca nu aveti acest contract sau procura, cele care nu aveti masina pe numele vostru, e problema!)si nea lasat sa trecem, dar sotul era pregatit de o cearta..., clinica am gasit-o un pic mai greu pt. ca nu stiam deloc ungureste, am gasit o mai mult dupa poza care e postata aici, astept sa mi ziceti cum sta treaba cu foliculii mei, daca stiti, ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

saluti!!
Fetelor am si eu o intrebare: ce seringi sa-mi cumpar pentru SUPREFACT, de insulina cu ac detasabil si inca un ac mai mare(as cum folosesc fetele de la FIV)..sau sa caut din acelea albastre mici si ac in invelis maro(din astea am primit randul trecut de la clinica...acum am uitat de seringi). dau pentru raspunsuri

Zoricuteu as vrea weekendul asta, dar e prea devreme sa-ti spun acum!! Tu ce zici??? poate ne mai balansam creierasele..sa nu o ia razna de tot!!
Auburn, Ioana1971voi ce program aveti pe weekend???
Andicuam inteles bine?? Azi il vezi pe Fat Frumos!! de la mine!!
Dariaioanama bucur ca ti-a placut, despre foliculii tai nu stiu ce sa zic!! Ti-a dat Ac pt. foliculi sau incepi tratamentul???
Legaturilorpe unde va plimba mamica voastra???
danielate astept maine cu vesti bune de la eco!! si poate ne pui si noua o poza..sa-ti vedem "Samburelul"

PUSSI

Mergi la inceput

si mai am o intrebare: daca imi vine CM maine e bine??nu e prea devreme...adica as incepe injectoanele in Z3 nu in Z2....am pitici pe creieras, nu va speriati..acum m-a apucat ! mi-am dat brusc seama, ca vineri incep si nu am seringi..si astept Cm.........

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor
Pussi : depinde citi ml are fiola (eu nu stiu ca nu am avut de a face cu Suprefact, inca ) si uinde trebuie administrat : daca e subcutan (in brate, in burtica) e preferabil ac micuti de subcutanat(stiu de la farmacie daca ceri ac pt inj subcutanat deobicei is de culoarea maro si portocaliu, dar poate fi si albastru deschis, iar daca intamuscular e preferabil acul de culoare gri sau verde pt ca inj im trebuie sa patrunda profund in muschi.
Daca mai ai nelamuriri sa ma intrebi
Va pup p etoate

DM

Mergi la inceput

Pussi- mi a dat AC- Lindinette, dar sunt ingrijorata de foliculi, daca fac hiperstimulare in urma tratamentului?dr. Z., radea si ii arata Mirelei ce foliculi am fara stimulare, pe monitor, ,la care eu nu am rezistat si am ridicat capul si am vazut cinci ousoare unele mai mici unele mai mari,oricum am incredere in doctor, sa vad ce va zice la eco urmatoare, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Crinutza ti-am rasp ieri la mail.
Ioana78 eu nu am mai facut nimic. Tb sa faca si sotul meu biopsia testiculara dar cu dr Damian vreau sa o faca. Dar pana at mai sunt vreo 2 luni. Iti tin pumnii si sper ca totul sa fie OK. Tribulus Terestris ia sotul tau? Maca de la FLP e f buna pt barbati la fel.
Dariaioanaxx iei cumva maca? Dc da ac ar putea fi motivul. Mai ai rude gemeni? Dc da at inseamna ca e ceva ereditar.
Liana ai trecut ieri prin spatele BCR (suc Dolj). Mi s-a parut ca te-am vazut . Ce fac puiutii? Sa ne pui si noua o pozica cu ei.
Mirelus cu par roz sper ca nu mai sunt bolnaviori copilasii tai. Sper ca totul e ok . Te rog sa-mi afli si mie dc de la farmacie se poate cumpara progesteron injectabil pe o reteta eliberata in Romania. Se gaseste la orice farmacie ac progesteron? Si te mai rog sa-mi scrii si mie cum se scrie in ungureste progesteron injectabil.
Pussi esti asa de activa pe forum si am prins drag de tine. O sa-ti ducem dorul at cand o sa pleci la odisee. Iti tin pumnii la FIV nr 2 si sper sa iasa cu II

Miki

Mergi la inceput

nu iau nici un fel de produse naturiste pt. stimulare, nici nu am in familie gemeni, sotul are, cred ca este o dereglare hormonala, asteapta sa vezi ce spune Mirela in legatura cu progesteronul dar eu ieri am vorbit cu ea despre asa ceva si zicea ca e problema cu acest medicament, va pup ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Toate fetele,
desi nu scriu sa stiti ca an fiecare zi,dar am mult de lucru si sant an examene,si copii,si sot ,...si sa ma mai plang mult???

Daria iubire ti-am spus sa nu te angrijorezi,.
Anchipuitiva fetelor ca an ziua a 7 a fara stimulare Daria noastra avea 5 foliculi mari si grasi ,La care Nea Chivu a ramas panou !!!!!Zicea ca o stimulare de multe ori nu produce ceea ce Daria fara nici un trat.avea la ECO.
Nu a zis ca nu ie bine ,doar ti-am mai spus ,dar i se parea ciudat si nu credea ca nu ai luat nimica.Stai linistita ,caci totul e OK,daca era ceva ti-ar fi spus,crede-ma.

Magdi,cazarea despre care-ti spuneau fetele este Növér szálo,si spuneai ca nu vrei sa mergi acolo,cand ti-am scrs.Cand vi ?Sper ca ma cauti .

GravidoasooooCe-ti fac?Doar nu ti-am lipsit?
Maine daca ai timp vorbim pe messenger ca nu lucrez.

Gabitu,ne vedem la klinika!Merci de antrebare santem bine?

Pussi,esti bine ,?Ami amintesc bine,ca pe 26 ai punctia?

Cindarella,ce noutati?Ce am citit?Va faceti freze ,mergeti la cosmetica?Nu stiati ca an ungaria se poarta 0,se zice ca e cel mai igienic si usor de antretinut
VA pup pe toate,
Mirelus cu parul ROSU,ca m-am vopsit

Mergi la inceput

magda SUPREFACT o sa faci si tu, se face in burtica subcutanat, o sa mi-l fac singurica, care ac e mai subtire?? cel maro sau cel de insulina. Nu e in fiola, e ca un ser intr-o sticluta cu dop de cauciuc si metal...cantitatea care trebuie sa mi-o injectej e 0.5 ml...apoi scade la 0.3 ml. astept varianta cea mai putin dureroasa
darianu te mai stresa cu foliculi, nu ai cum sa faci hiperstimulare, stie asa de bine ce doze sa dea...la mine la primul FIV mi-a zis ca vrea sa obtinem 5-6 ovocite, si 5 ovococite am avut!! cand incepi sa iei AC??
Miki sa fie cum zici...sa la Odisee, dar sa sti ca o sa fiu mai activa, si voi scrie dublu sau triplu..depinde cati vom fi...si o sa va iau pe toate cu mine!!
legaturilor unde ati disparut???

PUSSI

Mergi la inceput